Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Sporočilo za tebe. 4. del
Tejka:
Uf samo res... Lavor sem pozabila. Bom danes pogledala, če dobim kje kakšnega. Če ni prepozno in je bilo mišljeno, da vse nabavim na isti dan...
Andres:
Po moje da bo šlo skozi. Ampak malo dolgo je že odkar sem dal to sporočilo
Andres
Tejka:
Saj sem takrat rekla, če gre čez okoli 15. ko je plača. No en manjši znesek sem dobila predčasno... Nimam kaj. Lavorja mi danes ni uspelo dobiti. Očitno je to nekaj vesoljskega, po kar je treba v btc :-X.
Que sera, sera.
Gloria82:
Hej Rena? A kaj dogaja?
Pr men se neki kuha, bila na enem fajn razgovoru, nevem pa v katero smer bo poknilo :laugh:
Andres:
Pri nas je ženska, ki ji gre hudo na živce neka druga ženska. Ker je njenih let, malo starejša, ali malo mlajša, ne gre za taščo, torej se vas polovica lahko oddahne. Ta ženska, ki ima s to drugo nek nesporazum ali slabo komunikacijo bi pravzaprav le to morala do nje popraviti. Komunikacija bo prišla sama od sebe ko boš navidezno pred vhodnimi vrati stresla poper. To naredi kot da se je zgodila nesreča, potem ga pometi, a vendarle nekaj pusti.
Potem je ena dušica, ki ji menstruacija ne popusti. Joj, kot bi bila ženska se mi zdi. :) Enake težave z moćno in dolgotrajno menstruacijo ima ali je imela tvoja mama. Po prvih dveh stavkih se boš prepoznala. Verjetno si bolj srečne sorte, čeravno se sama sebi smiliš in misliš, da si nesrečna. Ozri se okrog sebe. Ti se usedi nekam poleg ceste po kateri dnevno voziš ali se voziš. Štej avtobuse, tako lokalne kot tiste regijske ki bodo vozili mimo. Usedi se tako da bodo promet prihajal iz severne strani, ali če je to cesta ki nima te smeri potem moraš gledati v avtobuse ki prihajajo iz vzhoda. Če si bolj leva, potem je dobro imeti s seboj kompas. Izpiši si številko 25. avtobusa ki bo prišel mimo in tudi 31. avtobusa. Nato lepo pridi nazaj na forum ko bo čas in napiši te številke sem. Bom poskusil dešifrirati.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version