Sem že nazaj
Uf, danes se je pa dogajalo. Vse ste bile tako zadovoljne, le Cvetka malo skeptična in Azeleje nisem čisto dobro čutila
Saša - tebe sem videla predvsem usmerjeno v hišo in tukaj je bilo sporočilo, da stopi z zavore skromnosti
Jane - tebi se je nasulo v pisarno tolko denarja, da sem bila še sama presenečena. Imela si pa problem potem, kako ga skrit pred državo in drugimi - malo se pozabavaj s tem
Maja - tebi bi se filalo z lahkoto, če ne bi bila tako prepričana, da se moraš zato matrat - poškodbe so tudi vir prepričanja o trdem delu
Nena - ooooo, tvoja denarnica se je na široko odprla, bila je čez cel moj ekran hehe. Sporočilo pa je, da zaupaj vase
Sanjalka - nič posebnega - itak imaš vse kar rabiš
Glorija - tudi ok sprejemanje - le da imaš nekaj zavor pri nekaterih tvojih ustvarjalnih projektih. Si zelo kreativna, uporabi to in denar bo z lahkoto pritekal
Cvetka - pri tebi je pa sporočilo bilo, da se bojiš denar porabiti zase oz. za kakšno neumnost. Za večji priteg bi bilo fajn, da se nekoliko sprostiš in si včasih tudi kaj "neumnega" privoščiš - pa samo ti in zase
Azeleja - tebe sem težko začutila, kot da si in nisi
Vse sem povabila na cvetoči travnik obilja, radosti in igrivosti. Oblekla sem nas v magnetni plašč obilja, ki priteguje priložnosti iz znanih in neznanih virov. Poskušajte biti čimdalj v tem plaščku in naj vam pritegne čimveč tistega, kar si želite