IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jap Mislim, da mi je kača to sporočala
Quote from: sanjalka on February 18, 2015, 10:45:46 AMJap Mislim, da mi je kača to sporočala Ne verjamem...prosim nazorno utemeljitev
A, da bi Po moje raje ne
Quote from: Rena on February 18, 2015, 10:43:15 AMQuote from: sanjalka on February 18, 2015, 10:32:02 AMKačo v sanjah povezujem tudi s spolno močjo, ki jo ženske dejansko imamo Opala Se strinjam Jap Mislim, da mi je kača to sporočala
Quote from: sanjalka on February 18, 2015, 10:32:02 AMKačo v sanjah povezujem tudi s spolno močjo, ki jo ženske dejansko imamo Opala Se strinjam
Kačo v sanjah povezujem tudi s spolno močjo, ki jo ženske dejansko imamo
Ulala, močna sem ko hrust.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 12:58:20 PMUlala, močna sem ko hrust. Kar sanjaj
Ma veš, so kar konkretne gliste pogosto na sporedu. Ti rečem, da res.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:22:38 PMMa veš, so kar konkretne gliste pogosto na sporedu. Ti rečem, da res. Definiraj glista
SSKJ: glísta -e ž (í) 1. nečlenast črevesni zajedavec človeka in živali: dobiti, imeti, odpraviti gliste; sredstvo proti glistam / človeška glista 2. nizko suh, slaboten človek, navadno neprijeten, slabega značaja: ta glista nima niti toliko moči kakor kako dekle / kot psovka molči, glista gosposka 3. redko deževnik: na trnku je imel nataknjeno glisto; po zemlji so lezle gliste ♪Pa se res nisem ravno natančno izrazila.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:30:50 PMSSKJ: glísta -e ž (í) 1. nečlenast črevesni zajedavec človeka in živali: dobiti, imeti, odpraviti gliste; sredstvo proti glistam / človeška glista 2. nizko suh, slaboten človek, navadno neprijeten, slabega značaja: ta glista nima niti toliko moči kakor kako dekle / kot psovka molči, glista gosposka 3. redko deževnik: na trnku je imel nataknjeno glisto; po zemlji so lezle gliste ♪Pa se res nisem ravno natančno izrazila. Zdaj samo še malenkost...če se nanaša na osebo...ali na - malenkost ...(matr, vedno bolj sem žleht...kaj je danes v luftu)
Quote from: sanjalka on February 18, 2015, 11:42:28 AMA, da bi Po moje raje ne A bo hujš kot 50 odtenkov sive? Po moje ne... Ali pač?
It's getting hot ...