Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki  (Read 175806 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki
« Reply #75 on: November 08, 2007, 11:24:58 PM »
Pozdrav Azra...ti podpiraš vodo-1,ogenj-9 te pa malo tali,preoblikuje,lahko tudi zavira,mehča...ni nujno ,da je vse slabo.
Podpira te pa prst 2,5,8...je pa odvisno kakšn  imaš ostali dve števili.

Lp,Darja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: November 09, 2007, 02:21:55 AM »
Azra s svojimi kijevskimi števili podpira Portirja 858, njegovo mamo in celo  islandskega ministra za pravosodje. ;D ;D

Darja. Veseli me, da tako ljudem pomagaš.  Sicer pa si dobro podkovana, kot sem že pred časom uspel ugotoviti. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #77 on: November 09, 2007, 02:27:00 AM »
Azra. Poznam moškega 7, ki je enkratna oseba. Njegova partnerka 9 je pravo nasprotje. Naštelana na manipulacije, gre prek meja, ki niso več normalne.  Tudi sam sem imel veliko orpavkov z devetkami. Sam jih podelam lažje kot ti, zato verjemi, to ni mačji kašelj.  Radi bleščijo, v življenju želijo imeti lagodnost, celo takrat ko za to nimajo sredstev.  Takšno ravnanje jih vodi v finačni propad in kar za dve ali tri osebe 9 vem, da nikoli nimajo nič, vedno propadajo in vedno znova se zadolžujejo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #78 on: November 09, 2007, 02:29:57 AM »
Mimogrede.  Predlagam, da si  v podpis dodamo tudi svoja tri kijevska števila. Enako kot vsi s seboj nosimo link astro karte.

Andres
« Last Edit: November 11, 2007, 03:31:09 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: November 09, 2007, 08:28:08 AM »
jupi, odgovor je kot na dlani. zadnjič sem se že spraševala, Andres, kaj si po Ki-jevskem številu. pa mi časovno ni uspelo kaj več napisati tukaj. Zdaj bom bolje razumela najina "razhajanja" v mnenjih.  ;)

no, jaz sem 674 in morda boš tudi ti razumel, da mi velikokrat na plano udari močna kovinska energija in od kod moja "rušilna" moč
« Last Edit: November 09, 2007, 08:30:02 AM by Amfitrita »

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #80 on: November 09, 2007, 09:34:17 AM »
Vse izhaja iz narave ,mi smo del narave ,narava je sestavljena iz 5 elementov(prsti,kovine,vode,lesa ,ognja),prav tako mi...vse je v gibanju,pretvarjanju ,nadziranju,nekdo ima več enega elementa ,drugi drugega,pač odvisno kdaj in kje je kdo rojen ... :) :)

Lep dan vsem skupaj

Darja 591

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: November 09, 2007, 11:47:37 PM »
Sem si na eni angleški spletni strani izračunala še tretjo številko. Sem 264.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #82 on: November 10, 2007, 03:09:39 AM »
Saj vse tri številke dobiš tudi na slovenski, torej Vojkovi strani. Predhodno je Darja že točni link podala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #83 on: November 10, 2007, 03:13:49 AM »
jupi, odgovor je kot na dlani. zadnjič sem se že spraševala, Andres, kaj si po Ki-jevskem številu. pa mi časovno ni uspelo kaj več napisati tukaj. Zdaj bom bolje razumela najina "razhajanja" v mnenjih.  ;)

no, jaz sem 674 in morda boš tudi ti razumel, da mi velikokrat na plano udari močna kovinska energija in od kod moja "rušilna" moč

Slabo sklepaš Amfirita.  Preprosto so ravno šestice tiste, ki osmicah vse prej kot ne ustrezajo. In ti imaš v tvojem številu kar dve kovinsi, slednji pa obe potrebujeta ravno prst, torej je med drugim moja  8 podpora tvoji kovini. Brez nje itak kovine nebi bilo.

Ti si najine spore prenesla definitivno na tvoj hobi in to je zaščita delfinov, medtem, ko jaz sem brez dvoma bolj globalni kot se tebi to zdi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #84 on: November 10, 2007, 08:05:12 AM »

Pikica...nisi 264  ampak 261..na Vojkovi strani si lahko to lepo izračunaš in še napisano imaš

Lep dan vsem skupaj,Darja

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #85 on: November 10, 2007, 08:28:05 AM »
Slabo sklepaš Amfirita.  Preprosto so ravno šestice tiste, ki osmicah vse prej kot ne ustrezajo. In ti imaš v tvojem številu kar dve kovinsi, slednji pa obe potrebujeta ravno prst, torej je med drugim moja  8 podpora tvoji kovini. Brez nje itak kovine nebi bilo.

Ti si najine spore prenesla definitivno na tvoj hobi in to je zaščita delfinov, medtem, ko jaz sem brez dvoma bolj globalni kot se tebi to zdi.

Andres

hi hi, ne bi rekla. ;) si pozabil, da kljub temu, da me v krogu podpiraš kot kijevsko število, jaz lahko tebi ravno zaradi tega poberem malce preveč energije in te s tem tudi utrudim, izčrpam. treba je pogledat z več zornih kotov.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: November 10, 2007, 08:29:44 AM »

Pikica...nisi 264  ampak 261..na Vojkovi strani si lahko to lepo izračunaš in še napisano imaš

Lep dan vsem skupaj,Darja

Hvala! Ne vem zakaj, ampak šele danes se mi je ene par linkov na tej strani pokazalo; prej jih nisem nikoli opazila.  8)
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #87 on: November 10, 2007, 08:41:47 AM »
Kot sem že dejala ,da vse poteka iz  narave...teh 5 elementov  ali energij poteka takole:

Krog ustvarjanja ,kjer se energije podpirajo in ustvarjajo-

Iz knjige Zmajev dih-Mitja stojadinov

Energija prsti(2,5,8) se spušča v globoke plasti zemlje in pod pritiskom trenja slojev začnejo nastajatikristali,minerali in mlada kovina(6,7).Ko nastane pritisk v globinah tako močan,da kovina zažari,steče iz globin proti površju in z minerali obogati podzemne vodne tolmune.Zdaj se voda(1),polna hranljivih snovi,dvigne na površje in napoji drevesne korenine.Drevo(3,4) se nato odzove z rastjo v višino in širjenjem svoje krošnje.V vročih poletnih dneh so pogosti gozdni požari,tako drevesna energija nahrani ogenj(9),ki bo za seboj pustil pepel in s tem obogatil površino prsti(2,5,8) ,da bo ostala plodna.

Krog nadzorovanja ali nasprotovanja

S poganjajnjem korenin v zemljo drevo(3,4) razjeda prst(2,5,8).Zemlja(2,5,8) vpija vodo(1),lahko pa jo tudi zajezi ali izsuši.Voda(1) pogasi ogenj(9).Ogenj(9) topi kovine(6,7) Kovina(6,7) poseka les(3,4)

Za lažje razumevanje

Lp,Darja

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #88 on: November 10, 2007, 09:25:49 AM »
Zelo hvala za tole, jaz glasujem za nadaljevanje.  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #89 on: November 10, 2007, 10:53:32 AM »
Darja

kakšna je pa kaj moja kombinacija: 683.
Ko boš imela čas, se nič ne mudi, hvala in lep vikend. :)