Author Topic: Biokibernetika 3. del  (Read 94372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Biokibernetika 3. del
« Reply #105 on: January 07, 2015, 07:43:12 PM »
OK sam še kar ne vidim problema, piramido postaviš nekam pač in čistiš vse alfe naenkrat, piramida pa samo še bolj potencira, oziroma ima večji domet.

Ok, potem pa kompliciram. Jaz tako ali tako čistim vse pač, takrat potegnem vse naenkrat, celotno hišo. To imam še vedno tak postopek, ampak recimo, če jaz ful uporabljam alfo v moji sobi, ali se "veča" oz krepi tudi alfa v spodnji sobi, ki je točno navpično navzdol?

Rajši vsako sobo zase. V vsaki sobi posebej imate drugačen beta transfer, ki različno vpliva na alfe v vaši hiši.     

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: January 07, 2015, 09:09:41 PM »
Zdej ste me cist zmedel? Kako vsako sobo posebej? Jaz sem bila prepricana da jih lahko vse naenkrat cistim. Ne mislim ciscenja s piramido. Ampak tega standardnega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #107 on: January 07, 2015, 09:32:47 PM »
Jane. Saj lahko vse naenkrat. Tudi jaz jih.  Ampak, če imaš konkretno tri piramide je bolje  delat eno po eno sobo naenkrat in s tem dvigati nivo vsake sobe posebej, seveda iz večih alfa točk.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #108 on: January 07, 2015, 10:19:44 PM »
OK sam še kar ne vidim problema, piramido postaviš nekam pač in čistiš vse alfe naenkrat, piramida pa samo še bolj potencira, oziroma ima večji domet.

Ok, potem pa kompliciram. Jaz tako ali tako čistim vse pač, takrat potegnem vse naenkrat, celotno hišo. To imam še vedno tak postopek, ampak recimo, če jaz ful uporabljam alfo v moji sobi, ali se "veča" oz krepi tudi alfa v spodnji sobi, ki je točno navpično navzdol?

Rajši vsako sobo zase. V vsaki sobi posebej imate drugačen beta transfer, ki različno vpliva na alfe v vaši hiši.     

Andres

Super, hvala za odgovor. Delam na dvigovanju nivoja alf, mi je pa moj vzel eno alfo, ker je vse podrl, pa ne morem do moje običajne alfe. SEm si pač morala najt eno začasno.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: January 07, 2015, 11:13:46 PM »
OK, to pri men itak ne bo mozno, ker nimam tolk alf da bi v eno sobo postavla 3 piramide :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: January 07, 2015, 11:41:36 PM »
OK, to pri men itak ne bo mozno, ker nimam tolk alf da bi v eno sobo postavla 3 piramide :D

Tvoja razporeditev v stanovanju je pač takšna. Toda prostorninsko ima Sasa veliko več dela kot ti.  Upam, da ji tudi tašća pomaga.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #111 on: January 07, 2015, 11:57:50 PM »

Tvoja razporeditev v stanovanju je pač takšna. Toda prostorninsko ima Sasa veliko več dela kot ti.  Upam, da ji tudi tašća pomaga.

Andres

Od začetka je, potem pa sem ji rekla, da jaz delam vsak dan, da čistim. Mislim, da je odnehala malo. Jaz sem vsaj vse si označila gor alfe tudi na papirju, ker ko sta prišli sestri od mojega gor, sta dali vse nalepke stran, ker je bil dimnikar v hiši. Na srečo sem nalepila Sparove nalepke gor in se je lepilo še vedno poznalo tam, kjer sta mi jo odlepile zgoraj in sem jih rešila, točne sredine alfe v njuni spalnici pa ne poznam.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #112 on: January 08, 2015, 09:57:13 AM »

Andres

Od začetka je, potem pa sem ji rekla, da jaz delam vsak dan, da čistim. Mislim, da je odnehala malo. Jaz sem vsaj vse si označila gor alfe tudi na papirju, ker ko sta prišli sestri od mojega gor, sta dali vse nalepke stran, ker je bil dimnikar v hiši. Na srečo sem nalepila Sparove nalepke gor in se je lepilo še vedno poznalo tam, kjer sta mi jo odlepile zgoraj in sem jih rešila, točne sredine alfe v njuni spalnici pa ne poznam.

Sem tašči rekla, da naj gre čez dan gor se obračat. Bo šla ali v kuhinjo ali pa v dnevno sobo. Sem ji razložila, da je to pač bolje za vse. Je rekla, da bo čistila tudi ona. Fajn taščo mam.  8)
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #113 on: January 09, 2015, 04:15:08 AM »
To noč sem meril prijavljeni dve članici.  Moram priznati, da sem precej presenečen nad dobrim biosistemom, ki ga imata.    Predvsem takšne meritve kot so prišle ven kažejo na to, da bi bile onidve lahko celo prijateljici.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: January 09, 2015, 08:46:59 AM »
No, to je pa zelo dobra novica.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #115 on: January 09, 2015, 09:15:40 AM »
To noč sem meril prijavljeni dve članici.  Moram priznati, da sem precej presenečen nad dobrim biosistemom, ki ga imata.    Predvsem takšne meritve kot so prišle ven kažejo na to, da bi bile onidve lahko celo prijateljici.

Andres

Andres, neskončno hvaležna za nocojšnje meritve. Presenečena sem kako visoka alfa sem!!!  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #116 on: January 09, 2015, 09:48:02 AM »
Čestitke Azaleja  :-*

Moja astro karta

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #117 on: January 09, 2015, 04:13:07 PM »
druga premerjenka  :laugh: sem pa jaz.
in sem ravno vceraj zvecer razmisljala, ali so meritve tako slabe, da se mi Anders sploh noce vec oglasit, ali pa so tako dobre, da ne ve, ce se mi se lahko "pribliza"  :laugh: :laugh:

ampak to, kaj sem pa zdaj od Azaleje izvedela, me je pa na rit vrglo!!!

aja, Anders-iskrena hvala za tvoj cas in energijo se tukaj!  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #118 on: January 09, 2015, 04:21:38 PM »
Super Moi, sem vesela tudi zate.

Moja astro karta

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #119 on: January 09, 2015, 06:23:14 PM »
hvala, Đejn :-*
zdaj pa takole: danes sem si vzela čas in zguglala glede BK. vsaka stran, katero sem odprla, je zdemantirala in dajala v nič vse ostale.
zdaj pa jaz vas prašam 8) : kje si lahko kaj več preberem o tem? kje ste vi (razen od Andersa) izvedeli kaj več?! npr. mene zanima, kaj točno pomenijo številke iz mojih meritev (seveda je Anders podal short report :-*),ampak se vedno ne vem, kaj pomeni BK zasvojenost pa možganski potencial. prav tako mi razmerje med alfa in beto nekaj pove, ne vem pa, kaj mi je storit, da zmanjsam beto oz. povecam alfo.
mi lahko pomagate, sivuple ::)