Author Topic: natalna karta- napovedovanje  (Read 15171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makka

• Trenutno v uvajanju
  • *
natalna karta- napovedovanje
« on: July 13, 2008, 03:59:08 PM »
Pozdravljeni,

pred leti mi je nekdo na podlagi izračuna moje natalne karte - ura, datum rojstva, napovedal, da bom živela nekje do 50, 55 let. Počasi se ta čas bliža, pa se vsake toliko spomnim na te besede. Kaj naj si mislim?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: natalna karta- napovedovanje
« Reply #1 on: July 13, 2008, 04:42:41 PM »
draga makka, po moje je najbolje da uživaš v življenju in pozabiš na človeka, ki si je očitno domišljal, da je Nostradamus. Nisem kompetentna, ker nimam toliko znanja o astrologiji, da bi sodila ali se da točno napovedati datum smrti ( običajno se govori o negativnih vplivih, kdaj bodi pozorna na določeno zadevo, bolezen, nesrečo itd...), vem pa zagotovo, da ta oseba ni premogla trohice etike, da ti je kaj takšnega sploh rekla, napovedala.

Uživaj, imej se lepo, seveda poskrbi zase in nam boš povedala, kako si preživela ta leta, ko boš stara 70 let. ;)

vse lepo ti želim,  :D

Taja
« Last Edit: July 13, 2008, 06:30:22 PM by taja6 »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #2 on: July 13, 2008, 06:02:32 PM »
Pozdravljeni,

pred leti mi je nekdo na podlagi izračuna moje natalne karte - ura, datum rojstva, napovedal, da bom živela nekje do 50, 55 let. Počasi se ta čas bliža, pa se vsake toliko spomnim na te besede. Kaj naj si mislim?

Draga makka,
take izjave verjetno ne bi dal noben resen astrolog ali vsaj približek astrologa. Tudi pri astrologiji velja etični kodeks, ki v nobenem primeru klientu kaj takega ne reče, pa če tudi bi bil 1000% prepričan v to, kar pa v tem primeru močno dvomim. 

Na tem forumu je Tea profesionalni astrolog, ki pa je ta čas ravno na zasluženem dopustu. Zelo dobrodošel bo tudi njen komentar, če ga bo seveda dala. 

Življenje si krojiš sama s svojimi vsakodnevnimi odločitvami oz. globje gledano s tvojim že v naprej določenim dušnim poslanstvom. Ko si prišla na ta svet si v tistem trenutku točno tudi vedela, kdaj in kako boš ta svet tudi zapustila. Zaradi tega se ne obremenjuj s to bedarijo, ampak kot je Taja6 rekla, uživaj življenje, ki ti je dano, veseli se vsakega dne, ko se zjutraj zbudiš in zahvali se za vsak čudovit dan, ki ti je bil dan.

Življenje je lepo in ti tudi, zato dobrodošla med nami. Veseli bomo vsakega tvojega prispevka, če se nam boš še pridružila

Lepo se imej in imej se rada  ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: July 15, 2008, 01:27:30 PM »
živjo sem nova na forumu.a bi mi lahko kdo pogledal kak okaj kaže zame  služba in družina.
lp vsem moji podatki 22.07.1975.22.40 bijeljina

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: July 20, 2008, 05:25:50 PM »
Pozdravljeni,

Dobrodošla na forumu in prav lep pozdrav

Že punce so odgovorile na tvoje vprašanje, sama bi samo dopolnila malo širše kaj astrologija lahko "napove" in česa ne more.

Torej astrološka karta nam ne bo "povedala", če imamo pred seboj žensko, moško, karto živali ali pa stvari, npr. hiše, avta itd....
Torej, ko astrolog dobi podatek, potem bo šele lahko interpretiral na podlagi osnovnega podatka. Sicer se tole ne navezuje točno na tvoje vprašanje, pa vednar se mi zdi prav da rečemo kdaj tudi o teh stvareh.

Če nadaljujem ...... astrološka karta nam tudi ne bo "povedala" ali imamo pred seboj mentalno motenega človeka ali z visokim IQ, nizkim IQ itd.....

No, pa še odgovor direktno na tvoje vprašanje:

astrološka karta nam ne more dati odgovora, koliko časa bo človek živel!

preko različnih prehodov planetov imama vsak človek več takih prehodov oz. transformacij

človek je energetsko bitje in smrt - ki si jo tolmačimo mi - je samo prehod v drugo obliko energetskega stanja

kdaj se to zgodi? Takrat, ko se človek za to odloči /torej za tak prehod se lahko odločimo kadarkoli ob določenih prehodih planetov preko naših natalnih položajev/. Nihče namreč ne umre /gre v drugo energetsko stanje/ brez da bi si sam to želel.

