Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #75 on: May 26, 2015, 09:36:44 AM »
Mamo tremo pred tabo  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #76 on: May 26, 2015, 09:51:56 AM »
Jaz bi tudi, da meni kdo kaj napiše :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: May 26, 2015, 12:45:56 PM »
SANJALKA

Tvoj solarni AC gre v 4 hišo in v znamenje Strelca in če pokukava vladarja gre v 8 solarno in 12 natalno - jah v osnovi gre za zelo vodno energijo, ki daje navznoter leto večje občutljivosti in dojemljivosti, čustvenosti, empatije in rahločutnosti. Ukvarjala se boš z "tudi" nezavednimi hrepenenji, pa strahovi, psihična občutljivost zna biti večja. Sočutje in skrb in tudi čustvena vpletenost z drugimi lahko postane prevelika - torej tukaj pazi na Jupitrovo komponento širjenja na vse, kar naleti.

Sicer je to leto, ko boš ugotovila, da si lahko na svojo družino, starše, otroke, svojo preteklost, korenine, vezana na drugačen način - Strelec ti da možnost osvoboditve, ko dosežeš notranji konsenz /8 hiša in 12 hiša - vse zajete hiše so namreč karmične/

Pomembne bodo sanje, filozofija in širok uvid v življenjske situacije /strelec/, katere boš najlažje dosegla s tem, da se nekoliko odmakneš od drugih in pogledaš iz vseh zornih kotov na situacije tvojih pomembnih medosebnih odnosov. Vse tri vodne hiše zahtevajo intimnost, mir, skrivnost in zasebnost - po drugi strani pa je to položaj, ki govori o tem, da se boš zanimala tudi za širše ljudske množice /solarna luna v vodnarju/ in preko tvojega solarnega leta tudi aplicira v opozicijo z Jupitrom in Venero. Začela boš delati z ljudmi /socialno, družinska tematika ipd/ - to pa seveda lahko prinese tudi nekaj denarja /solarna 2 je v 5 in čez 6 rojstno hišo vsebujoč vodnarsko Luno/

Da so odnosi zares pomembni /vsi pomembni odnosi/ - govori tudi DS, ki vsebuje solarno sonce - in če dobro pogledaš tudi solarni marsov povratek in solarni merkujev povratek - se pravi, da bodo prav ti odnosi tudi odločilno vplivali potem na tvojo kariero oz. družbeno-socialni status. Gre za leto tvoje ambicije in ambicioznosti - gre za tvojo težnjo, da karierno zavzameš nek položaj, status. To je leto spremembe tvoje karierne poti. Je pa tudi čas, ko se končajo nekatera prijateljstva /8 ti pade v 11 - ali pa društva/ in zahtevajo novo oblikovanje odnosa oz. odnosov.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #78 on: May 26, 2015, 01:49:06 PM »
Iiiiiii, Tea hvala :-*
Ja, dobro si zajela. Res imam težnjo po uspehu v karieri, po tem, da bi moje terapevtsko delo dobilo tudi nek zunanji prepoznavni vidik (lahko tudi status), da bi bila navzven prepoznavna po tem delu in bi pridobila čim več strank, seveda s tem tudi dobro služila denar....
Da bi ljudje (moji klienti) prepoznali vrednost mojega dela in bi jim ta način mojega dela tudi čim več doprinesel k njihovi osebni rasti, razvoju in njihovemu lastnemu zavedanju.Tukaj čutim, da imam ogromno lastnih izkušenj, znanja, ki sem ga v teh 7-ih letih pridobila in ga še pridobivam na našem Inštitutu ter na lastni samoanalizi in končno seveda tudi empatije in občutka za sočloveka, pomagati mu, da sam uvidi kje ima problem in kako naj na določeno situacijo pogleda še z drugega zornega kota....
V mislih imam za letošnje solarno leto tudi zaključiti diplomo na našem Inštitutu.
Vidim, da ti uporabljaš Placidusa, jaz pa Kocha. Po Kochu mi jupiter in venera padeta že v 9. hišo, kar sem se nadejala, da bi lahko kazalo na uspešno zaključeno diplomo ;D
Odnosi, vrednote in služenje denarja bo v  tem solarnem letu definitivno pomembno, kar pokaže tudi natalni horoskop s t plutonom na n venero.
V igri sta tako 11. hiša (skupine, društva, prijatelji) kot 1. hiša (moj pogled na življenje, moja maska) ter 5. hiša, moje srčne zadeve...
Ja, glede strelca in družine, že v natalu je vladar mojega ic strelec, jupiter sicer v 12. hiši, očeta sem vedno videla kot zelo načitanega in razgledanega človeka, pri nas doma je bilo vedno ogromno knjig, oče je vedno prinesel domov cele zbirke knjig, vsakič, ko je izšla kakšna nova zbirka, je bila takoj tudi pri nas doma.
Tako da že od rojstva mi je družina dajala po eni strani širino, znanje, razgledanost, po drugi strani pa izhajam iz zelo krščanske, verne družine (kar je tudi strelčevsko).
Si napisala:
Pomembne bodo sanje, filozofija in širok uvid v življenjske situacije /strelec/
Jaaa, to mi je zelo pomembno, to je moja dušna hrana :)
Če dobro pomislim, nikdar nisem marala teh nekih tipično tradicionalnih zadev. Joj, ta druženja z bratranci,s sestričnami, tetami, strici (pri nas je sorodnikov ogrooooomno, čsito strelčevsko), to mi je bilo prej muka kot veselje, kar nekaj...
Po 19 letu sem se selila nič kolikorat in vedno kamor pridem, se lahko počutim doma, samo da imam ob sebi knjige, svobodo, širino in seveda občutek dobrih odnosov. Seveda so mi odnosi z mojimi ožjimi družinskimi člani še kako pomembni, ni pa nujno, da smo stalno skupaj, bolj pomembno mi je, da na nekem višjem, duhovnem nivoju vemo, da imamo en drugega, da smo povezani in da lahko vedno računamo en na drugega ter da en drugemu puščamo popolno svobodo, da vem, da je partner ok, da vem, da je med nama zaupanje, spoštovanje, pripadnost, da sta otroka ok, da vem, da me bosta poklicala, če ne bosta ok in se bomo pogovorili, bomo vedno našli neko rešitev...
V kolikor moji ožji odnosi (partnerski, starševski) ne funkcionirajo, sem izgubljena, to je tista moja šibkost, kjer res težko pogledam z distance, kjer čutim, da sem del tega in nekako ne znam pogledati s širše perspektive...tukaj se močno odraža moj stelij v raku in še luna v tehtnici, ki me pa tišči notri v primežu, ki težko spusti to, da odnosi ni nujno, da so vedno harmonični, ja jaz bi radaaaaa, da so....
Skratka,če so navedeni odnosi ok, potem sem tista prava jaz, potem lahko letim tudi nad oblaki....., z metlo ali brez :P ;D
Skratka oba principa, sta kar precej prisotna in verjetno je to moja notranja borba kateri bo prevladal.
Mislim, da sta tudi oba otroka podedovala ta strelčevski princip družine, saj ima hči vladarico ic venero v 9. hiši, sin pa ima vladarico horoskopa luno v 9. hiši...Smo zeloooo povezani pa tudi zeloooo svobodni v odnosu en do drugega...In mislim, da nam to vsem zelo odgovarja.
To je moj pogled, bi bilo zanimivo slišati kako to doživljajo drugi ob meni ;)

