Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #330 on: February 27, 2016, 01:25:32 PM »
 :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #331 on: February 28, 2016, 07:34:58 AM »
O kako sem pa jaz lahko sfalila, da se mi je včeraj začela  :Ma :op :Ma :-X in mars  :kon uran v šesti hiši. Zdej vem zakaj sem tempirana bomba hahaha. Ampak sem pa dobila neko genijalno idejo v zvezi s poslom, sem že v dogovarjanju s tujino.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #332 on: March 06, 2016, 08:14:29 AM »
No tako, pa imamo poslovni dogovor o eni novaciji ravno na dan ko bo tranzit  :Ma na natalnem  :U v 2.hiši  :st. Kaj lahko pričakujem?
Ker je uran ravno planet inovacij, mars pa akcija...bi lahko bil potem takem pozitivni razplet?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #333 on: March 06, 2016, 08:19:01 AM »
Pa v 2. hiši - denar.  :P
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #334 on: March 06, 2016, 08:20:03 AM »
Ja ja, saj to me zanima. Če bo šlo skozi, je to finančno dobro zame  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #335 on: March 06, 2016, 09:12:41 AM »
nekam je izginil moj odgovor

od dispozicije je odvisno - se pravi od Jupitra
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #336 on: March 06, 2016, 11:58:47 AM »
Hvala Tea  :-*
N Jupiter tisti dan nima kakšnih tranzitov. Za odstotek ga zgreši T :NE  , ki se nahaja v 5.hiši.
Je pa N  :J točno v  :sek z prog. MC-jem, če to tudi šteje  ::)
Če pogledam še T  :J , ta pa dela  :tr na N :ki v 7.hišo (  :B) , pa polkvadrat na natalni MC.

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #337 on: March 07, 2016, 06:51:43 AM »
 P  :Lu  :op P :PL in tudi N :PL. S P :PL je ekzaktno z N bo ekzaktno čez dva meseca.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #338 on: March 07, 2016, 08:37:03 AM »
:Lu  :op P :PL in tudi N :PL. S P :PL je ekzaktno z N bo ekzaktno čez dva meseca.

Pomemben tranzit je p luna  :op n pluton.
Znajo priti na površje še kakšne čustvene tematike v zvezi z mamo, družino..., ki se bodo odražale lahko v službi, v partnerskih odnosih...
Skratka bodi pozorna na vzorce iz otroštva, prepoznaj in naredi sedaj drugače, naredi spremembo, transformacijo, zberi moč in pogum, da nekaj spremeniš, drugače bo to naredilo življenje samo ;) Najprej pa sploh prepoznaj kaj je tisto, kar te omejuje, kar ti otežuje imeti prave čustvene odnose, brez manipulacij, brez posesivnosti,negativnih čustvenih odzivov...življenje hoče, da odrastemo in prerastemo stare vzorce naših prednikov....
predvsem pa bodi ljubeča do sebe in se sprejeti takšno kot si, sprejeti svoje negativne dele, jih vzljubiti, se jih ne sramovati, se postaviti zase, si dati svoje mesto, si dati sama sebi pomebnost...potem se bodo tako začeli obnašati tudi drugi do tebe...zbrati v sebi pogum in odločnost, da si vredna, da si pomembna in seveda tako delovati tudi do drugih, odkrito, odprto....potegniti vse potlačene občutke izpod preproge ven, se najprej z njimi soočiti, jih nato sprejeti in potem globoko zadihati in zaživeti.... :)
Pa srečno draga Lisa :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #339 on: March 07, 2016, 05:03:17 PM »
Hvala sanjalka za namig in nasvet.  :-* Bo prišel zelo prav. 
1 x mi mora uspeti...ker se mi zdi, da se s tem, kar ti omenjaš, ukvarjam že vse svoje življenje. znova in znova......in znovaaa....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #340 on: April 06, 2016, 06:05:15 AM »
Z današnjim dnem je moj P :Ma vstopil v  :Sk8) 8) 8) 8) 8)
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #341 on: April 06, 2016, 08:21:22 AM »
:Lu  :op P :PL in tudi N :PL. S P :PL je ekzaktno z N bo ekzaktno čez dva meseca.

Znajo priti na površje še kakšne čustvene tematike v zvezi z mamo, družino..., ki se bodo odražale lahko v službi, v partnerskih odnosih...
Skratka bodi pozorna na vzorce iz otroštva, prepoznaj in naredi sedaj drugače, naredi spremembo, transformacijo, zberi moč in pogum, da nekaj spremeniš, drugače bo to naredilo življenje samo ;) Najprej pa sploh prepoznaj kaj je tisto, kar te omejuje, kar ti otežuje imeti prave čustvene odnose, brez manipulacij, brez posesivnosti,negativnih čustvenih odzivov...življenje hoče, da odrastemo in prerastemo stare vzorce naših prednikov....
predvsem pa bodi ljubeča do sebe in se sprejeti takšno kot si, sprejeti svoje negativne dele, jih vzljubiti, se jih ne sramovati, se postaviti zase, si dati svoje mesto, si dati sama sebi pomebnost...potem se bodo tako začeli obnašati tudi drugi do tebe...zbrati v sebi pogum in odločnost, da si vredna, da si pomembna in seveda tako delovati tudi do drugih, odkrito, odprto....potegniti vse potlačene občutke izpod preproge ven, se najprej z njimi soočiti, jih nato sprejeti in potem globoko zadihati in zaživeti.... :)

Draga Sanjalka,

moram priznati, da mi je zelo všeč tvoj način interpretacije in mehkoba besed ter globok pomen le-teh. Moram priznati, da ne berem dosti, ampak sem danes to prebrala z zanimanjem, ker se tudi meni v roku enega leta obeta ta aspekt. Kar ne predelaš v 28 letih te čaka v naslednjih 28-ih.

Lepo se imej!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #342 on: April 06, 2016, 11:31:02 AM »

Draga Sanjalka,

moram priznati, da mi je zelo všeč tvoj način interpretacije in mehkoba besed ter globok pomen le-teh. Moram priznati, da ne berem dosti, ampak sem danes to prebrala z zanimanjem, ker se tudi meni v roku enega leta obeta ta aspekt. Kar ne predelaš v 28 letih te čaka v naslednjih 28-ih.

Lepo se imej!

Hvala Ametist :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #343 on: April 06, 2016, 11:32:04 AM »
Z današnjim dnem je moj P :Ma vstopil v  :Sk8) 8) 8) 8) 8)

Uf, uf, to pa bo pestro obdobje :-*
Ti želim pestrosti predvsem v seksu  :P ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #344 on: April 06, 2016, 11:42:17 AM »
Tole obdobje bo kar dolgoooooo...
Oooo, se obeta doživljenjsko dober sex?  8)

Čisto potiho povem, da me itak že goni (pomlad).  :embarrassed:
9ZK 656