Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilka

• Mojster
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #45 on: January 15, 2016, 12:00:40 PM »
Jaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: January 15, 2016, 12:13:39 PM »
Itak sem zraven, moj hobi.  :)
Bi kar več prašanj postavila, če smem.  :)
Prvo: lastni projekti in razvoj v naslednjih dveh mesecih. Se vidi kakšen napredek?
Drugo: nova (začasna) služba. Bodo me uspeli podaljšati v naslednje leto (če ne sprašujem preveč)?
Tretje: Vpisala bom doktorat. Kakšen komentar na to temo?

Hvala z mašnico!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #47 on: January 15, 2016, 01:40:47 PM »
No, bom pa še jaz vprašala, na da ali ne, če bo šlo nekaj naslednji teden skozi. ;D
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: January 15, 2016, 02:37:05 PM »
Cist tko na splosno - kaj pomembnega mi sporocajo? :)

Jaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne. :)
« Last Edit: January 15, 2016, 02:39:54 PM by hannah »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #49 on: January 15, 2016, 05:10:22 PM »

V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako  postanejo več.
Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.

« Last Edit: January 15, 2016, 05:25:53 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #50 on: January 15, 2016, 05:17:35 PM »
Itak sem zraven, moj hobi.  :)
Bi kar več prašanj postavila, če smem.  :)
Prvo: lastni projekti in razvoj v naslednjih dveh mesecih. Se vidi kakšen napredek?

Da, vidi se poslovni razvoj, nova spoznanstva o sami situaciji. Sama situacija pa ti bo dala precej misliti in sklepala boš razumne odločitve. Uspeh. 8) :)

Drugo: nova (začasna) služba. Bodo me uspeli podaljšati v naslednje leto (če ne sprašujem preveč)?

Karte, ki nakazujejo samo uspeh. Torej ja, bodo podaljšali. 8)

Tretje: Vpisala bom doktorat. Kakšen komentar na to temo?

Hvala z mašnico!  :-*

Glede tega imaš nepotrebne skrbi. V tej situaciji se nakaže predvsem napredovanje v življenju in za končni izid (karta ljubezni) zadovoljstvo in uresničene želje, sanje. 8) ;)

Seveda smeš vprašati! :P In rade volje ti odgovorim. Lahko postaviš še več vprašanj, ker mi ni težko pogledati. ;) Moji odgovori so bili sedaj bolj kratki. Brez problema lahko pogledam tudi kaj bolj detaljno. 8)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #51 on: January 15, 2016, 05:20:12 PM »
No, bom pa še jaz vprašala, na da ali ne, če bo šlo nekaj naslednji teden skozi. ;D

Tole zaenkrat kaže, da ne bo šlo skozi, saj se za končni izid pojavi karta neiskrenosti, ki v tem primeru govori o nezadovoljstvu.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #52 on: January 15, 2016, 05:22:12 PM »
Cist tko na splosno - kaj pomembnega mi sporocajo? :)

Jaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne. :)

Vse tvoje želje so ti na dosegu. Bodi bolj družabna in opusti neke miselne vzorce, ki ti ne koristijo več. Odpri se tudi za druge.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #53 on: January 15, 2016, 05:24:11 PM »
Na voljo za nova ali dodatna vprašanja. 8) ;D

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #54 on: January 15, 2016, 05:31:39 PM »

Te karte so res preproste.  :) Bolj jih spoznavaš, bolj ugotavljaš, da imajo še preveč široko simboliko, čeprav na prvi pogled sploh ne izgleda tako. Mene so pritegnile. Imam pa Piatnikovo različico skupaj s knjigo, ki jo je napisala Tea. Super knjiga v kateri imaš res o čem brati. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #55 on: January 15, 2016, 05:56:35 PM »

V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako  postanejo več.
Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.

Hvala Žarek. Vidim, da veš, kaj delaš :D Ampak prepustiti se...ta bo pa težka ;) AMpak bom dala vse od sebe!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #56 on: January 15, 2016, 06:00:10 PM »

Hvala Žarek. Vidim, da veš, kaj delaš :D Ampak prepustiti se...ta bo pa težka ;) AMpak bom dala vse od sebe!

Hvala, bilka. ;) Super, da ti je všeč. Vse dobro ti želim. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: January 15, 2016, 06:31:19 PM »

Te karte so res preproste.  :) Bolj jih spoznavaš, bolj ugotavljaš, da imajo še preveč široko simboliko, čeprav na prvi pogled sploh ne izgleda tako. Mene so pritegnile. Imam pa Piatnikovo različico skupaj s knjigo, ki jo je napisala Tea. Super knjiga v kateri imaš res o čem brati. 8)

Jaaa, tudi jaz imam Tejino knjigo :) sicer sposojeno iz knjiznjice.
Hvala za sporocilo. Je kar na mestu.
:)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #58 on: January 15, 2016, 06:40:46 PM »

Jaaa, tudi jaz imam Tejino knjigo :) sicer sposojeno iz knjiznjice.
Hvala za sporocilo. Je kar na mestu.
:)

Ni za kaj.  :) Me veseli. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #59 on: January 15, 2016, 06:45:13 PM »
Na voljo za nova ali dodatna vprašanja. 8) ;D

Bi še jaz imela eno vprašanje  ;D
Čakam en klic, pa me zanima a ga dočakam, al se moram sama zganit?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm