Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Sporočilo za tebe. 4. del
sanjalka:
Včeraj sem bila pri frizerki ;D
Škratinja Nagaya:
Moja hčerka je stara 9 let in jo moram peljati k frizerju.
Že nekajkrat ni zneslo.
Zanimivo pa, da sem danes sanjala ravno o tem. O novi frizuri moje hčerke. Da se je ostrigla na resice. :) Zelo mi je bila všeč.
Mogoče je sporočilo ravno zame.
Že kar nekaj časa se precej ukvarjam s hčerinimi lasmi.
Andres:
Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika. Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .
Tejka. Tudi zate nisem prepričan, če si prava. Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.
Andres
Tea:
--- Quote from: Andres on March 10, 2016, 07:48:32 PM ---Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika. Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .
Tejka. Tudi zate nisem prepričan, če si prava. Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.
Andres
--- End quote ---
Se pravi, če prav razumem gre za lase moje vnukinje. Ravno danes grem namreč na obisk.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Andres on March 10, 2016, 07:48:32 PM ---Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika. Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .
Andres
--- End quote ---
Hvala, Andres. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version