Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #75 on: March 15, 2015, 10:23:35 AM »
Meni se je zdaj že drugič sanjalo isto ... Prvič nisem dajala poudarka sanjam, danes sem pa malo razmislila o njih ...
Sanjalo se mi je, da sem imela nezaščiten spolni odnos - katerega sicer nisem sanjala - sanje se začnejo z zavedanjem o tem in iskanjem čim prejšnje rešitve v obliki tabletke, ki se jo vzame v primeru, ko odpove kontracepcija.

Sama si sanje razlagam, da mogoče nekaj poskušam ubit, kar se rojeva, in to še preden bi se sploh začelo razvijat.  :o

Komentarji zaželeni.

Menim, da si sama začutila, kaj ti sanje sporočajo. Možno je enostavno tudi, da sanje izvirajo iz resničnega življenja oz. razmišljanja o tej temi. In po mojem feelingu tudi nakazujejo na tvojo pragmatičnost, discipliniranost, načrtovanje. Vse, kar ta trenutek ne dopuščaš, je treba že v kali (semenu  ;D) zatret.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #76 on: March 15, 2015, 10:31:37 AM »
Rena, hvala za komentar.  :-*
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #77 on: March 15, 2015, 10:37:59 AM »
Jaz pa sem danes sanjala Krompir  ;D
Bila sem pri eni znanki na obisku, in je imela ful velik toplih gredic - takih majhnih, v bistvu so zgledale kot ene korita za rože.
V njih je imela posajeno vse živo. V enih rožce, v drugih zelenjavo....cela navdušena sem se ustavila pri koritu z krompirjem.
Bil je posajen v neko čudno zadevo bele barve (kot ena slama) in ko sem cela začudena gledala, kako ji lahko v takšnem koritu uspeva krompir, je enih par vzela ven. Bili so gromozansko veliki in čisti. Nisem se jih mogla nagledat, in načudit, kako nekdo lahko ima v tem času krompir. Cela navdušena sem nesla tisti krompir kazat možu....in pol sem enga čisto malo  olupila, ker sem se hotela prepričat a je noter prav tako zdrav in lep, kot zunaj - pa je bil.
Pol sem pa se kr na lepem peljala proti trajektu....
Spomnim se, da sem imela čisto mičken bel avto in z mano je potoval moj muc (maček). Hčerka in mož sta kasneje prišla z drugim avtom.Prav tako je bilo še nekaj znancev - prav tako vsak s svojim avtom. Vsi smo čakali trajekt. In seveda smo ga dočakali  ;D
Kam smo bili namenjeni, nevem...
Po vkrcanju na trajekt pa sem se zbudila....
 ;D
Krompir - simbol za hrano, obilje. Imam občutek, ker sem zadnje čase brala, da iščeš hišo, da je to "vrtnarjenje" in zastavljanje vašega življenja, tvojega v povezavi z družino. Torej, ste na poti, da si zagotovite svojo materialno osnovo za življenje (vožnja avta), ti sama, s svojo notranjo intuicijo in žensko samozavestjo, še vedno samostojna, močna in hkrati povezana z družino. Skupaj je moč, zato bo šlo tudi takrat, če bo pred vami bolj negotovo, čustveno obdobje (voda - trajekt).
 :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #78 on: March 15, 2015, 10:39:22 AM »
Rena, hvala za komentar.  :-*

Prosim  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: March 15, 2015, 10:47:43 AM »
Če pokomentiram ...
Velik poudarek dajem temu, kako si urediti življenje, da bo prav - za vse - zame v prvi vrsti in za druge.
Zaupam v svoje odločitve in cilje in od njih ne bom odstopala v taki meri, da bi mi kaj hodilo narobe.
Ne, da trmarim glede česarkoli ... Samo zavedam se, da se mi bo kasneje vse obrestovalo, pozitivno ali negativno, odvisno od tega ali bom živela svoje življenje ali življenje po pričakovanju drugih.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #80 on: March 15, 2015, 10:50:17 AM »
Kaj pa, če sanjaš, da so ti izpadli zgornji trije zobje povsem brez bolečin??? In nič gnili.

Še karkoli drugega? Kakšno razpoloženje v sanjah?

