Author Topic: Sinastrija 2.del  (Read 29712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Sinastrija 2.del
« Reply #15 on: December 23, 2014, 08:04:17 PM »
Čutim povezanost, zaupanje, spoštovanje. Sicer še opazujem in zato ne upam še 100% trdit ničesar.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: December 24, 2014, 08:37:46 AM »
Čutim povezanost, zaupanje, spoštovanje. Sicer še opazujem in zato ne upam še 100% trdit ničesar.

Lepo 8)
Imas ti  :ki v tej sinastriji ali  :Lu?
Kaj pa pri ocetu kdo od vaju je imel  :ki?
Midve s hcerko imava v sinastriji  :ki konj.  :Ve, jaz imam  :ki in ona  :Ve.
V kolikor imajo to pari, je to aspekt velike ljubezni, ljubezni, ki zdravi.
Saj pri nama s hcerko je podobno, gre za medsebojno ljubezen, ki naju obe zdravi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: December 24, 2014, 08:58:08 AM »
Kako in kaj je odvisno od natalnega Kirona in aspektov

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: December 24, 2014, 09:19:30 AM »
Kako in kaj je odvisno od natalnega Kirona in aspektov

Ja, sem opazila v sinastriji, da luna in venera na kirona blagodejno vplivata, saj mu pomagata zdraviti rane.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #19 on: December 24, 2014, 09:28:41 AM »

Lepo 8)
Imas ti  :ki v tej sinastriji ali  :Lu?
Kaj pa pri ocetu kdo od vaju je imel  :ki?
Midve s hcerko imava v sinastriji  :ki konj.  :Ve, jaz imam  :ki in ona  :Ve.
Saj pri nama s hcerko je podobno, gre za medsebojno ljubezen, ki naju obe zdravi.

V tej sinastriji sem jaz :ki.

Z očetom sva pa imela vzajemno - jaz  :ki na njegovi  :Lu in on  :ki na moji  :Lu.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #20 on: December 24, 2014, 09:54:03 AM »
Še moj pogled: s hčerko sva zelo povezani, v  :kon moje  :Lu ima ona  :Ve :So :Ma.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: December 24, 2014, 10:02:14 AM »
Še moj pogled: s hčerko sva zelo povezani, v  :kon moje  :Lu ima ona  :Ve :So :Ma .

Podobno imam jaz z bivšim njegovo sonce in venera  :kon moja venera. Moje  :So :kon njegova  :Lu

Pa njegov  :ki :kon moja  :Lu

Brezveze komentirat da tudi če že 13 let nisva več skupi, da se pokličeva za vsake praznike, rojstne dneve pogovor pa nadaljujeva kot da nikoli nisva nehala govort.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #22 on: December 24, 2014, 10:57:05 AM »
Jane, če ni preveč osebno, zakaj sta se pa razšla?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: December 24, 2014, 11:06:06 AM »
Mlada sva bila Maja, začela sva pri 16-tih, končala ko sem mela jaz 20 let. Drug drugemu sva bila prva in njega je pač zamikalo še kaj sprobat preden se greva resnost. Jaz se pa tega nisem hotla it in sva potem nehala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: December 26, 2014, 10:31:23 AM »

A res ? Ne vem, no ?
Mogoče je pri meni drugače, ker imam v natalu  :Ve :kon :ki  :kon južni vozel. Ne vem.
Sem imela že dva moška, ki sta imela  :Ve na tej moji  :kon, ampak nisem čutila ljubezni, ki bi me zdravila. Do zdaj sem še vedno jaz sama sebe najbolje zdravila....Posebej zdaj, ko je T :ki  :kon N  :So.

Pri meni je pač drugače, ker je  :Ve ranjena in karmična v povezavi z južnim vozlom. Lahko padejo vsi njegovi osebni planeti na to mojo  :Ve, ki niti ni tako slabo aspektirana. ...ampak na koncu sem vedno ranjena in prizadeta iz njegove strani...Mogoče tudi zato, ker je :Ve vladar 8.hiše ?
« Last Edit: December 26, 2014, 10:43:29 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: December 26, 2014, 04:04:12 PM »

A res ? Ne vem, no ?
Mogoče je pri meni drugače, ker imam v natalu  :Ve :kon :ki  :kon južni vozel. Ne vem.
Sem imela že dva moška, ki sta imela  :Ve na tej moji  :kon, ampak nisem čutila ljubezni, ki bi me zdravila. Do zdaj sem še vedno jaz sama sebe najbolje zdravila....Posebej zdaj, ko je T :ki  :kon N  :So.

Pri meni je pač drugače, ker je  :Ve ranjena in karmična v povezavi z južnim vozlom. Lahko padejo vsi njegovi osebni planeti na to mojo  :Ve, ki niti ni tako slabo aspektirana. ...ampak na koncu sem vedno ranjena in prizadeta iz njegove strani...Mogoče tudi zato, ker je :Ve vladar 8.hiše ?

