Se sedaj me zmrazi od danasnjih nocnih sanj

Sanjala, da smo bili v nekem prostoru, kjer so bile tudi nevarne xivali, krokodila se spomnim, kot bi to nekdo imel doma za domace zivali. Sem rekla, da to ni ok in naj jih dajo nazaj v naravno okolje. Nato vidim, da pride v to sobo se sin mojega dragega in v rokah drzi kaco,brrrr. On pa ves ponosen hoce povedati kako jo je udomacil in da me brez veze skrbi za krokodila, ce lahko on se kaco udomaci. No in usla mu je iz rok, joj groza, mene je taka panika, tak smrten strah, da ne xnam opisati...Od dilne groze sem hotela bezati, kricati, a nisem vedela kam, saj nisem vedela kam je sla kaca. In kar naenkrat se kaca pojavi, se dvigne in me ugrizne v desno dlan, v prstanec. Videla sem, da imam dve luknjici od ugriza, iz ibeh kapljice ciste, rdece krvi...Spet panika, kaj ce je strupena in rabim nujno protistrup, ugriza nisem cutila, kar me je presenetilo. Skratka cele sanje panika, strah, bezanje pred to kaco in obcutek popolne nemoci, ker nisem vedela kam se je skrila in kdsj oz. od kje bo spet napadla... Vmes sem celo opazila, da imam dva ugriza in 4 luknjice iz katerih je pritekla kapljica krvi... Drugi ugriz je bil prav tako na desni roki, na mezincu...
Se ko sem se zbudila, sem bila vsa v krcu, nisem se upala niti premakniti, saj je bil obcutek te kace se kako ziv....brrrrr, zakaj sem to sanjala????
Rena, ce bos pri volji, bom vesela kaksne tvoje razlage