9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dobro jutro.Ponoci malo manjkalo da bi sla na urgenco.Neznosne bolecine v trebuhu - crevesju. Za znoret.Na koncu sem od vse izmucenosti zaspala...
Ne vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala
Jaz sem imela isto letos. Prvic se mi je to pojavilo.Ker nisem vedela kaj je in sem mislila da je samo izsusena koza sem mazala z aloe vero. Je pa kr nekaj casa trajalo da je koza spet ok postala.
Quote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:12:09 AMNe vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala Oči predstavljajo zmožnost jasnega videnja - preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. - težave z očmi To, kar vidite v svojem življenju, vam ni všeč.Po TKM pa so na splošno oči povezane z jetri. Veke pa z vranico.
Quote from: Opal on December 29, 2014, 09:34:48 AMQuote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:12:09 AMNe vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala Oči predstavljajo zmožnost jasnega videnja - preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. - težave z očmi To, kar vidite v svojem življenju, vam ni všeč.Po TKM pa so na splošno oči povezane z jetri. Veke pa z vranico.Hvala Opal Sem tudi jaz pomislila na zmožnost jasnega videnja. Vendar tukaj ne gre za porblem oči kot oči oz. vida, ampak za veke, ki oči pokrivajo, tako da ne vem ali gre za jasno videnje ali je tukaj še kaj drugega...