Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Sporočilo za tebe. 4. del

<< < (53/69) > >>

sanjalka:
Včeraj sem bila pri frizerki ;D

Škratinja Nagaya:
Moja hčerka je stara 9 let in jo moram peljati k frizerju.
Že nekajkrat ni zneslo.
Zanimivo pa, da sem danes sanjala ravno o tem. O novi frizuri moje hčerke. Da se je ostrigla na resice. :) Zelo mi je bila všeč.
Mogoče je sporočilo ravno zame.

Že kar nekaj časa se precej ukvarjam s hčerinimi lasmi.

Andres:
Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika.  Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .

Tejka.  Tudi zate nisem prepričan, če si prava.  Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on March 10, 2016, 07:48:32 PM ---Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika.  Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .

Tejka.  Tudi zate nisem prepričan, če si prava.  Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.

Andres

--- End quote ---

Se pravi, če prav razumem gre za lase moje vnukinje. Ravno danes grem namreč na obisk.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Andres on March 10, 2016, 07:48:32 PM ---Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika.  Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .

Andres

--- End quote ---

Hvala, Andres. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version