Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ko si ravno pri karti stalnosti.Jaz bi jo najraje iz kupčka vzela.Sem pa po dobrem opazovanju ugotovila, da če pade ta karta "stalnost" pomeni, da nekaj nepričakovano pride vmes (nek preblem, težava, karkoli...) in se preprosto ne zgodi nič. Ne naprej, ne nazaj pač pa obstojimo na mestu. Nad tem vmesnim dogotkom navadno oseba kateri gledamo karte, nima vpliva. Niti enkrat nisem doživela, da bi se ob tej karti zgodilo kaj pozitivnega , pač pa se ne zgodi nič.Bi jo kar tolmačila kot negativno v smislu kot da se morajo postimati še neke zadeve.
Quote from: bilka on January 15, 2016, 05:56:35 PMQuote from: Žarek on January 15, 2016, 05:10:22 PMQuote from: bilka on January 15, 2016, 12:00:40 PMJaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako postanejo več.Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.Hvala Žarek. Vidim, da veš, kaj delaš Ampak prepustiti se...ta bo pa težka AMpak bom dala vse od sebe!Hvala, bilka. Super, da ti je všeč. Vse dobro ti želim.
Quote from: Žarek on January 15, 2016, 05:10:22 PMQuote from: bilka on January 15, 2016, 12:00:40 PMJaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako postanejo več.Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.Hvala Žarek. Vidim, da veš, kaj delaš Ampak prepustiti se...ta bo pa težka AMpak bom dala vse od sebe!
Quote from: bilka on January 15, 2016, 12:00:40 PMJaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako postanejo več.Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.
Jaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.
Ena izkušnja s to karto in dodatno Sovražnik, je, da sem v križišču eno od zadaj naskočil. Na njenem se ni poznalo nič, na mojem pa skoraj nič. Dobil sem globo 200€. Če zdaj pomislim, teh 200€ bi zadostovalo za OSEMKRAT na preprogi!
Quote from: Žarek on January 16, 2016, 02:31:49 PMEna izkušnja s to karto in dodatno Sovražnik, je, da sem v križišču eno od zadaj naskočil. Na njenem se ni poznalo nič, na mojem pa skoraj nič. Dobil sem globo 200€. Če zdaj pomislim, teh 200€ bi zadostovalo za OSEMKRAT na preprogi! pa na preprogi bi še ona mela kaj od tega
Če bo kdo imel vprašanja za ciganke napišite.
Quote from: Žarek on January 17, 2016, 08:22:45 AMČe bo kdo imel vprašanja za ciganke napišite. Bi jaz. Bi pretipala najprej odnos z določeno moško osebo. Kam vodi in kako bom jaz v nadaljevanju vzdrževala ali razvijala situacijo?
Seveda še eno vprašanje. Moje zdravje. Kako sem in bom z energijo v prihajajočih mesecih?
No pa še eno vprašanje. Finance. Trikrat hvala!
Žarek, naj naj hvala. Zanimivo. In mislim, da kar na mestu.Bom še kaj pokomentirala.