Zobje so kot "branik". Tega, kar bomo "prežvečili", lahko se z njimi tudi branimo. Se ti zdi, da je na kakem področju porušen tvoj občutek varnosti? Imaš občutek, da te kaj jezi? (takrat nekateri škripajo z zobmi) Ne najdeš pravih besed, da bi zastopala svoja stališča? Si izgubila neko svojo operativno funkcijo? Je ne znaš zastavit? Se postavit zase? Sama sem pa o zobeh sanjala tudi, ko je bila bolezen v družini, tako da...veliko možnih razlag je.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: March 15, 2015, 10:55:36 AM »
Če pokomentiram ...
Velik poudarek dajem temu, kako si urediti življenje, da bo prav - za vse - zame v prvi vrsti in za druge.
Zaupam v svoje odločitve in cilje in od njih ne bom odstopala v taki meri, da bi mi kaj hodilo narobe.
Ne, da trmarim glede česarkoli ... Samo zavedam se, da se mi bo kasneje vse obrestovalo, pozitivno ali negativno, odvisno od tega ali bom živela svoje življenje ali življenje po pričakovanju drugih.

Spoštujem. Le spomni se tudi, kako je, ko si spontana, nenačrtovana... In jej - mešano sadje, brez tablet  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: March 15, 2015, 11:02:48 AM »
Hihi, Rena, veš, da je treba obe strani upoštevat.  ;D Da je ravnovesje.  ;)

Hihi ...

« Last Edit: March 15, 2015, 11:04:52 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #83 on: March 15, 2015, 01:38:25 PM »
Hihi, Rena, veš, da je treba obe strani upoštevat.  ;D Da je ravnovesje.  ;)

Hihi ...

Jeaaaaaaaaaaaa  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: March 15, 2015, 02:52:41 PM »
Jaz pa zdaj zaporedoma že 2x sanjala barve in sicer sem obakrat sanjala obleko v modri, živo modri barvi, takšna kraljevsko modra barva je bila.
Prvič sem sanjala, da sem imela oblečeno krilo v tej barvi in nato sem si oblekla še zgornji del enake barve, pa sem pomislila, če ne bom preveč v isti barvi, da ne bo preveč iste barve na telesu.
Drugič sem sanjala, da bi se morala v te barve obleči, da mi bolj pristojijo kot črne barve. Videla sem tako lepo obleko v kraljevsko modri barvi in sem rekla, ja to bi mi res pasalo, ne vem zakaj sem toliko časa rabila in hodila v teh črnih barvah. V sanjah sem bila oblečena v črno in sivo....
Dovolj "črne", dovolj tesnobe, sence, raziskovanja podzavesti, kopanja po sebi... Zaključek. Črna - smrt - odmre - konec nečesa. Gremo v modro, v nebo, v svobodo, v jasnost misli. Gremo v nebo - simbol yang - razum, stvari na svojem mestu, konc kompliciranja, prestavljanja - mir.   :-*

Uf, zanimivo si tole razlozila...ja, trenutno imam precej yang energije, se postavim zase tako mimogrede, jasnost misli, pa se kako... Mogoce sem celo prevec yang, zelo razumska, racionalna, amoak mi to v tem obdobju kar pase ;D seveda sem se vedno custvena, ampak ne brezglavo...hm, se to hecno bere, custvena z glavo, z razumom, dve popolnoma nasprotujoci stvari sem uspela nekako spraviti v ravnotezje ;D fajn, ponosna nase :D
Hvala Rencica zlata :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #85 on: March 15, 2015, 03:17:02 PM »
Super Sanjalči, tudi jaz sem vesela zate  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #86 on: March 15, 2015, 10:13:29 PM »
Jaz pa sem danes sanjala Krompir  ;D
Bila sem pri eni znanki na obisku, in je imela ful velik toplih gredic - takih majhnih, v bistvu so zgledale kot ene korita za rože.
V njih je imela posajeno vse živo. V enih rožce, v drugih zelenjavo....cela navdušena sem se ustavila pri koritu z krompirjem.
Bil je posajen v neko čudno zadevo bele barve (kot ena slama) in ko sem cela začudena gledala, kako ji lahko v takšnem koritu uspeva krompir, je enih par vzela ven. Bili so gromozansko veliki in čisti. Nisem se jih mogla nagledat, in načudit, kako nekdo lahko ima v tem času krompir. Cela navdušena sem nesla tisti krompir kazat možu....in pol sem enga čisto malo  olupila, ker sem se hotela prepričat a je noter prav tako zdrav in lep, kot zunaj - pa je bil.
Pol sem pa se kr na lepem peljala proti trajektu....
Spomnim se, da sem imela čisto mičken bel avto in z mano je potoval moj muc (maček). Hčerka in mož sta kasneje prišla z drugim avtom.Prav tako je bilo še nekaj znancev - prav tako vsak s svojim avtom. Vsi smo čakali trajekt. In seveda smo ga dočakali  ;D
Kam smo bili namenjeni, nevem...
Po vkrcanju na trajekt pa sem se zbudila....
 ;D
Krompir - simbol za hrano, obilje. Imam občutek, ker sem zadnje čase brala, da iščeš hišo, da je to "vrtnarjenje" in zastavljanje vašega življenja, tvojega v povezavi z družino. Torej, ste na poti, da si zagotovite svojo materialno osnovo za življenje (vožnja avta), ti sama, s svojo notranjo intuicijo in žensko samozavestjo, še vedno samostojna, močna in hkrati povezana z družino. Skupaj je moč, zato bo šlo tudi takrat, če bo pred vami bolj negotovo, čustveno obdobje (voda - trajekt).
 :-*

