Zareeeeeek, si se vedno 'rocking in the USA'?
Morm ti najprej povedat, da si prou prebrau kr kaksne pol leta nazaj, da se bo financna situacija lepo popravla v marcu, in hkrati tist 'cudn' vpogled za obdobje od januarja do dans je biu 300% prou (ucila sm studente, ki so 19 let stari; prevec sm bla popustljiva od zacetka in se mi to mascuje zdej, zato so ble 'mesane' karte). Neverjetn si!
Bi pomigala mau u tri smeri:
1. Ucenje in doktorat - kako zgleda naslednje 4 mesece cisto na splosno; morm na kej pazt, cemu drugac pristopt?
2. Druzina - kako nama(nam) kaze do konca poletja?
3. Firma - sva na dobri poti?
Se enkrat, ce si se vedno v USA, upam da kej tut uzivas in ne sam delas! 
Hvala za feedback, zanimivo! Me veseli, da ti je všeč in da si stvari povezala.

Glede doktorata za naslednje štiri mesece kaže solidno, in sicer karta Denar, ki nakazuje na uspeh in razrešitev situacije. Če moraš na kaj paziti pa pade karta Ljubezni, kar nakazuje, da se bo vse odvijalo brez nekih nepričakovanih situacij.

Glede družine do konca poletja prav tako karta Denarja in dodatna karta Stalnost. V bistvu bo pri tej situaciji prišlo prav tako do uspeha, bogastvo, priložnosti. V bistvu zelo pozitivno, če gledam karte za preteklost. Brez dvoma gre za vzpon.

Glede firme so padle karte Bolezen, Dar, Smrt, Ljubica ter Potovanje, kar nakazuje, da sta na dobri poti in da se trenutno (Dar) odvija vse super. Tudi v nadaljevanju se bo odvijalo bi rekel, da po načrtih.

Ne, sem že par dni doma.

Bilo je ok, ampak malce predolgo je bilo vse skupaj... Slovenija je le Slovenija.