Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #180 on: July 31, 2015, 09:39:53 AM »
Se mi zdi, da mi tale T Saturn prinaša predvsem vprašanja s tem, kaj se zgodi, ko umremo, kaj je potem?  Pa totalno glupo vprašanje se mi zdi, a vseeno se mi prikrade v misli in se mi potem kot želi prikrasti in usesti v podzavest ta strah pred smrtjo. Vse skupaj malce smešno, a vseeno zoprno, pa komaj začel je jahat mojo 12.  :-\

Ker je v škorpijonu, saj še malo pa bo šel naprje v strelca :)
Potem te bo pa mogoče strah letenja z avionom, ne vem ;D

Ja, saj to se mi je podilo po glavi, da možno, da je povezano s škorpijonom. Sem imela težavo že, ko je šel po 11, da sem imela to umrljivost na spisku oz izpolnitev srčnih želja dokler sem še mlada, ker potem je konec. Tako nekako...

Ma letenja me ne bo strah, sem adrenalinec neke sorte. Bogaved, kaj bo.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #181 on: August 02, 2015, 06:29:03 PM »
ja algol naj bi prinesel katastrofo...vlada biku...torej tisto kar je v domeni bika, mene je pač vedno zagrabilo grlo, ali sem imela angine, ali pa panične napade da ne morem dihat. Folku so odsekali glave  - to je vse algol. Atomska bomba je bila vržena pod vplivom algola.

http://www.skyscript.co.uk/algol.html

Jane, glede na to, da nisva smrtonosni, sva pač lepi ko sam Đavolo...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #182 on: August 02, 2015, 09:02:41 PM »
Jansa ima tudi algol  :kon  :Ma....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: August 02, 2015, 09:09:00 PM »
Jansa ima tudi algol  :kon  :Ma....

Ampak on ni lep.  :P

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #184 on: August 02, 2015, 09:31:22 PM »
Baje se Algol primerja s  :Sa.
Jaz imam pa za povrh Algol :kon  :Ma :kon :Sa  :-X
Zdaj imam pa še T :Sa :op  :Ma:-X

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #185 on: August 03, 2015, 06:40:22 PM »
Pri meni Algol  :kon :J in  :li. Pa  :J je vladar MC. ;D
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #186 on: August 03, 2015, 08:25:31 PM »
Pri meni Algol  :kon :J in  :li. Pa  :J je vladar MC. ;D

Pa res.  :D
Obglavljaš vse po vrsti za kariero?  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: August 04, 2015, 08:12:58 AM »
Ne vem kdaj me je zadnjič pičila osa ali čebela. Moja Plutonska opozicija z Marsom se je odrazila tudi na ta način. Preden smo šli na morje, sem stopila na čebelo in imam še zdaj otrdlino na podplatih. Na morju pa me je kar trikrat pičila osa. Vsakič sem dobila kar precejšnjo alergično reakcijo in oteklino za 14 dni - ta je sicer pogojena z mojo p luno.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #188 on: August 04, 2015, 02:34:01 PM »
Partnerjev sin ima algol točno med luno in saturnom, se pravi luna  :kon algol  :kon saturn   :o :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #189 on: August 05, 2015, 01:06:37 AM »
čeprav Tesla je imel urana v konjunckiji z algolom :)

Se sploh ve točno uro rojstva od Tesle? Enkrat sem bral en srbski članek in ni bilo prikazane ure--

Andres

Za postavitev urana ne rabiš točne ure, dovolj je datum.
Ura je predvsem pomembna za postavitev hiš in lune, za ostalo kar zadostuje datum in seveda kraj.

Verjetno sem kaj kiksnil, saj prepričan sem bil, da je govor o njegovi astro karti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #190 on: August 05, 2015, 01:38:26 AM »
ja algol naj bi prinesel katastrofo...vlada biku...torej tisto kar je v domeni bika, mene je pač vedno zagrabilo grlo, ali sem imela angine, ali pa panične napade da ne morem dihat. Folku so odsekali glave  - to je vse algol. Atomska bomba je bila vržena pod vplivom algola.

http://www.skyscript.co.uk/algol.html

Jane, glede na to, da nisva smrtonosni, sva pač lepi ko sam Đavolo...

To je dobra tema o tem Algolu.  Sem pogledal in meni je vse frej tam. Nič nimam.  Bom še malo preveril njegove videe.  Dobro vrže ven kakšno besedo, kot da smo mi pičkin dim proti neki zvezdi.  In podobno.

