Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #45 on: February 18, 2015, 06:49:32 PM »
No, nekaj podobnega pa jaz vsake toliko doživim ...
+1
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #46 on: February 20, 2015, 03:53:36 PM »
jaz pa sem danes sanjala denar-kovance.
Vse hranilnike sem odprla, in ven strosila kovance. Imela sem jih celo goro  :laugh: štela sem jih in bila zeloooo vesela, kolko se je nabralo.Nisem mogla verjet, kako veliki so bili notri  :laugh:
Vem da sem nekaj želela kupiti, kaj -  pa se ne spomnim. Tut cifro sem sanjala, kolko bi potrebovala denarja za tisto nekaj, pa se tudi tega več ne spomnim. Vem samo, da je bila 5-ka nekje v igri  :D
Pol sem nekaj denarja vrnila nazaj v hranilnike, ostalo pa sem želela iti menjat, sam sem se prej zbudila.

In te sanje sem se danes spomnila, ko sem otroku zjutraj vklopila risanke, in tam je neka punčka trosila ven denar iz hranilnika, ker je želela iti nekaj kupit  :laugh: ...leeeeeej, sem si rekla, he he he -  men se je o tem sanjalo  :laugh: :laugh:
Se sprašujem, če bi se sploh spomnila sanj, če nebi videla te risanke  ;D

Tvoji kovanci so kot biserčki življenjskih izkušenj in sposobnosti, ki jih pridno nabiraš skozi življenje  :D. Ja, veliki so že, rastejo in veseliš se, ker veš, da boš lahko svoje "zakladke" uporabila. Počasi se odpiraš, začenjaš verjet vase, zato si se namenila, da boš nekaj tega že uporabila v realnem življenju (kovanci so tudi simbol materialnega, torej v smislu povezanosti z zemljo, prizemljenosti, praktičnosti, uporabnosti). Spremembe punca, sprememba - število 5. Ne smeš se "zbudit", ko si na poti, ampak "sanjaj" naprej in torej končno pojdi vnovčit - udejanit svoje želje, sposobnosti, zmožnosti v realnosti.  :-* :-* :-*

O ho hoo Rena, hvala ti  :laugh:
Sanjam, sanjam..
Ok, prav maš-se zbudim vsake tolko, ampak pol sanjam naprej...dokler se spet ne zbudim.
Hvala  :-*

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #47 on: February 20, 2015, 04:15:22 PM »
Prosim Glorija  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #48 on: February 21, 2015, 08:05:15 AM »
Sanjalo se mi je o umazanih ušesih.  :-\

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #49 on: February 21, 2015, 09:28:27 AM »
Sanjalo se mi je o tem, da je Tina Mate na Pohorju obakrat zmagala.  ::)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #50 on: February 21, 2015, 10:29:56 AM »

Padla dva količka pred ciljem... žal. Saj, mogoče pa naslednjo sezono  :D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #51 on: February 21, 2015, 12:14:35 PM »
Sranje.  >:(
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #52 on: February 21, 2015, 12:18:08 PM »

Padla dva količka pred ciljem... žal. Saj, mogoče pa naslednjo sezono  :D

Jah šment... Čeprav na prvem mestu sem jo videla, mogoče pa bo slalom, pa bo vsaj ena.  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: February 21, 2015, 03:26:19 PM »

Česa si že preveč slišala? Kaj ne želiš več poslušat, slišat?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: February 21, 2015, 03:47:29 PM »

Kolegica mi je danes spet izpila energijo.
Poslušala sem že zdavnaj premleto, nisem mogla teme preusmerit, nasveti mogoče dobronamerni, ampak rezultat ta, da se skoraj po vseh štirih privlečem domov.
Tašče ne želim več slišat. Kruto, ampak tukaj si pa prav ne morem pomagat, niti si nočem. Slabo mi je, samo da začne. Duhomorna za pobegnit v sekundi.
Še kaj? Zihr.  :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #55 on: February 21, 2015, 05:19:05 PM »

Kolegica mi je danes spet izpila energijo.
Poslušala sem že zdavnaj premleto, nisem mogla teme preusmerit, nasveti mogoče dobronamerni, ampak rezultat ta, da se skoraj po vseh štirih privlečem domov.
Tašče ne želim več slišat. Kruto, ampak tukaj si pa prav ne morem pomagat, niti si nočem. Slabo mi je, samo da začne. Duhomorna za pobegnit v sekundi.
Še kaj? Zihr.  :laugh:

