Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 15, 2015, 03:19:43 PMDraga Nena, hvala tisočkrat v več tisočih Pa cifra mogoče?Seveda draga...cifra je bila 15.000
Draga Nena, hvala tisočkrat v več tisočih Pa cifra mogoče?
Quote from: hannah on January 15, 2015, 12:35:38 PMhvala a je bla kak cifra? 11.000
hvala a je bla kak cifra?
Quote from: Moi on January 15, 2015, 03:06:10 PMhvala, Nena!glede na to, da me energijsko nisi mogla ujet, predvidevam, da zame ni bilo kaksne cifre!?moram priznati, da me ni bilo zraven (mogocve zato), ker sem enostavno zaspala okoli enajstih. od torka sem namrec na najnizjih vrtljajih (bolece grlo, bolec obcutek polne glave, izzeta)Kljub temu, da nisem ujela sporočila zate...se je pa cifra vseeno pokazala in sicer 7.000
hvala, Nena!glede na to, da me energijsko nisi mogla ujet, predvidevam, da zame ni bilo kaksne cifre!?moram priznati, da me ni bilo zraven (mogocve zato), ker sem enostavno zaspala okoli enajstih. od torka sem namrec na najnizjih vrtljajih (bolece grlo, bolec obcutek polne glave, izzeta)
Quote from: Nena on January 15, 2015, 04:16:09 PMQuote from: nensi on January 15, 2015, 04:14:18 PMO škoda Nena, da sem zamudila A boš kakšno reprizo za zamudnike imela?Se v vrsto postavim ko boš spet obratovala Pa še pobožne želje:- jaz in moje finance- moj partner in njegove finance- obe firmi in njune financeImam tolk želja da lohk kar posebej za mene narediš, hahaha Za tebe special edition dear...jutri dopoldan Aresss, o hvala
Quote from: nensi on January 15, 2015, 04:14:18 PMO škoda Nena, da sem zamudila A boš kakšno reprizo za zamudnike imela?Se v vrsto postavim ko boš spet obratovala Pa še pobožne želje:- jaz in moje finance- moj partner in njegove finance- obe firmi in njune financeImam tolk želja da lohk kar posebej za mene narediš, hahaha Za tebe special edition dear...jutri dopoldan
O škoda Nena, da sem zamudila A boš kakšno reprizo za zamudnike imela?Se v vrsto postavim ko boš spet obratovala Pa še pobožne želje:- jaz in moje finance- moj partner in njegove finance- obe firmi in njune financeImam tolk želja da lohk kar posebej za mene narediš, hahaha
Quote from: nensi on January 15, 2015, 04:22:26 PMQuote from: Nena on January 15, 2015, 04:16:09 PMQuote from: nensi on January 15, 2015, 04:14:18 PMO škoda Nena, da sem zamudila A boš kakšno reprizo za zamudnike imela?Se v vrsto postavim ko boš spet obratovala Pa še pobožne želje:- jaz in moje finance- moj partner in njegove finance- obe firmi in njune financeImam tolk želja da lohk kar posebej za mene narediš, hahaha Za tebe special edition dear...jutri dopoldan Aresss, o hvala Eccola dear...dopoldan je bilo že vse lepo napolnjeno, samo sem šele sedaj v miru priša do čarunalnika Energije so tekle lepo...dinčki pa lepo sodelujejo z vama Sporočilce zate: včasih velja, da manj je več.. Za tvojeg partnerja: naj malo sprosti svojo občasno togost..Tokrat ni bilo nobenih številk.. Naj vama služi.