Oprosti Pika da ti šele zdaj pišem,nisem uspela prej ker se je preveč dogajalo

(6)=ISKANJE
V tem trenutku si se simbolično znašla v zimskem času. Življenje se ti zdi pusto,kot da se je vse zaustavilo.Morda se počutiš osamljeno,zmedeno in imaš občutek da si zgrešila pot. Iščeš odgovore,ki očitno ne prihajajo,zanima te zakaj in hrepeniš po novem navdihu. Kmalu te bo prevzela strast do življenja.Iščeš in hrepeniš nezavedaš se da žarki prvi že nate sijejo.Začel se bo nov cikelj,ko boš polna zamisli,novih navdihov,mogoče se lahko pojavi kakšna nova ljubezen.
-------Afirmacija-----
V mojem življenju je vse v redu.
Zahvaljujem se za spreminjajoče se letne čase.
Ko sem sama
postajam močnejša in modrejša
Moj um je jesen-srce pa odprto.
Vedno sem na pravi poti.
(33)=ZDRAVLENJE
V zadnjih mesecih si nehote zašla s prave poti,postopoma izgubila pregled nad tem,kaj je v resnici pomembno,in ne da bi se tega zavedala si zgubila stik s svojim pravim jazom. Ponovno se poveži z svojim resničnem bistvom in notranjem otrokom ter ju ponovno odkrij. Nehaj iskati zunaj sebe. Zazri se vase in ponovno boš odkrila čarovnijo.
-----------Afirmacija-------
Moje zatočišče je prostor svetlobe v mojem srcu.
V njem najdem mir in zadovoljstvo.
Srce mi razkrije resnico.
Srce mi zrcali moj pravi jaz.
Srce me vodi
(37)=DEVET SRC
Ta karta ti sporoča USPEH,ČUSTVENO IZPOLNJENOST IN MODROST. Nekaj,kar ti je drago ali k čemur strmiš,se bo pozitivno izteklo,temu bo sledilo obdobje miru,harmonije in globok občutek osebnega zadovoljstva ter čustvene izpopolnjenost.
Zavedaj se vse kar hočeš ustvariti in doseči ti je dano in medtem ko ustvarjaš ter dosegaš,je vse zaščiteno.Svetloba sije na tebe(vse je blagoslovljeno.
Samozavestno se lahko pomikaš naprej.
-------Afirmacija-------
Sem blagoslovljena
Sem zaščitena
Sem hvaležna
Sem izpopolnjena
Sem ljubezen

ti bo pomagalo?