Ti sam ahti, da pri takih še zares ne "fašeš" zamašitve ušesa  ;D

To je hec. Sam bejba, ne moreš imet kolegice, ki te izpija. A se tebi ponavlja vzorec, a? Prej partnerica... Za taščo je pa tako, no, da ti tašče težko svetujemo  :P ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #56 on: February 26, 2015, 08:52:42 AM »
Jaz pa zdaj zaporedoma že 2x sanjala barve in sicer sem obakrat sanjala obleko v modri, živo modri barvi, takšna kraljevsko modra barva je bila.
Prvič sem sanjala, da sem imela oblečeno krilo v tej barvi in nato sem si oblekla še zgornji del enake barve, pa sem pomislila, če ne bom preveč v isti barvi, da ne bo preveč iste barve na telesu.
Drugič sem sanjala, da bi se morala v te barve obleči, da mi bolj pristojijo kot črne barve. Videla sem tako lepo obleko v kraljevsko modri barvi in sem rekla, ja to bi mi res pasalo, ne vem zakaj sem toliko časa rabila in hodila v teh črnih barvah. V sanjah sem bila oblečena v črno in sivo....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #57 on: March 10, 2015, 09:12:10 AM »
Jaz sem pa danes sanjala, hm, zanimive sanje. Namreč, bila sem na poroki, svoji, hkrati pa se je istočasno poročil še sodelavec od mojega dragega. In vsi so bili tam, čakali smo, da se je vse začelo, bilo je polno ljudi, prav istočasno smo vsi 4 hodili proti oltarju. Zanimivo je bilo pa to, da je bil župnik hkrati tudi notar. No, ko smo prišli do oltarja, pa se je neka zabava začela, tako da se sploh nismo poročili ampak smo še čakali, ura je bila pa že pozno popoldne. Meni in ta drugi nevesti je šopek ovenel, zato sva hodili po pokopališču in grobovih ter nabirali rože za v šopek.  :o Pa še paziti sva morali, ker je bila tam neka gospa, ki je urejala grobove, da naju ni opazila, kako sva midve "ropali" grobove teh rož. Pa še težko jih je bilo najdit, ker so bile rožice dokaj ovenele, spomnim pa se, da sem hotela imeti bele rože in smo samo bele iskali. Pa res tisti grobovi, stari, zapuščeni, samo ta stara gospa jih je oskrbovala. Mi smo pa poleg imeli tisto zgradbo, kjer smo se poročili.. No, vsja hotlei smo se.

Ura je bila že zelo pozno, že 21:30, ko še zmeraj nismo bili poročeni, smo pa končno prišli do tega, da bomo se poročili, jaz seveda s tem novim šopkom belim, pa še malce roza rožic sem dala vmes, potem smo pa zakorakali skupaj proti oltarju. No, potem sem se pa zbudila.  :o
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: March 10, 2015, 10:29:27 AM »
O boh...ste me spomnili, da sem tudi jaz sanjala. A je bilo kar strašljivo... V nekem prostoru, morda muzej ali kaj takega, sem umirjala mladino, ki je tam divjala in bila glasna. Poleg tega, da me je še nekaj strašilo, sem sanjala tudi mrtvo žensko. Ni bila še stara. Treba jo je bilo umit, pa ne vem, ali sem jo tudi jaz oz. jo je nato nekdo drug. Nato jo je ta oseba umivala, pa umivala, kar ni se je nehala dotikat, mene je to motilo. In mislim, da je potem ta ženska od samega dotikanja pogledala gor, a nekak, ne vem, ali je bila zares živa ali kr neki... :-X :o

Saša...ti pa po grobovih... :o

To sem zdaj na hitro, I ll be back, saj veste, kako gre pri meni  :D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #59 on: March 10, 2015, 10:47:04 AM »
Jaz sem pa danes sanjala, hm, zanimive sanje. Namreč, bila sem na poroki, svoji, hkrati pa se je istočasno poročil še sodelavec od mojega dragega. In vsi so bili tam, čakali smo, da se je vse začelo, bilo je polno ljudi, prav istočasno smo vsi 4 hodili proti oltarju. Zanimivo je bilo pa to, da je bil župnik hkrati tudi notar. No, ko smo prišli do oltarja, pa se je neka zabava začela, tako da se sploh nismo poročili ampak smo še čakali, ura je bila pa že pozno popoldne. Meni in ta drugi nevesti je šopek ovenel, zato sva hodili po pokopališču in grobovih ter nabirali rože za v šopek.  :o Pa še paziti sva morali, ker je bila tam neka gospa, ki je urejala grobove, da naju ni opazila, kako sva midve "ropali" grobove teh rož. Pa še težko jih je bilo najdit, ker so bile rožice dokaj ovenele, spomnim pa se, da sem hotela imeti bele rože in smo samo bele iskali. Pa res tisti grobovi, stari, zapuščeni, samo ta stara gospa jih je oskrbovala. Mi smo pa poleg imeli tisto zgradbo, kjer smo se poročili.. No, vsja hotlei smo se.

Ura je bila že zelo pozno, že 21:30, ko še zmeraj nismo bili poročeni, smo pa končno prišli do tega, da bomo se poročili, jaz seveda s tem novim šopkom belim, pa še malce roza rožic sem dala vmes, potem smo pa zakorakali skupaj proti oltarju. No, potem sem se pa zbudila.  :o

Tule dobim eno težko asociacijo ...
9ZK 656