Služenje denarja preko terapevtskega dela, to sem že zgoraj napisala, ja to si želim, to je moj cilj.
In ustanovitev skupin, trenutno imam v mislih imeti svojo sanjsko skupino, delati še naprej astrološke tečaje za manjše zaprte skupine...
Solarna luna dobro kaže, sedaja pa v akcijo, da uresničim vse te svoje sanje ;D
Tea draga, hvala iz srca :-*

Sedaj sem pa res jaz na vrsti, da ti kaj napišem ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #79 on: May 26, 2015, 03:16:34 PM »
A se lahko pohvalim, da sem letos za rojstni dan dobila solarca  :)
Je tak fajn solarc. Edino otroški potencial je hmmmmm bolj ne bi no  :laugh: :laugh: :laugh: Razen če se lahko štejem dejstvo, da sem z dragim v paketu dobila še 4 štiriletnico za vsak drug vikend  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: May 26, 2015, 03:46:48 PM »
Menda sem že oddala en post tukaj spodaj, pa ga ni ni - R Merkur

Tejka, kart nimaš v podpisu - ampak ja - otroci so otroci  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: May 26, 2015, 03:47:49 PM »
Hvala Sanjalka
Držim pesti, da ti uspe  :)

Bom vesela kakšnega tvojega stavka  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #82 on: May 26, 2015, 09:01:42 PM »
Joj še vedno nisem popravila. Štrajka že en cajt  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #83 on: May 27, 2015, 05:02:18 PM »
uh damice, preden vas clovek vse prebere :) lepe stvari vas cakajo!

Tudi mene mogoce kaj lepega caka?  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: June 01, 2015, 08:30:51 PM »
Hvala Sanjalka
Držim pesti, da ti uspe  :)

Bom vesela kakšnega tvojega stavka  :)

Tea, jaz ne morem odpreti tvoje karte v podpisu.
Lahko napises podatke tudi na privat.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: June 02, 2015, 06:24:45 AM »
Upam, da zdaj bo, tudi v podpisu :)
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #86 on: June 02, 2015, 09:14:58 AM »
Upam, da zdaj bo, tudi v podpisu :)

Ja, zdaj mi jo odpre :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: June 08, 2015, 08:44:00 AM »
Aleluja.
Zdaj samo še počakam, kaj mi prihaja nasproti  :)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #88 on: June 09, 2015, 07:30:43 AM »
Zanimiva stvar ...  :o
Ko bo moj T :Sa prehajal ASC, ima moj mož tranzit  :U čez DSC.

V solarem povratku za tisto leto, imam pa jaz  :U :kon DSC, on pa  :Sa :kon ASC.  :o :o :o
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: June 09, 2015, 08:04:02 AM »
Nepričakovani ali nepremišljeni preobrati.

Ko sem jaz imela T :U :kon DSC, sem spoznala moža in zanosila. Preobrat na mah.
Imela sem pa T :Sa čez 12. hišo.