Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« on: January 15, 2015, 03:25:44 PM »
Ker je prejšnji del čisto zapolnjen, gremo z novim delom naproti novim sanjam, saj je prav?
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3300.msg200055.html#new

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #1 on: January 15, 2015, 08:18:43 PM »
dobro jutro!
meni se redko sanja, ampak danes se mi je in sicer: da sem kar naenkrat imela v narocju komaj rojeno popolno nasprotje mojega otroka. enako je bilo samo to, da sta bila oba drobizka-zahirancka. otrok v sanjah je bil crnolas, s temnimi ocmi, imel je sesalni refleks. enkrat sem ga podojila, potem je izginil iz mojega vidnega polja, jaz pa jokala neznani zenski, da ga nisem zelela in da ga nocem.
pac, bila sem kot otrok, ki v sanjah upa, da so vse le sanje ;D
merde, se zdaj me preganjajo tiste temne ocke ???
no, in po vsem tem sem v sanjah na veeelikem parkplacu srecala se kolega v rdecem ogrinjalu(nisem videla obraza, samo vedela sem, da je on) in mu zazelela vse lepo v (pravoslavnem) novem letu.bil je full vesel, ker da vsi kar pozabijo na njihov praznik.

ste tako prijazne in kratko pokomentirate, kaj bi to lahko bilo, prosim?! :-*

Ola Moi. Kaj novega si želiš in te je hkrati tega strah? Ta želja, hotenje, hrepenenje, majčkena in zahirana ždi v tebi. Na eni strani ti je to domače, znano, del tebe, po drugi strani pa se tega neznansko bojiš.

Ali pa drugače. Komu se razdajaš, komu si vedno na voljo, tvoj notranji otrok pa ostaja nepotešen? In joče, da izpere žalost, kliče na pomoč, tvojo notranjo žensko, ki bo znala izrazit in zastopat v zunanjem svetu tvojo nežnost, tvojo ranljivost, tvojo iskrenost.

Kaj čutiš v sebi? Kaj bi rada izrazila? Rdeča barva simbolizira ustvarjalnost, ogenj, strast. Ne smeš pozabit, zanemarit svojih načrtov. Kako bi jih uresničila oz. šla po poti novega začetka?

Za to pa bo potrebno ne samo ženstvenost, nežnost in čustva, ampak tudi racionalnost, um in neomajnost.
« Last Edit: January 15, 2015, 08:22:50 PM by Rena »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: January 15, 2015, 10:50:24 PM »
Sem govorila z našo Majo. Sem najdla, kaj gre narobe.Hvala obema. :-* 
Tole pa je razodetje prve klase, ane? :-* 
Ja. Maja fajn špikne, tko kot je treba in dreza, dokler ni vse na planu.  ;D
Bos kaj podelila z nami ali ni za javnost ;)

Sanjalka, mi problem. Bom podelila.

Dejansko sem v vsem tem navalu vsega dela, prenove, faksa, službe, kmetije itd pozabila NASE. Zatiram svojo, hm, temno, nagajivo, neodvisno stran (sestra), ki jo skušam nekako ukrotiti z avtoriteto, redom, močjo (oče). Tako nekako. Na hitro.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #3 on: January 16, 2015, 08:55:45 AM »
Sem govorila z našo Majo. Sem najdla, kaj gre narobe.Hvala obema. :-* 
Tole pa je razodetje prve klase, ane? :-* 
Ja. Maja fajn špikne, tko kot je treba in dreza, dokler ni vse na planu.  ;D
Bos kaj podelila z nami ali ni za javnost ;)

Sanjalka, mi problem. Bom podelila.

Dejansko sem v vsem tem navalu vsega dela, prenove, faksa, službe, kmetije itd pozabila NASE. Zatiram svojo, hm, temno, nagajivo, neodvisno stran (sestra), ki jo skušam nekako ukrotiti z avtoriteto, redom, močjo (oče). Tako nekako. Na hitro.

Jaaaa, Saška, to sem hotela slišati ;D
Enkrat sem ti nekje že napisala,da si preveč saturnska, da moraš malo tega svojega urana upoštevati ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: January 16, 2015, 09:34:02 AM »
Ja, si to napisala, ja, ampak treba malce drugače očitno zapakirat.  :laugh: ;)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: January 16, 2015, 11:01:12 AM »
Ja, si to napisala, ja, ampak treba malce drugače očitno zapakirat.  :laugh: ;)

Samo,da je prišlo do zavedanja ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #6 on: January 28, 2015, 04:04:34 PM »
Totalna nočna mora danes... Sanjala da sem noseča  ??? :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #7 on: January 28, 2015, 06:04:56 PM »

Oooo, Tejka, kaj pa se v tebi novega poraja?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #8 on: January 28, 2015, 06:23:19 PM »

Marsikaj  :D  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #9 on: January 28, 2015, 06:30:59 PM »

Marsikaj  :D  ;)

;D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #10 on: February 06, 2015, 07:53:11 AM »
jaz pa sem danes sanjala denar-kovance.
Vse hranilnike sem odprla, in ven strosila kovance. Imela sem jih celo goro  :laugh: štela sem jih in bila zeloooo vesela, kolko se je nabralo.Nisem mogla verjet, kako veliki so bili notri  :laugh:
Vem da sem nekaj želela kupiti, kaj -  pa se ne spomnim. Tut cifro sem sanjala, kolko bi potrebovala denarja za tisto nekaj, pa se tudi tega več ne spomnim. Vem samo, da je bila 5-ka nekje v igri  :D
Pol sem nekaj denarja vrnila nazaj v hranilnike, ostalo pa sem želela iti menjat, sam sem se prej zbudila.

