Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No bi rada vsaj cez vrata rada prisla lepo vas prosim Ma moj bi rad kupil nepremicnino, ki jo sploh ne rabiva v retro veneri. Torej odpade obnova stanovanja. Odpade potovanje...
Ej na obnovo cakam 10 let a nisem potrpezljiva 😂
Quote from: Jane on February 24, 2017, 12:59:37 PMEj na obnovo cakam 10 let a nisem potrpezljiva 😂V bistvu so čist tapravi aspekti za obnovo
Ja, si. To je zdaj tisto "tik pred zdajci", ko čakaš 10 let, potem pa ne moreš še 5 minut. Saj bo šlo.
Quote from: Tea on February 24, 2017, 03:51:14 PMQuote from: Jane on February 24, 2017, 12:59:37 PMEj na obnovo cakam 10 let a nisem potrpezljiva 😂V bistvu so čist tapravi aspekti za obnovoJaaaa, ampak moj hoce kupit neko nepremicnino za poslovne namene in potem gre denar za obnovo papa in cakam se ene 5 let haha.
Quote from: Jane on February 24, 2017, 04:30:41 PMQuote from: Tea on February 24, 2017, 03:51:14 PMQuote from: Jane on February 24, 2017, 12:59:37 PMEj na obnovo cakam 10 let a nisem potrpezljiva 😂V bistvu so čist tapravi aspekti za obnovoJaaaa, ampak moj hoce kupit neko nepremicnino za poslovne namene in potem gre denar za obnovo papa in cakam se ene 5 let haha.naj rentati imaš luno zdaj v 4 in rabiš renovirat dom
Jane, a mu sploh ne moreš razložit, al kaj? Ta je kar malo kruta ...
Ima kdo kakšno vidnejšo izkušnjo s tranzitom ?
Moj se bo dogajal v 12.Najbrž bo bolj osebno? 12. je tako neotipljiva.Upam, da ne bo en kup bolečine in nič za pokazat.