Pa poglejmo karto poroke - ob vprašanju kako kaže na finančnem področju.
Čisto tako - ni se kaj bat

nebo vaaaav pa slabo tut ne - tista zlata sredina - in tisto je najbolje

Če pogledamo karto, vidimo da nisem sama, imam ob sebi moža ( in posledično njegovo denarnico

- ker sprašujem za finance ) On mi bo stal ob strani in nimam se časa bat.
Ta karta recimo zdejle zelo lepo kaže, da se je ženska na karti (torej jaz) odločila za neko spremembo (križ okrog vratu) na finančnem področju , v rokah ima šopek, kar vsekakor pomeni v mojem primeru na en projekt, ki sem se ga lotila (prav zaradi financ)...
Projekt skušam prodati (ga pomujam osebi - duhovniku na drugi strani zidu)..
Duhovnik (kupec) ima iztegnjeno levo roko - torej sprejema in ker je iztegnjena - me vabi (najbrž) k sodelovanju. Ni pa videti, da kaj daje. po tem lahko sklepamo, da se bomo še pogajali...nič nebo dokončno (vsaj v teh treh mesecih ne)
Zid predstavlja tudi težavo v komunikaciji.
Kako se bomo zmenil, ni videti...za tako potrditev bi potrebovali še eno karto.
Odločitve bodo pa vsekakor na ženski (meni), ker ona nosi križ.
Skoraj prepričana sem, da me bo kupec (duhovnik) povabil k sodelovanju.
Poleg tega pa lahko možki ki stoji ob nevesti kaže tudi mojo sedanjo službo...in kaj zdaj?
Se poročiti (ostati) ali sprejeti ponujeno priložnost? - kot sem že rekla, odločitev bo na meni (križ okrog vratu)
Kako se bom odločila - ne vem - to res ne gre razbrat iz karte.
Ni prstanov (zaobljube) ni združenih rok...
Žensko mučijo dvomi - problemi ki so nad njo - tisti trije oboki. Neke tri zadeve (problemi, vprašanja,...) torej visijo v zraku.
Trije oboki so pa prav tako ob duhovniku....potem takem, bojo tudi v ponujenem dvomi.
To je to - tako jaz vidim to karto, čeprav sem zdejle njen opis napisala čisto objektivno.
Bom poročala - kako bo v praksi, velja?