Vaaaaav Rena, hvala  :-*

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #87 on: March 15, 2015, 10:25:50 PM »

Ja, sem sama isto mislila nekako, ker res nekaj kakor da umira znotraj mene. Mrtve rože.. Mislim, da je čas, da spremenim par "umrlih" zadev.

In ti grobovi. Pokopališče.

Čeprav ni bilo kot oživljanje nečesa, kar je bilo mrtvo, ker tiste umrle rože so bile drugače od teh, ki sem jih nabirala potem na novo.

Bela roža.. Ja, so mi lepe bele rože, sem bila pa presenečena, da sem želela roza rože vmes, ker roza barve načeloma ne obožujem ravno veliko.

Saj v bistvu, če tako pogledam, je res nekaj na novo sedaj, ker kot pravim, se ravno premika nekaj v meni, kot da bi stare stvari odpadale. Je pa tako, ne pustim se več "ujet" v ta kalup bojazni in ugajanja. Ne, poskrbela bom zase. Saj v bistvu to delam že nekaj časa, ampak mislim, da se je sedaj zadnji košček skupaj sestavil.

Pri meni podobni občutki. Pokopališče je kraj, ki je načeloma kraj miru, tišine in zaključka. Vendar, sta ti in druga nevesta tam kradli rože. Je kaj takega, za kar bi rada, da zraste iz starega, zaključenega, pa tega ne upaš, ne znaš obelodanit? Se ti zdi, da  tvoje iskanje novega ne bo sprejeto? Simbol novega so mi bele rože. Bela je barva skladnosti, duhovnosti, nedotaknjenosti. Tudi nevesta ima belo obleko. Ker sta težko našli lepe bele rože, kot da ta svoj nov začetek še zadržuješ v sebi, ne upaš se še razcvetet. In vendarle, napreduješ, saj so med rožami bile tudi roza, pomeni, da počasi dodajaš moč in strast (rdeča barva). Novo - simbol poroka, povezava z novim. Župnik - simbol duhovnosti, modrosti... v povezavi z uradnim - javno oznaniti, potrditi - notar... Tak nekak  :-*

Hehe, fino si to povedala, Rena. Morda res želim samo narediti nekaj na novo, pa vendar ohraniti staro. Res je, da trenutno rušim strukture znotraj sebe, ki mi ne služijo več, da jim dodam nekaj novega. Kot da bi na pokopališče odnesel nove rože.  ;)  Morda res še ne znam obelodanit. Saj konec koncev sem na koncu rože našla sama oziroma sem jih postavila v šopek skupaj sama. Če se ne motim je tudi tisto, kar je druga nevesta nabrala, potem nekako ovenelo oz ni bilo ok. Kot si sama rekla. Z rozo sem dodala svojo strast noter, svojo moč. Morda je to znak zame, da naj se zanašam nase in na svoje občutke, ker tisto, kar bodo drugi nabrali zame, ne bo zame ok, ampak moram noter dati nekaj svojega. Tisto namreč zdrži. Poroka - ja, nekaj novega. Župnik kot duhovnost, modrost. Ja, tudi tukaj delam veliko. Bom še malo razmislila o teh sanjah. So res polne simbolike.

Hvala za pomoč.  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #88 on: March 16, 2015, 12:25:02 PM »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #89 on: March 16, 2015, 12:25:58 PM »