PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...QuoteTočno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha. Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih
Točno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha. Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih
QuoteGre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...QuoteTočno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha. Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih
Quote from: Jane on June 15, 2016, 12:40:16 PMQuoteGre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...QuoteTočno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha. Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih Haha, kot razcepljena osebnost se tole bere.
Tea, smo s tabo!
Upam, da mi rate s tem avtom, da dobim večji občutek svobode in širine in neodvisnosti
Tea, seveda smo s tabo... In novi lubčki na poti