Author Topic: Saturn 5. del  (Read 100746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 5. del
« Reply #315 on: August 20, 2022, 10:37:04 AM »
Saturn mi je pred nekaj dnevi v Rx gibanju ponovno tvoril kvadrat z natalnim Soncem, v progresijah pa se mi mota po ASC.
Počutje je ustrezno ... Tesnoba, pomisleki, dvomi. Pomaga mi, če se brcnem v rit in migam ali čistim.

Konec meseca se mi izteče bolniška, na kateri sem se, kot sem že pisala, znašla zaradi izgorelosti. Priznam, da me malo stiska tudi to. Sicer se po eni strani službe in sodelavcev veselim, se pa zavedam, da me čaka trdo delo, ne v smislu opravil v službi, temveč delo na tem, kako bom na novo vse zastavila. Uvesti moram nov (počasnejši) tempo, vztrajati pri tem, da je dela preveč za eno osebo in marsikje reči ne. Kot da ni vsega dovolj, so v času moje odsotnosti odstavili mojo nadrejeno in na njeno mesto postavili drugo, s čimer smo šli z dežja pod kap, oseba je zelo toksična, poleg tega pa zelo nekompetentna.

Zadnjič bo kvadrat k Soncu točen okrog konca leta, tudi konjunkcija z ASC se bo takrat ponovila tretjič.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #316 on: August 21, 2022, 10:06:08 AM »
Maja, sem bila na istem...in mi je uspelo!
Izgorelost je jebena izkušnja, in kljub temu da so me parkrat odpeljali na urgenco, da je trajalo da sem se pobrala, sem presneto hvaležna za to izkušnjo, ker v nasprotnem primeru se nebi nikoli znala postavit zase, gledat nase in sebe postavit pred delo.
Maja vse dobro ti želim.

Ko si sami ne znamo "odpočit" , nas v to prisili življenje.

Pa še nekaj...kvaliteta mojega življenja se je po tej izkušnji zelo izboljšala. Od načina razmišljanja, funkcioniranja...komuniciranja...

Zato pa brez slabe vesti rečti "NE, DOVOLJ JE!"

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #317 on: September 12, 2022, 12:57:27 PM »
Saturn mi je pred nekaj dnevi v Rx gibanju ponovno tvoril kvadrat z natalnim Soncem, v progresijah pa se mi mota po ASC.
Počutje je ustrezno ... Tesnoba, pomisleki, dvomi. Pomaga mi, če se brcnem v rit in migam ali čistim.

Konec meseca se mi izteče bolniška, na kateri sem se, kot sem že pisala, znašla zaradi izgorelosti. Priznam, da me malo stiska tudi to. Sicer se po eni strani službe in sodelavcev veselim, se pa zavedam, da me čaka trdo delo, ne v smislu opravil v službi, temveč delo na tem, kako bom na novo vse zastavila. Uvesti moram nov (počasnejši) tempo, vztrajati pri tem, da je dela preveč za eno osebo in marsikje reči ne. Kot da ni vsega dovolj, so v času moje odsotnosti odstavili mojo nadrejeno in na njeno mesto postavili drugo, s čimer smo šli z dežja pod kap, oseba je zelo toksična, poleg tega pa zelo nekompetentna.

Zadnjič bo kvadrat k Soncu točen okrog konca leta, tudi konjunkcija z ASC se bo takrat ponovila tretjič.

Zanimivo, tudi sama retrospektivno prve simptome izgorelosti našla ob tranzitu saturn+pluton v kvadratu na natalno sonce in luno.
Upam, da si se sestavila, pri meni so žal ostale posledice. Očitno sem morala čisto in totalno preterati
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #318 on: September 12, 2022, 01:33:24 PM »
Sem se, ker nisem šla predaleč. Odmaknjenost od stresa je bila dovolj za okrevanje.

S tem mesecem sem začela delati, ampak kot opazujem in sklepam, rešitve niso našli in naslednje leto se lahko znajdem v isti situaciji. Mislim, da bom kar aktivno začela rešitev za svojo rit iskati sama.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #319 on: October 01, 2022, 10:07:13 AM »
Morda kakšna modra o T :Sa  :kv N :Sa?
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #320 on: October 07, 2022, 08:57:38 PM »
Vsakega posameznika doleti v tem obdobju od 37 let naprej ta kvadrat, v teoriji je to kriza srednjih let, se potegne črta pod dosedanje življenje. Da bi pa ta tranzit kaj posebnega prinašal, mislim, da ne.
Srečno✊✊✊

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #321 on: October 08, 2022, 08:44:09 AM »
Cvetka, tvoj odgovor me veseli, ker sem že rahlo utrujena od kvadrata k Soncu.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: October 13, 2022, 02:14:15 PM »
No jaz sem ravno preživela saturn kvadrat luna. Sicer bo januarja še enkrat in zadnjič. Potem bo pa počasi že saturn kvadrat mars na vrsti pa čez kako leto saturn kvadrat sonce. Obenem bo pa še uran v konjunkciji z luno pa marsom. In vse to v dvanajsti hiši.

Kaj naj rečem, upam da bomo preživeli  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #323 on: August 02, 2024, 02:59:08 AM »
Meni gre v tem času T Saturn drugič skozi.   Nič posebnega ne opažam. Vse je isto kot prej.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #324 on: August 02, 2024, 09:47:06 AM »
Čez kaj ti pa gre?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #325 on: August 02, 2024, 10:27:25 AM »
No jaz sem ravno preživela saturn kvadrat luna. Sicer bo januarja še enkrat in zadnjič. Potem bo pa počasi že saturn kvadrat mars na vrsti pa čez kako leto saturn kvadrat sonce. Obenem bo pa še uran v konjunkciji z luno pa marsom. In vse to v dvanajsti hiši.

Kaj naj rečem, upam da bomo preživeli  :D

Tudi pri meni se dogaja ta tranzit, trenutno je :Sa že skoraj pririkvercal nazaj v točen aspekt.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #326 on: August 02, 2024, 11:29:46 AM »
In kako ga občutiš?

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: August 02, 2024, 12:29:48 PM »
Če bi iskala manifestacijo tega tranzita, bi rekla, da se je moja introvertirana narava še bolj poglobila.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #328 on: August 02, 2024, 12:56:18 PM »
To maš luno ali sonce?

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: August 02, 2024, 02:07:26 PM »
Luno.
9ZK 656