Author Topic: Sinastrija 2.del  (Read 29690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Sinastrija 2.del
« Reply #45 on: September 13, 2024, 05:34:03 PM »
Sinastrija z mojo vnucko :):
Moj jupiter v konjunkciji z njeno luno, najini sonci v eksaktnem trigonu;sicer njen stelij v ribah v trigonu z mojim stelijem v raku, njeno sonce eksaktno na mojem dsc, njen uran na mojem saturnu v 8. hisi in mi deluje na oba joda, njen stelij v ribah v moji 7.hisi in moj stelij v raku v njeni 4. hisi.
Njen jupiter na mojem neptunu v 3. hisi, razumeli se bova brez besed ali pa bova komunicirali na veliko ;D
Zeloooo se bova imeli radi in se podpirali :) :-*

Prerorski zapis…tocno tako je, zeloooo se imava radi, kar  kdaj komu tudi ni najbolj vsec…
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #46 on: October 09, 2024, 06:41:38 PM »
Nikoli se nisem poglabljala s sinastrijo, mi je že natalna karta s tranziti hud zalogaj. Pa vseeno, vzpodbudila me je ta tema v sosednji sobani.
S hčerko sem močno povezana, pa moram obelodaniti pravkar odkrita dejstva. Njena konjunkcija  :Sa in Jupitra trka na moj ascendent, Merkurja sta v konjunkciji, njeni  :Son  :Ve in  :Ma pa trkajo na mojo  :Lu. A je to zadostna sinastrija tudi v teoriji, kajne. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #47 on: October 10, 2024, 12:57:03 AM »
Krasno, Cvetka.
Tukaj se ti pridružujem, tudi midve s hčerko imava lepe kombinacije, med drugim magični pravokotnik.
In imava super odnos.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #48 on: October 10, 2024, 08:38:22 AM »
Nikoli se nisem poglabljala s sinastrijo, mi je že natalna karta s tranziti hud zalogaj. Pa vseeno, vzpodbudila me je ta tema v sosednji sobani.
S hčerko sem močno povezana, pa moram obelodaniti pravkar odkrita dejstva. Njena konjunkcija  :Sa in Jupitra trka na moj ascendent, Merkurja sta v konjunkciji, njeni  :Son  :Ve in  :Ma pa trkajo na mojo  :Lu. A je to zadostna sinastrija tudi v teoriji, kajne. :-*
Pa še nekaj je, njen ascendent trka na mojega  :U, zdaj mi je jasno, zakaj me vseskozi priganja, da naj stopim iz svojih okvirjev, na naj ne bom taka tradicionalistka, prav moja narodna prebuditeljica je.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: January 16, 2025, 09:29:32 PM »
Bi lahko rekli kaj o  :Lu v :kon s Kironom v sinastriji?

LUNA  :kon KIRON
Iz izkušenj lahko povem, da pomeni vezo polno emocij, zdravljenje emocij, luna pač dobi kar ji primanjkuje, celijo se rane  iz rane mladosti, občutek sigurnosti ......

Sicer pa je  :kon najmočnejša in poudarja intenzivnost tistega, kar planeti, ki so v konjunkciji, predstavljajo. 

Na tole sem se spomnila.
Z očetom imava to konjunkcijo.
Moja Luna na njegovem Kironu.
Bom malo preštudirala.