Andres.
« Last Edit: August 05, 2015, 01:42:11 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #191 on: August 05, 2015, 08:41:50 AM »
Hahaha sem šele zdaj pogledala ta video. Vglavnem torej sem lepa in jebozovna kot sam đavo  ;D ;D Javila se mu pa ne bom, ker mi je ta tip totalno antipatičen.  ;D

Drugače pa ne vem kaj naj rečem, mogoče sem bila za to panker, ker sem lahko tam izrazila svojo jezo v mladih letih, zdaj pa iščem kam bi se lahko vpisala na tečaj boksa. Zame niso pilatesi in joge. Nimam želje po tem da koga tolčem, ampak ja, že dolgo vem da rabim nek ventil, kjer se lahko moja jeza sprosti. Imam zelooooo visok prag tolerance in zelooooo dolgo časa bom tiho, ko se pa sproži ta moj mars v opoziciji na uran, pa nočeš biti zraven.  In zato rabim neko vadbo, pri kateri ni časa za razmišljat ampak te res zmuči kot bi bil v vojski (mars), da samo dol padeš :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: August 05, 2015, 09:49:02 AM »
Hahaha sem šele zdaj pogledala ta video. Vglavnem torej sem lepa in jebozovna kot sam đavo  ;D ;D Javila se mu pa ne bom, ker mi je ta tip totalno antipatičen.  ;D

Drugače pa ne vem kaj naj rečem, mogoče sem bila za to panker, ker sem lahko tam izrazila svojo jezo v mladih letih, zdaj pa iščem kam bi se lahko vpisala na tečaj boksa. Zame niso pilatesi in joge. Nimam želje po tem da koga tolčem, ampak ja, že dolgo vem da rabim nek ventil, kjer se lahko moja jeza sprosti. Imam zelooooo visok prag tolerance in zelooooo dolgo časa bom tiho, ko se pa sproži ta moj mars v opoziciji na uran, pa nočeš biti zraven.  In zato rabim neko vadbo, pri kateri ni časa za razmišljat ampak te res zmuči kot bi bil v vojski (mars), da samo dol padeš :D

;D
Tip ima kompleks... in tudi jaz sem na momente škilasto gledala ob samovšečnih frisih, ki jih dela, me je pa tudi nasmejal. Javiti se mu je bilo treba takrat... ko je bil video v živo predvajan. Vsaj tako sem jaz razumela.

Zame so pa joge idealka.
Nisem agresivna, se pa dogaja, da se mi nabere v odnosu do ljudi, ker sem tolerančna in miroljubna in razumevajoča predolgo. Ko mi pisker poči (redko, ampak s tehtnim razlogom), se prav dosti ne kadi, problem je v tem, da mi poide vsa diplomacija in oseba pokasira žeblje, nekontroliran in neolepševan besedni rafal, kruto ogledalo. In kristalno čisto.
Posledica je običajno konec odnosa.
Tako da... namesto boksarske vreče bi najbrž rabila "kričalno".
Hmmm... razmišljam, ali se to energijo tudi da uporabiti za kaj... Hmmm... pralni stroj na jezni pogon? Ja če gre za tako silne nakopičene energije...

Pa počasi se moram spet spravit laufat...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #193 on: August 05, 2015, 10:04:13 AM »
Ja jaz mam še luno na 22-ti stopinji, ki jo je označil za dvojno hudičevo hahaha. Se pa sklada z mojim prejšnjim življenjem umrla v taborišču, gledala sem mučenja ljudi, na koncu sem šla prostovoljno v smrt, ker nisem mogla več nikomur pomagat. Je bilo en kup jeze, ker je kar nekaj oseb iz takratnega življenja v zdajšnjem - mučitelji mislim. In verjetno če bi živeli v kakšnem drugem obdobju ko bi bilo ubijanje dovoljenjo bi bili zdaj pokojni hahaha. Ampak mi je FUL pomagalo, da sem odkrila ZAKAJ jih ne prebavljam. Tako da zdaj mi je vseeno, v bistvu z nekaterimi celo normalno funkcioniramo. Ne čutim več sovražnosti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #194 on: August 05, 2015, 10:14:06 AM »
Bi mi bilo koristno odkriti, v kakšni navezi sem bila nekoč z možem in njegovo familijo. Če sploh.
Preden sem jih spoznala, take jeze in odpora nisem čutila do nikogar in do ničesar v življenju.

Jane, pa so te tvoje osebe tudi v tem življenju agresivne... oz. ali se njihova bivša mučilnost odraža tudi v zdajšnjem karakterju?