Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45421 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Ciganske karte VII del.
« on: December 23, 2014, 09:16:07 AM »
Kopiram iz prejšnje teme, kar je še "neodgovorjenega"

Hvala Gloria fino si mi razlozila in fajn me ucis da zdaj malo vec razumem :-)  :-* :-*

Naj se ti napisem, da vdova nakazuje tut na ovire...ki so (najverjetneje) posledica dejanj iz preteklosti.
Res mi je ta karta huda za tolmacenje...pri sami karti nikoli nisem prepricana ce bo konc dober ali slab...
Al bo zenska zapustila pokopalisce ali ne...

Tam na enem spomeniku je gor nek kip, to bi jaz tolmacila, da je oseba v preteklosti tezave (ali karkoli) resevala s pomocjo druge  (drugih) oseb, v prihodnosti, pa se jih loti sama..

Desna roka se vidi (dajanje), leva roka ne Vidi (sprejemanje) . Hmmmm cisto tak, daje- ne da bi zato karkoli pricakovala... "Ali" ne dobi vrnjeno v enaki meri kot daje.

In se bi se dalo pisati...se dobro da me cas priganja, ker bi drugace bile  najbrz ze dve strani popisani   :laugh:

A gremo se eno pogledat?
...tralala...
Ajde, pa poglej Vila, kako mi kaze kaj financno stanje v obdobju treh mesecev  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Opal

• Mojster
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #1 on: December 23, 2014, 10:04:08 AM »
Karta VDOVA

Njen pomen je težko določljiv. Odvisno od tega, v kakšni kombinaciji kart se znajde. Izkušnje pa kot kaže govorijo, da je njen pomen večkrat negativen, kakor pozitiven.

Dodajam še:
Karta simbolizira število osem. Tudi to število je težko razumljivo. Kaže na zunanjo hladnost, kar pa je v nasprotju z dejanskimi občutki osebe.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: December 23, 2014, 10:10:21 AM »
Živjo Gloria res si prava mojstrica obvladaš :-)
Tkole karta poroka je za tvoje finance jaz to karto razumem da si se v preteklosti pravilno odlocila zato te caka stabilnost v financah , bos zelo zadovolna :-)

Hehe sem ujela bistvo karte?

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: December 23, 2014, 10:15:41 AM »
Karta VDOVA

Njen pomen je težko določljiv. Odvisno od tega, v kakšni kombinaciji kart se znajde. Izkušnje pa kot kaže govorijo, da je njen pomen večkrat negativen, kakor pozitiven.

Dodajam še:
Karta simbolizira število osem. Tudi to število je težko razumljivo. Kaže na zunanjo hladnost, kar pa je v nasprotju z dejanskimi občutki osebe.

Živjo Opal mene pa zelo zanima kje si dobila številko 8?
A vdova lahko pomeni da se je vdova odlocila zapustiti preteklost obzalovanje in bo sla naprej ter skrila v sebi to rano ?
Hvala :-)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: December 23, 2014, 10:19:05 AM »
Težko da bo šla naprej - v redkih primerih - pa še v teh je še ponavljanje stvari. Gre za kronično energijo  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Opal

• Mojster
« Reply #5 on: December 23, 2014, 10:28:15 AM »
A vdova lahko pomeni da se je vdova odlocila zapustiti preteklost obzalovanje in bo sla naprej ter skrila v sebi to rano ?
Hvala :-)

To kar sprašuješ sama karta težko kaže na to. Odvisno kaj je njena naslednja karta v vpogledu.
Če je naslednja karta v pozitivnem smislu pa lahko opisuje na zrelost osebe in dozorelost situacije, v kateri se je znašla. Torej bi v tem primeru lahko šla naprej. A lahko zopet zapade v težke energije. Kot začaran krog.

Glede te karte in njenega pomena še dodajam:

Karta namreč tudi opozarja pred osebami, ki bi utegnile prekrižati načrte, ki se jih je oseba, ki ji gledate v prihodnost, namenila uresničiti.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #6 on: December 23, 2014, 10:38:55 AM »
Waaaw waaw kje to vidite ? Jaz nebom nikolli tok obladala kot ga ve rasturavate

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: December 23, 2014, 10:41:30 AM »
Težko da bo šla naprej - v redkih primerih - pa še v teh je še ponavljanje stvari. Gre za kronično energijo  ;)
[/quote

Živjo Tea a to za karto vdove praviš? Se pravi da se ne zna sama pomagati se vrti v zacaranem krogu zaradi strahu ?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #8 on: December 23, 2014, 04:03:32 PM »
ooooo smo ogulili vdovo - super, me veseli  ;D
hvala tudi Tei in Opal  :-*

Bom ob priložnosti napisala "kako je bilo v praksi" z vdovo, ker kot sem napisala - pričakovala to karto, in bilo točno tako!
 :laugh:

Tkole karta poroka je za tvoje finance jaz to karto razumem da si se v preteklosti pravilno odlocila zato te caka stabilnost v financah , bos zelo zadovolna :-)

Hvala Vila za vpogled in za Karto poroke  :-*
Lepa karta, ni kaj...krasno, kljub temu, da tudi tu ni vse tako rožnato kot se nam na prvi pogled karta poroka, ampak - juhej...sem je zelo vesela.
Bomo malo kasneje "ogulili" tudo to karto, velja.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #9 on: December 23, 2014, 06:19:02 PM »
Tea, hvala za pohvalo, ki sem jo vidla komaj zdaj. Sem je zelo zelo vesela  :-*
Trudim se... ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #10 on: December 23, 2014, 10:08:58 PM »
ooooo smo ogulili vdovo - super, me veseli  ;D
hvala tudi Tei in Opal  :-*

