Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #315 on: March 14, 2016, 08:04:28 PM »
Današnja ciganska karta je karta Tat. Bljek :laugh:

Ewwwwww.
Obupne karte za danes.  ::)
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #316 on: March 14, 2016, 10:32:40 PM »
Zareeeeeek, si se vedno 'rocking in the USA'?

Morm ti najprej povedat, da si prou prebrau kr kaksne pol leta nazaj, da se bo financna situacija lepo popravla v marcu, in hkrati tist 'cudn' vpogled za obdobje od januarja do dans je biu 300% prou (ucila sm studente, ki so 19 let stari; prevec sm bla popustljiva od zacetka in se mi to mascuje zdej, zato so ble 'mesane' karte). Neverjetn si!

Bi pomigala mau u tri smeri:
1. Ucenje in doktorat - kako zgleda naslednje 4 mesece cisto na splosno; morm na kej pazt, cemu drugac pristopt?
2. Druzina - kako nama(nam) kaze do konca poletja?
3. Firma - sva na dobri poti?

Se enkrat, ce si se vedno v USA, upam da kej tut uzivas in ne sam delas! :D

Hvala za feedback, zanimivo! Me veseli, da ti je všeč in da si stvari povezala. ;) 8)

Glede doktorata za naslednje štiri mesece kaže solidno, in sicer karta Denar, ki nakazuje na uspeh in razrešitev situacije. Če moraš na kaj paziti pa pade karta Ljubezni, kar nakazuje, da se bo vse odvijalo brez nekih nepričakovanih situacij. ;)

Glede družine do konca poletja prav tako karta Denarja in dodatna karta Stalnost. V bistvu bo pri tej situaciji prišlo prav tako do uspeha, bogastvo, priložnosti. V bistvu zelo pozitivno, če gledam karte za preteklost. Brez dvoma gre za vzpon. ;)

Glede firme so padle karte Bolezen, Dar, Smrt, Ljubica ter Potovanje, kar nakazuje, da sta na dobri poti in da se trenutno (Dar) odvija vse super. Tudi v nadaljevanju se bo odvijalo bi rekel, da po načrtih. 8) ;)

Ne, sem že par dni doma. :P 8) Bilo je ok, ampak malce predolgo je bilo vse skupaj... Slovenija je le Slovenija.  ;D 8) ;)
« Last Edit: March 14, 2016, 10:35:39 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #317 on: March 14, 2016, 10:34:48 PM »
Ooooo, Ray's back!!  :D
Upam, da si užival.  ;)
Ja seveda se priskledim za Gipsy cards.
Kaj porečejo za moje zdravje? Me malo baše.
Hvala!  :)

:laugh: Užival, da... Seveda. 8) Lahko bi bilo boljše hihi. :P ;)

Padle so same dobre karte. Sreča, Potovanje, Veselje in Zvestoba. Karkoli se že dogaja, vse se bo dobro zaključilo (karta Veselje in Zvestoba). ;) 8) Vse dobro. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #318 on: March 15, 2016, 01:15:08 AM »
Opažam, da se je vrnil Žarek.   Kar malo je bilo pusto v tej temi, ki jo seveda ne obvlada vsak.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #319 on: March 15, 2016, 05:07:26 AM »
Opažam, da se je vrnil Žarek.   Kar malo je bilo pusto v tej temi, ki jo seveda ne obvlada vsak.

Andres

Hvala, Andres ;) Obvladam sicer ne, se pa potrudim. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #320 on: March 15, 2016, 05:09:10 AM »
NESREČA - nepredvidljive situacije, psihološke situacije, padec, možnost izhoda, ... ::)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #321 on: March 15, 2016, 07:42:25 AM »
Ooooo, Ray's back!!  :D
Upam, da si užival.  ;)
Ja seveda se priskledim za Gipsy cards.
Kaj porečejo za moje zdravje? Me malo baše.
Hvala!  :)

:laugh: Užival, da... Seveda. 8) Lahko bi bilo boljše hihi. :P ;)

Padle so same dobre karte. Sreča, Potovanje, Veselje in Zvestoba. Karkoli se že dogaja, vse se bo dobro zaključilo (karta Veselje in Zvestoba). ;) 8) Vse dobro. :)

