V kolikor imajo to pari, je to aspekt velike ljubezni, ljubezni, ki zdravi.
Saj pri nama s hcerko je podobno, gre za medsebojno ljubezen, ki naju obe zdravi.
A res ? Ne vem, no ?
Mogoče je pri meni drugače, ker imam v natalu
južni vozel. Ne vem.
Sem imela že dva moška, ki sta imela
na tej moji
, ampak nisem čutila ljubezni, ki bi me zdravila. Do zdaj sem še vedno jaz sama sebe najbolje zdravila....Posebej zdaj, ko je T
N :So.
Pri meni je pač drugače, ker je
ranjena in karmična v povezavi z južnim vozlom. Lahko padejo vsi njegovi osebni planeti na to mojo
, ki niti ni tako slabo aspektirana. ...ampak na koncu sem vedno ranjena in prizadeta iz njegove strani...Mogoče tudi zato, ker je
vladar 8.hiše ?
Ja,

j. vozel

je sigurno karmicna zadeva. Kako deluje kiron je odvisno od tega, na kateri stopnji razvoja je ta kiron. Kiron odigra najprej vlogo ranitelja, nato ranjenca (ali obratno) in nato je sele zdravitelj. Verjetno je tvoja tema v odnosih kako se postaviti zase na primeren nacin, se pravi najti nacin, da se postavis za svoje vrednote, da si das svojo lastno vrednost in s tem ne prizadenes niti sebe, niti drugega, to je verjetno tista tema, ki je pri tebi obcutljiva in tezko izvedljiva. Ko das obe fazi kirona skozi, sele dobis pravo modrost kako funkcionirajo odnosi in s tem svojim pridobljenim znanjem, na podlagi bolecih izkusenj, lahko pomagas tako sebi, se lazje pa drugim. Ce ima nekdo venero v ovnu, ki pade na tvojega kirona, verjetno testira to tvojo postavitev (

j.vozel

) kako bos delovala v odnosu, kako se bos odzivala in ti kaze zrcalo kako se on postavi zase, na primeren ali neprimeren nacin, takrat sele uvidis kje pravzaprav si ti s svojim zavedanjem tega kirona.
Za zdravljenje custvenih ran, je vsekako boljsa luna, ce jo ima neka druga oseba na tvojem

.