Iiiiiii, Tea hvala

Ja, dobro si zajela. Res imam težnjo po uspehu v karieri, po tem, da bi moje terapevtsko delo dobilo tudi nek zunanji prepoznavni vidik (lahko tudi status), da bi bila navzven prepoznavna po tem delu in bi pridobila čim več strank, seveda s tem tudi dobro služila denar....
Da bi ljudje (moji klienti) prepoznali vrednost mojega dela in bi jim ta način mojega dela tudi čim več doprinesel k njihovi osebni rasti, razvoju in njihovemu lastnemu zavedanju.Tukaj čutim, da imam ogromno lastnih izkušenj, znanja, ki sem ga v teh 7-ih letih pridobila in ga še pridobivam na našem Inštitutu ter na lastni samoanalizi in končno seveda tudi empatije in občutka za sočloveka, pomagati mu, da sam uvidi kje ima problem in kako naj na določeno situacijo pogleda še z drugega zornega kota....
V mislih imam za letošnje solarno leto tudi zaključiti diplomo na našem Inštitutu.
Vidim, da ti uporabljaš Placidusa, jaz pa Kocha. Po Kochu mi jupiter in venera padeta že v 9. hišo, kar sem se nadejala, da bi lahko kazalo na uspešno zaključeno diplomo

Odnosi, vrednote in služenje denarja bo v tem solarnem letu definitivno pomembno, kar pokaže tudi natalni horoskop s t plutonom na n venero.
V igri sta tako 11. hiša (skupine, društva, prijatelji) kot 1. hiša (moj pogled na življenje, moja maska) ter 5. hiša, moje srčne zadeve...
Ja, glede strelca in družine, že v natalu je vladar mojega ic strelec, jupiter sicer v 12. hiši, očeta sem vedno videla kot zelo načitanega in razgledanega človeka, pri nas doma je bilo vedno ogromno knjig, oče je vedno prinesel domov cele zbirke knjig, vsakič, ko je izšla kakšna nova zbirka, je bila takoj tudi pri nas doma.
Tako da že od rojstva mi je družina dajala po eni strani širino, znanje, razgledanost, po drugi strani pa izhajam iz zelo krščanske, verne družine (kar je tudi strelčevsko).
Si napisala:
Pomembne bodo sanje, filozofija in širok uvid v življenjske situacije /strelec/Jaaa, to mi je zelo pomembno, to je moja dušna hrana

Če dobro pomislim, nikdar nisem marala teh nekih tipično tradicionalnih zadev. Joj, ta druženja z bratranci,s sestričnami, tetami, strici (pri nas je sorodnikov ogrooooomno, čsito strelčevsko), to mi je bilo prej muka kot veselje, kar nekaj...
Po 19 letu sem se selila nič kolikorat in vedno kamor pridem, se lahko počutim doma, samo da imam ob sebi knjige, svobodo, širino in seveda občutek dobrih odnosov. Seveda so mi odnosi z mojimi ožjimi družinskimi člani še kako pomembni, ni pa nujno, da smo stalno skupaj, bolj pomembno mi je, da na nekem višjem, duhovnem nivoju vemo, da imamo en drugega, da smo povezani in da lahko vedno računamo en na drugega ter da en drugemu puščamo popolno svobodo, da vem, da je partner ok, da vem, da je med nama zaupanje, spoštovanje, pripadnost, da sta otroka ok, da vem, da me bosta poklicala, če ne bosta ok in se bomo pogovorili, bomo vedno našli neko rešitev...
V kolikor moji ožji odnosi (partnerski, starševski) ne funkcionirajo, sem izgubljena, to je tista moja šibkost, kjer res težko pogledam z distance, kjer čutim, da sem del tega in nekako ne znam pogledati s širše perspektive...tukaj se močno odraža moj stelij v raku in še luna v tehtnici, ki me pa tišči notri v primežu, ki težko spusti to, da odnosi ni nujno, da so vedno harmonični, ja jaz bi radaaaaa, da so....
Skratka,če so navedeni odnosi ok, potem sem tista prava jaz, potem lahko letim tudi nad oblaki....., z metlo ali brez

Skratka oba principa, sta kar precej prisotna in verjetno je to moja notranja borba kateri bo prevladal.
Mislim, da sta tudi oba otroka podedovala ta strelčevski princip družine, saj ima hči vladarico ic venero v 9. hiši, sin pa ima vladarico horoskopa luno v 9. hiši...Smo zeloooo povezani pa tudi zeloooo svobodni v odnosu en do drugega...In mislim, da nam to vsem zelo odgovarja.
To je moj pogled, bi bilo zanimivo slišati kako to doživljajo drugi ob meni

Služenje denarja preko terapevtskega dela, to sem že zgoraj napisala, ja to si želim, to je moj cilj.
In ustanovitev skupin, trenutno imam v mislih imeti svojo sanjsko skupino, delati še naprej astrološke tečaje za manjše zaprte skupine...
Solarna luna dobro kaže, sedaja pa v akcijo, da uresničim vse te svoje sanje

Tea draga, hvala iz srca

Sedaj sem pa res jaz na vrsti, da ti kaj napišem