PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ce ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati.
Quote from: Pika on January 29, 2016, 11:01:19 AMZasvojena. Nekaj me skrbi. Je vse ok?Hvala! Vse je ok, vendar se bo pri tej situaciji potrebno odločiti, kaj in kako, šele takrat bo zares ok. Trenutno se nakaže, da ta situacija stoji oziroma se odvija počasi in ni nekih sprememb. V bližnji prihodnosti pa se lahko pojavijo skrbi, če bi odločitve bile napačne. Počutiš se izolirano in osamljeno. Razplet te situacije bo sicer v redu in se boš sprijaznila s tem, kar boš do takrat v tej situaciji spoznala.
Zasvojena. Nekaj me skrbi. Je vse ok?Hvala!
Zdravo, Žarek!Zanima me kaj porečejo karte glede iskanja nove službe? Kako kaže?
Pa, če lahko še eno področje pogledaš kako kaže glede ljubezni? Je kaj novega na vidiku?
Bi se jes sam na splosno pofirbcala ce je kaj posebnega.
Quote from: Žarek on January 29, 2016, 10:56:03 AMCe ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati. Žarek, tudi jaz. Kako je z mojim zdravjem? Pri očeh? LP in hvala.
Quote from: Žarek on January 29, 2016, 07:22:59 PMQuote from: Pika on January 29, 2016, 11:01:19 AMZasvojena. Nekaj me skrbi. Je vse ok?Hvala! Vse je ok, vendar se bo pri tej situaciji potrebno odločiti, kaj in kako, šele takrat bo zares ok. Trenutno se nakaže, da ta situacija stoji oziroma se odvija počasi in ni nekih sprememb. V bližnji prihodnosti pa se lahko pojavijo skrbi, če bi odločitve bile napačne. Počutiš se izolirano in osamljeno. Razplet te situacije bo sicer v redu in se boš sprijaznila s tem, kar boš do takrat v tej situaciji spoznala. Hvala, Žarek.Evo feedback, res je vse ok.Skrbelo me je, ali je neka oseba živa in zdrava. In je, hvala bogu.Ostalo v odgovoru bom pa že nekako povezala z ostalimi zadevami.
Quote from: Missy on January 29, 2016, 08:50:58 PMBi se jes sam na splosno pofirbcala ce je kaj posebnega. Ti si čustveno precej obremenjena z neko posebno situacijo o kateri boš še precej premišljevala in se odlločala, vendar pa se bo situacija razvijala harmonično. Glede situacije boš prejela neko sporočilo, obvestilo. Glede te situacije je možen še neki obisk ali pa odločanje o le-tem.
Quote from: cvetka on January 29, 2016, 09:25:19 PMQuote from: Žarek on January 29, 2016, 10:56:03 AMCe ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati. Žarek, tudi jaz. Kako je z mojim zdravjem? Pri očeh? LP in hvala.Karta Hrepenenja in Hiša, ki pravita, da se bo situacija popravila.
MISLEC - razmišljanje, odločitve, počitek, modrost, ...
Quote from: Azeleja on January 15, 2016, 09:31:40 AMŽarek, prosim in hvala! Vprašanje imam v mislih. Torej DA ali NE?Da.
Žarek, prosim in hvala! Vprašanje imam v mislih. Torej DA ali NE?
Quote from: Žarek on January 15, 2016, 09:47:43 AMQuote from: Azeleja on January 15, 2016, 09:31:40 AMŽarek, prosim in hvala! Vprašanje imam v mislih. Torej DA ali NE?Da. Žarek,potrjujem odgovor. Res odvilo se je pozitivno.
Žarek, kaj lahko jutri pričakujem na sestanku? Na vsem lepem je tole, mene pa skrbi, da bom obtožena nekih nepravilnosti, do katerih je prišlo pred kratkim....