Pozdravljeni,
pred leti mi je nekdo na podlagi izračuna moje natalne karte - ura, datum rojstva, napovedal, da bom živela nekje do 50, 55 let. Počasi se ta čas bliža, pa se vsake toliko spomnim na te besede. Kaj naj si mislim?
Dobrodošla na forumu in prav lep pozdrav
Že punce so odgovorile na tvoje vprašanje, sama bi samo dopolnila malo širše kaj astrologija lahko "napove" in česa ne more.
Torej astrološka karta nam ne bo "povedala", če imamo pred seboj žensko, moško, karto živali ali pa stvari, npr. hiše, avta itd....
Torej, ko astrolog dobi podatek, potem bo šele lahko interpretiral na podlagi osnovnega podatka. Sicer se tole ne navezuje točno na tvoje vprašanje, pa vednar se mi zdi prav da rečemo kdaj tudi o teh stvareh.
Če nadaljujem ...... astrološka karta nam tudi ne bo "povedala" ali imamo pred seboj mentalno motenega človeka ali z visokim IQ, nizkim IQ itd.....
No, pa še odgovor direktno na tvoje vprašanje:
astrološka karta nam ne more dati odgovora, koliko časa bo človek živel!
preko različnih prehodov planetov imama vsak človek več takih prehodov oz. transformacij
človek je energetsko bitje in smrt - ki si jo tolmačimo mi - je samo prehod v drugo obliko energetskega stanja
kdaj se to zgodi? Takrat, ko se človek za to odloči /torej za tak prehod se lahko odločimo kadarkoli ob določenih prehodih planetov preko naših natalnih položajev/. Nihče namreč ne umre /gre v drugo energetsko stanje/ brez da bi si sam to želel.
Prav zaradi tega, ker vesolje enostavno ne loči fizičnih ali samo transforamativnih sprememb v tem fizičnem telesu, ne moremo z gotovostjo napovedovati fizične smrti
Zato draga makka, umrla boš, ko se boš sama za to odločila. Astrolog pa ti bo lahko namignil kar nekaj takih priložnosti

, ob vsem tem pa boš še vedno imela možnost, da se premisliš in rečeš:
"Ah, malo bom še tukaj z vami"