Prav zaradi tega, ker vesolje enostavno ne loči fizičnih ali samo transforamativnih sprememb v tem fizičnem telesu, ne moremo z gotovostjo napovedovati fizične smrti

Zato draga makka, umrla boš, ko se boš sama za to odločila. Astrolog pa ti bo lahko namignil kar nekaj takih priložnosti  ;D ;), ob vsem tem pa boš še vedno imela možnost, da se premisliš in rečeš:
"Ah, malo bom še tukaj z vami"  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: September 23, 2008, 03:25:04 AM »
Po treh mesecih sem ponovno prišel v to temo.  Izredno cenim Tein odgovor, vendar me tu moti nekaj drugega.  Vsi vemo, da smo tu po večini redni člani. Nihče od nas niti ni prisiljen biti redno tu, a vendarle, nihče med mani si ne zasluži muh enodnevnic, saj le te nam vzamejo oboje čas in energijo.  S to muho enodnevnico imam v mislih Makko, ki je to temo tudi odprla, več kot to, ji očitno ni v interesu. Vendar skoraj ne morem verjeti, da Makka ne zna kuhati, zato, če so ji astrologija, sanje, vedeževanje ipd, tuje vede, naj pač napiše recept za Hemediks. :) Nenazadnje sem tu meril konkretno na Makko, toda, podobnih muh enodnevnic, ki se vračajo le kadar je to v njihovem interesu je zlasti v zadnjem času še nekaj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: December 15, 2012, 12:36:05 PM »
Tale post se mi je zdel najbolj primeren za to temo....

Pred cca 10 leti sem brala o temi: ČAS V NATALNI KARTI.
 Govora je o tem, kako s pomočjo natalne karte časovno- po letih- vidiš, kaj se bo dogajalo -bistveni dogodki.

Rojstvo = ASC.
potem pa šteješ čas v smeri urinega kazalca (t.j. najprej 12.hiša, nato 11.H itd)
Vsaka hiša predstvlja 7 let. Ker so hiše različno velike je potrebno mal računanja (npr. 12. hiša obsega 28°. 28/7=4 torej je 1 leto v 12. hiši 4°, v 11. hiši nov izračun)....Potem pa na osnovi stopinj, aspektov vidiš kaj in kako....metoda je menda predvsem uspešna za določanje pomembnih let/dogodkov.

Ali kdo ve kaj več o tej metodi oz. pozna kakšen link?
Hvala.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #7 on: December 15, 2012, 02:40:23 PM »
Tega še nikoli nisem slišala. Je pa zanimivo, da sem torej nekako takole iz glave proti koncu 9. v bližini natalnega :Ma
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #8 on: December 15, 2012, 03:54:42 PM »
Tejka, če sem pravo karto gledala, si ti sedaj stra 33 let....
Torej si bila v bližini natalnega  :Ma stara 26. let,  :Me pa 27 proti 28 letu.

30-31let si bla na  :Ve v 8.hiši....zdej si med 7,8-4,4°  :ri v 8.hiši

Evo, zdej lohk ti kej iz lastnih izkušenj pokomentiraš za nazaj.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #9 on: December 15, 2012, 05:36:01 PM »
Heh se vidi fajn matematika :embarrassed: Ne vem no ne najdem nekih vzporednic.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: December 15, 2012, 05:48:39 PM »
Jaz tudi za to tehniko nisem slišala. Bom malo pogledala po karti če mi kaj takega ven seka  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #11 on: December 15, 2012, 05:53:13 PM »
tejka:
od 26-31 leta se ti ni nič dogajalo....zanimivo to...pa tak aktiven horoskop maš ;D

...moraš gledati vse aspekte, vpletene planete in vladavine nad hišami.

ja jane, daj, prosim.
Vem, da je bil primer za marilyn monroe, pa še enih par....pa je vse tak fajn skupaj klapalo...mogoče samo slučajno ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: December 15, 2012, 06:02:26 PM »
Hm očitno mi je zelo veliko dogajalo prvih 7 let  ;D Ampak teh se bolj malo spomnim. Vsaj izrecno datumsko, je bilo pa res vse živo, ne bi še enkrat dala teh let skozi  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #13 on: December 15, 2012, 08:18:48 PM »
Ma dogajalo je marsikaj, samo povezav ne najdem. Verjetno sem danes malce preveč živčna in bolj razmišljam o večeru, pa mi ne gre. Bom razmislila, ko bo bolj miren dan ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #14 on: December 16, 2012, 05:07:52 AM »
Pozdravljeni,

Takšno napovedovanje sem vedno jemal kot neke vrste črno magijo. Če ti je nekdo rekel, da boš živela do  55 te je s tem že priravil, da se posloviš takrat in torej samo še to čakaš. To je enako kot ženska, ki se je vsako leto poslavljala, ker ji je nekdo rekel, da bo šla 14. oktobra.   

Tudi sam neke stvari delam in človeku nikoli ne rečem, da ima raka ali da ga lahko dobi v nekaj mesecih, oziroma kakšno drugo bolezen. Na tej podlagi bi ga tudi dobil.    Če bi bil tvoj astrolog izpred let toliko izkušen, ti nebi govoril od Slovesa.

Naj te na koncu še pozdravim. Tule sem portir vas vseh, torej tudi tvoj.  Da ti bo življenje lažje ti pa priporočam, da posnameš video kot jih imamo že nekaj in se tako predstaviš. Lahko je to osebni pozdrav intimni pozdrav, kar koli že, le da te vidimo. Ni res?  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858