Ja,   :Ve :kon j. vozel  :kon  :ki je sigurno karmicna zadeva. Kako deluje kiron je odvisno od tega, na kateri stopnji razvoja je ta kiron. Kiron odigra najprej vlogo ranitelja, nato ranjenca (ali obratno) in nato je sele zdravitelj. Verjetno je tvoja tema v odnosih kako se postaviti zase na primeren nacin, se pravi najti nacin, da se postavis za svoje vrednote, da si das svojo lastno vrednost in s tem ne prizadenes niti sebe, niti drugega, to je verjetno tista tema, ki je pri tebi obcutljiva in tezko izvedljiva. Ko das obe fazi kirona skozi, sele dobis pravo modrost kako funkcionirajo odnosi in s tem svojim pridobljenim znanjem, na podlagi bolecih izkusenj, lahko pomagas tako sebi, se lazje pa drugim. Ce ima nekdo venero v ovnu, ki pade na tvojega kirona, verjetno testira to tvojo postavitev ( :Ve :kon j.vozel :kon  :ki) kako bos delovala v odnosu, kako se bos odzivala in ti kaze zrcalo kako se on postavi zase, na primeren ali neprimeren nacin, takrat sele uvidis kje pravzaprav si ti s svojim zavedanjem tega kirona.
Za zdravljenje custvenih ran, je vsekako boljsa luna, ce jo ima neka druga oseba na tvojem  :ki.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: December 27, 2014, 05:55:09 PM »

Ja,   :Ve :kon j. vozel  :kon  :ki je sigurno karmicna zadeva. Kako deluje kiron je odvisno od tega, na kateri stopnji razvoja je ta kiron. Kiron odigra najprej vlogo ranitelja, nato ranjenca (ali obratno) in nato je sele zdravitelj. Verjetno je tvoja tema v odnosih kako se postaviti zase na primeren nacin, se pravi najti nacin, da se postavis za svoje vrednote, da si das svojo lastno vrednost in s tem ne prizadenes niti sebe, niti drugega, to je verjetno tista tema, ki je pri tebi obcutljiva in tezko izvedljiva. Ko das obe fazi kirona skozi, sele dobis pravo modrost kako funkcionirajo odnosi in s tem svojim pridobljenim znanjem, na podlagi bolecih izkusenj, lahko pomagas tako sebi, se lazje pa drugim. Ce ima nekdo venero v ovnu, ki pade na tvojega kirona, verjetno testira to tvojo postavitev ( :Ve :kon j.vozel :kon  :ki) kako bos delovala v odnosu, kako se bos odzivala in ti kaze zrcalo kako se on postavi zase, na primeren ali neprimeren nacin, takrat sele uvidis kje pravzaprav si ti s svojim zavedanjem tega kirona.
Za zdravljenje custvenih ran, je vsekako boljsa luna, ce jo ima neka druga oseba na tvojem  :ki.
Res je, kar pišeš. Posebej tisto o vrednotah, kako se postaviti zase v partnerstvu, da si dam svojo lastno vrednost in da s tem ne prizadanem sebe ali drugega. Zelo Težko izvedljivo. Pa še kaj drugega tudi...Vse kar je povezano s partnerstvom in mano ne funkcionira kot bi moralo. ...
Zdaj je to še bolj očitno. Mogoče zato,  ker se je v tem času T :ki gibal na N :So in N :Me, ki sta vladarja 5. in 7. hiše... ? Ne vem, ampak ne znajdem se več na tem področju. Bežim pred odnosi...nimam pravega interesa...

HVALA, sanjalka ...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: January 07, 2015, 03:27:36 PM »
Spoznala sem,  :ko , ki ima :Ve na mojem :Ma in severni vozel na  :Lu. Ojoj.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #28 on: January 07, 2015, 07:58:45 PM »
Spoznala sem,  :ko , ki ima :Ve na mojem :Ma in severni vozel na  :Lu. Ojoj.
In? :)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: January 08, 2015, 07:10:05 PM »
Haha. ;D
Nič. V bistvu ga poznam že od poletja, za silvestrovo sem zvedela njegove rojstne podatke.
Močna privlačnost, super pogovori, prijateljstvo še za enkrat. Bom potrpežljivo čakala, da on naredi prvi korak. Moram se naučiti brzdati svoje emocije. Čas bi že bil.

Sanjalka, kako bi opisala ( za kakšno revijo, recimo ;)), moškega z  :Lu v :B ,( :kon :J,  :li in Algol) in  :Ve:vo. Kakšna ženska je všeč takšnemu moškemu ?  :So pa v  :ko.