Bom ob priložnosti napisala "kako je bilo v praksi" z vdovo, ker kot sem napisala - pričakovala to karto, in bilo točno tako!
 :laugh:

Hvala Vila za vpogled in za Karto poroke  :-*
Lepa karta, ni kaj...krasno, kljub temu, da tudi tu ni vse tako rožnato kot se nam na prvi pogled karta poroka, ampak - juhej...sem je zelo vesela.
Bomo malo kasneje "ogulili" tudo to karto, velja.

Hehe velja komaj cakam :-) :-)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #11 on: December 24, 2014, 11:52:04 AM »
Pa poglejmo karto poroke - ob vprašanju kako kaže na finančnem področju.
Čisto tako - ni se kaj bat  ;D nebo vaaaav pa slabo tut ne - tista zlata sredina - in tisto je najbolje  ;D

Če pogledamo karto, vidimo da nisem sama, imam ob sebi moža  ( in posledično njegovo denarnico  :laugh: - ker sprašujem za finance ) On mi bo stal ob strani in nimam se časa bat.
Ta karta recimo zdejle zelo lepo kaže, da se je ženska na karti (torej jaz) odločila za neko spremembo (križ okrog vratu)  na finančnem področju , v rokah ima šopek, kar vsekakor pomeni v mojem primeru na en projekt, ki sem se ga lotila (prav zaradi financ)...
Projekt skušam prodati (ga pomujam osebi - duhovniku na drugi strani zidu)..
Duhovnik (kupec) ima iztegnjeno levo roko - torej sprejema in ker je iztegnjena - me vabi (najbrž) k sodelovanju. Ni pa videti, da kaj daje. po tem lahko sklepamo, da se bomo še pogajali...nič nebo dokončno (vsaj v teh treh mesecih ne)
Zid predstavlja tudi težavo v komunikaciji.
Kako se bomo zmenil, ni videti...za tako potrditev bi potrebovali še eno karto.
Odločitve bodo pa vsekakor na ženski (meni), ker ona nosi križ.

Skoraj prepričana sem, da me bo kupec (duhovnik) povabil k sodelovanju.
Poleg tega pa lahko možki ki stoji ob nevesti kaže tudi mojo sedanjo službo...in kaj zdaj?
Se poročiti (ostati) ali sprejeti ponujeno priložnost? - kot sem že rekla, odločitev bo na meni (križ okrog vratu)
Kako se bom odločila - ne vem - to res ne gre razbrat iz karte.
Ni prstanov (zaobljube) ni združenih rok...
Žensko mučijo dvomi - problemi ki so nad njo -  tisti trije oboki. Neke tri zadeve (problemi, vprašanja,...) torej visijo v zraku.
Trije oboki so pa prav tako ob duhovniku....potem takem, bojo tudi v ponujenem dvomi.

To je to - tako jaz vidim to karto, čeprav sem zdejle njen opis napisala čisto objektivno.
Bom poročala - kako bo v praksi, velja?

« Last Edit: December 24, 2014, 11:53:54 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #12 on: December 27, 2014, 03:48:45 PM »
Živjo Gloria :-* :-* super razlaga,a potem ne pomenijo trije oboki trije meseci ki tebe zanima za finance? ;)
kaj pa nakazuje ta beli prt?in kaj nakazuje od duhovnika razkošna obleka? hvala  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #13 on: December 27, 2014, 04:40:12 PM »
Živjo Gloria :-* :-* super razlaga,a potem ne pomenijo trije oboki trije meseci ki tebe zanima za finance? ;)
kaj pa nakazuje ta beli prt?in kaj nakazuje od duhovnika razkošna obleka? hvala  :-*

Ohoooo ModraVila imaš novo podobo  ;D
Lepo lepo...

Vsekakor na oboke lahko gledamo tudi kot čas-časovno obdobje, torej nekje med 3-6 enot, ker jih je skupaj šest.
Pri mojem vprašanju, ki sem ga že omejila na obdobje treh mesecev pa po navadi časovno ne polagam pozornosti.
-
Drugače oboki pomenijo naše razmišljanje (oz. razmišljanje osebe, ki ji gledamo v karte) in ker je na karti polno nekih ovir in zaradi rumeno-oranžne barve "napetosti", bi rekla da gre za dvome, težave....pač razmišljanje v to smer.
Duhovnikova razkošna obleka....Obleka vedno pomeni zaščita, torej je tudi v tem primeru njegova zaščita.
Roza barva sicer govori o tem, da ni bog ve kaj samozavesten in stabilen, ampak to skriva pod obleko)
Zid med njimi pomeni prepreko v komunikaciji. Prt na tem zidu to malo prikrije....

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: December 27, 2014, 06:37:49 PM »
hehe jap Gloria zdaj bo nov let pa nova slika  ;D ;D

aha super hvala zdaj končno razumem karto poroke  :-* :-* :-* :-*
hvala super tole s mizo se je pa tudi meni zdelo da je nekaj na tem da skrivata si čustva,in osebnost a to drži?
 ;)