In te sanje sem se danes spomnila, ko sem otroku zjutraj vklopila risanke, in tam je neka punčka trosila ven denar iz hranilnika, ker je želela iti nekaj kupit  :laugh: ...leeeeeej, sem si rekla, he he he -  men se je o tem sanjalo  :laugh: :laugh:
Se sprašujem, če bi se sploh spomnila sanj, če nebi videla te risanke  ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: February 10, 2015, 06:53:48 PM »
Se sedaj me zmrazi od danasnjih nocnih sanj :-\
Sanjala, da smo bili v nekem prostoru, kjer so bile tudi nevarne xivali, krokodila se spomnim, kot bi to nekdo imel doma za domace zivali. Sem rekla, da to ni ok in naj jih dajo nazaj v naravno okolje. Nato vidim, da pride v to sobo se sin mojega dragega in v rokah drzi kaco,brrrr. On pa ves ponosen hoce povedati kako jo je udomacil in da me brez veze skrbi za krokodila, ce lahko on se kaco udomaci. No in usla mu je iz rok, joj groza, mene je taka panika, tak smrten strah, da ne xnam opisati...Od dilne groze sem hotela bezati, kricati, a nisem vedela kam, saj nisem vedela kam je sla kaca. In kar naenkrat se kaca pojavi, se dvigne in me ugrizne v desno dlan, v prstanec. Videla sem, da imam dve luknjici od ugriza, iz ibeh kapljice ciste, rdece krvi...Spet panika, kaj ce je strupena in rabim nujno protistrup, ugriza nisem cutila, kar me je presenetilo. Skratka cele sanje panika, strah, bezanje pred to kaco in obcutek popolne nemoci, ker nisem vedela kam se je skrila in kdsj oz. od kje bo spet napadla... Vmes sem celo opazila, da imam dva ugriza in 4 luknjice iz katerih je pritekla kapljica krvi... Drugi ugriz je bil prav tako na desni roki, na mezincu...
Se ko sem se zbudila, sem bila vsa v krcu, nisem se upala niti premakniti, saj je bil obcutek te kace se kako ziv....brrrrr, zakaj sem to sanjala????
Rena, ce bos pri volji, bom vesela kaksne tvoje razlage :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #12 on: February 10, 2015, 11:37:28 PM »
Se sedaj me zmrazi od danasnjih nocnih sanj :-\
Sanjala, da smo bili v nekem prostoru, kjer so bile tudi nevarne xivali, krokodila se spomnim, kot bi to nekdo imel doma za domace zivali. Sem rekla, da to ni ok in naj jih dajo nazaj v naravno okolje. Nato vidim, da pride v to sobo se sin mojega dragega in v rokah drzi kaco,brrrr. On pa ves ponosen hoce povedati kako jo je udomacil in da me brez veze skrbi za krokodila, ce lahko on se kaco udomaci. No in usla mu je iz rok, joj groza, mene je taka panika, tak smrten strah, da ne xnam opisati...Od dilne groze sem hotela bezati, kricati, a nisem vedela kam, saj nisem vedela kam je sla kaca. In kar naenkrat se kaca pojavi, se dvigne in me ugrizne v desno dlan, v prstanec. Videla sem, da imam dve luknjici od ugriza, iz ibeh kapljice ciste, rdece krvi...Spet panika, kaj ce je strupena in rabim nujno protistrup, ugriza nisem cutila, kar me je presenetilo. Skratka cele sanje panika, strah, bezanje pred to kaco in obcutek popolne nemoci, ker nisem vedela kam se je skrila in kdsj oz. od kje bo spet napadla... Vmes sem celo opazila, da imam dva ugriza in 4 luknjice iz katerih je pritekla kapljica krvi... Drugi ugriz je bil prav tako na desni roki, na mezincu...
Se ko sem se zbudila, sem bila vsa v krcu, nisem se upala niti premakniti, saj je bil obcutek te kace se kako ziv....brrrrr, zakaj sem to sanjala????
Rena, ce bos pri volji, bom vesela kaksne tvoje razlage :-*

Nisem Rena, sori k skačem v rubriko, sanjskih pogovorov tukajle nikoli ne berem, zakaj me je poklical tvoj zapis, kdo ve.
Tudi sanj ne znam razlagati, da bo jasno  ::)

Napisati ti moram samo tole, če bo kaj pomagalo presodi sama:
- desna roka je prihodnost
- mezinec je energijsko povezan s srcem in tankim črevesjem
- torej: nekaj te utesnjuje glede prihodnosti, srčne izbire, odločitve, dogaja se nekaj, česar ne moreš prebaviti (so pa to zelo intimne, osebne, subtilne stvari, izbire, odločitve, kaj je dobro zate in kaj ne, stvari pred katerimi ne moreš pobegniti in se skriti, ki te zastrupljajo in grizejo…)

To se je želelo zapisati zate.
Papa  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #13 on: February 11, 2015, 06:23:28 AM »
Ku kuc  :D Več glav več ve... Jz svoje še nisem "vključila", ampak bom ...  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: February 11, 2015, 08:34:06 AM »
Ku kuc  :D Več glav več ve... Jz svoje še nisem "vključila", ampak bom ...  :-*

;D :-*