Jaz bi tudi ljubezensko dogajanje cigankinim očem prepustila.
Vidijo metuljčke v trebuhu?
Slutijo princa na belem konju?
Čutijo navznoter obrnjen ovratnik in navzkriž zapeto jakno?
Obetajo zmešano glavo in šibka kolena?
Hvala! 
Aja. Glava mora biti moja. Kolena tudi. Jakna tudi. Ovratnik tudi. Metuljčki tudi. Trebuh tudi.
Princ pa ni treba, da sem jaz.
Pa konj tudi ne.
Pika, sodeč po kartah ti res dogaja.
Padle so Dar, Ljubica, Ljubimec in Upanje. 
To so karte, ki nakazujejo princa na belem konju v roku dveh mesecev. Karta Ljubice govori o metuljčkih, ki se v bistvu že dogajajo. Karta Ljubimec prikazuje tvojega princa (ne pozabi, karta Ljubica in Ljubimec sta skupaj, kar je odličen znak). Lepa karta, ki v tej situaciji nakazuje ljubezen. In imava še karto Upanja, ki govori o tem, da ves trud v situaciji ne bo zaman. Če pogledava prvo karto, pa je karta Dar. Torej v tej situaciji bo izkupiček zelo lep. Poleg tega imava res lepe karte. Vse dobro, Pika in naj te metuljčki obletavajo v vsej svoji lepoti.

Ojoj Žarek, zdaj si mi pa dodobra zašibil kolena.
Ker si mi posledično tudi zmešal glavo, me lahko ozdravi samo odgovor na dodatno vprašanje. 
A lahko, lepo prosim, pogledaš še to, od kod bo prišel tale.... hm.... ja beli konj, a ne?
Je naše gore list (npr. lipicanec) ali mogoče ... hm... kakšna albino sorta teksaškega kasača?
Pišuka... jakno imam na zadrgo. Grem hitro nabavit eno s knofi in ovratnikom... hmmm... mogoče bo pa blagajničar... hmmm...
Hvala ti za nacionalno obarvan odgovor z naglasom! 
Ta princ bo nekdo, ki ga poznaš. Med drugim ti bo stal ob strani, ko boš žalostna oziroma ko boš pred nekimi odločitvami.

Ojoooooooooooooooooooooooj.
Pa če se prekucnem na levo, on bo pa stal na desni? 
A žalostna da bom. Fajn.
Da ne bom preveč tečna, bom dodatno vprašanje postavila šele čez eno uro. 
Hvala, Žarek! 
Khm.
Torej.
Prosila bi za malo več informacij o temle princu. To, da ga poznam, mi malo oči zavije.
Od kod prihaja? Kam je namenjen? Barva las? Oči? Število zlatih zob?
Pa še eno vprašanje bi si privoščila, ker sem dala več kot eno uro časa. 
Glede česa se bom odločala? Od česa bom žalostna?
Hvala! 
Sporočilo, Potovanje, Hrepenenje, Nekaj denarja, Dar, Mislec, Ljubica
Princ prihaja iz tvojega bližnjega okolja, z njim pa si v redni komunikaciji. Namenjen je točno k tebi brez kakršnih koli ovinkov. Ima rjavo barvo las, svetle oči in obstaja možnost, da ima vsaj en zlati zob.

Odločala se boš glede zadeve, ki ti jo bo predstavil moški srednjih let. Pri tem bo prišlo do nekega odločanja ali celo žalosti, kar karte ponovno potrdijo. Ni pa ravno nujno, da boš žalostna. Gre za to, da obstaja možnost, da ti nekaj ne bo všeč. To še ne pomeni žalosti. Pač neko nesprejemanje, manjše obremenitve, razmišljanje.