Hvala. Žarek! :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: March 15, 2016, 08:30:57 AM »
Žarek dobrodošel nazaj  :-*

Mene samo nekaj zanima. Ali se bo zgodilo? JA ali ne?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #323 on: March 15, 2016, 04:08:58 PM »

Hvala, Jane. ;)

Karta bolezni nakaže, da se ne bo zgodilo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #324 on: March 15, 2016, 04:16:23 PM »

Morm ti najprej povedat, da si prou prebrau kr kaksne pol leta nazaj, da se bo financna situacija lepo popravla v marcu, in hkrati tist 'cudn' vpogled za obdobje od januarja do dans je biu 300% prou (ucila sm studente, ki so 19 let stari; prevec sm bla popustljiva od zacetka in se mi to mascuje zdej, zato so ble 'mesane' karte). Neverjetn si!

1. Ucenje in doktorat - kako zgleda naslednje 4 mesece cisto na splosno; morm na kej pazt, cemu drugac pristopt?

Hvala za feedback, zanimivo! Me veseli, da ti je všeč in da si stvari povezala. ;) 8)

Glede doktorata za naslednje štiri mesece kaže solidno, in sicer karta Denar, ki nakazuje na uspeh in razrešitev situacije. Če moraš na kaj paziti pa pade karta Ljubezni, kar nakazuje, da se bo vse odvijalo brez nekih nepričakovanih situacij. ;)

Glede družine do konca poletja prav tako karta Denarja in dodatna karta Stalnost. V bistvu bo pri tej situaciji prišlo prav tako do uspeha, bogastvo, priložnosti. V bistvu zelo pozitivno, če gledam karte za preteklost. Brez dvoma gre za vzpon. ;)

Glede firme so padle karte Bolezen, Dar, Smrt, Ljubica ter Potovanje, kar nakazuje, da sta na dobri poti in da se trenutno (Dar) odvija vse super. Tudi v nadaljevanju se bo odvijalo bi rekel, da po načrtih. 8) ;)

Ne, sem že par dni doma. :P 8) Bilo je ok, ampak malce predolgo je bilo vse skupaj... Slovenija je le Slovenija.  ;D 8) ;)

No fino, potem si se ze 'udomacil' nazaj. Doma je vedno najlepse. :D

Kar se tice vpogleda pa jupiii! Hvala za dobre novice! V tvojo napoved 300% zaupam, trenutno pa tako zelo zanic kaze, da bi jih kar poslala nekam. :-) Ampak se borimo naprej in se ne damo, kot vedno do sedaj. Pozdravcke v Slovenijo!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #325 on: March 15, 2016, 04:35:12 PM »

Hvala, Jane. ;)

Meh...hvala ti :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #326 on: March 15, 2016, 04:52:24 PM »

Hvala, Jane. ;)

Meh...hvala ti :)

Ni za kaj. Upam na pozitiven razplet. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #327 on: March 15, 2016, 04:54:36 PM »

No fino, potem si se ze 'udomacil' nazaj. Doma je vedno najlepse. :D

Kar se tice vpogleda pa jupiii! Hvala za dobre novice! V tvojo napoved 300% zaupam, trenutno pa tako zelo zanic kaze, da bi jih kar poslala nekam. :-) Ampak se borimo naprej in se ne damo, kot vedno do sedaj. Pozdravcke v Slovenijo!

Me veseli, da ti je všeč. Ja, karte so res super situacije prikazale, tako da tole izgleda res obetavno, pozitivno, veselo. Pridejo trenutki, ko nam ne gre nič od rok in pridejo trenutki, ko nam gre vse od rok.  :) Vse dobro in pozdrave tudi tebi. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #328 on: March 16, 2016, 04:12:16 AM »
NEISKRENOST - zmeda, nestabilnost, podtikanje, sovraštvo, zahrbtnost, ... ::) Če lahko izbiram vzamem zmedo. :laugh:
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #329 on: March 16, 2016, 07:08:53 AM »
Eh, jaz bom kar "rain ckeck" :D
Sicer pa dobrodošel nazaj Žarek:)