Večkrat sem že imela podobne sanje, kot danes ... Se mi zdi, da se mi pojavljajo o določenih obdobjih, moram še ugotovit, kakšnih ...

Lepo prosim za razlago.
Bila sem na dvorišču moje sosede, prijateljice iz otroštva. Na nebu sem zagledala model helikopterja, ki se mi je bližal. Začel se je zaletavat vame, zato sem ga sklatila, ampak ga nisem uničila. Zbežala sem v njihovo hišo, ki jo dobro poznam, saj sem bila velikokrat pri njej, plovilo pa je šlo za mano. Kričala sem, naj ga ne spustijo noter, ker ga poznam. Potem je bil pred njim mir, ne vem, je odletel ali kaj, v glavnem, ni ga bilo več in šla sem spet iz hiše. Nato sem zaslišala glasen zvok helikopterja in videla, da se približuje pravi, večji. Spet sem zbežala v hišo. Doma sta bila njena starša in rekla sem jima, da je prišel zaradi mene, ampak da nisem zagrešila.
Zdaj naj omenim, da sem imela podobne sanje že prej, le da so se vedno dogajale pri meni doma. Na oknu sem opazila helikopter, zbežala v drug prostor, on pa, kot da me je videl, me je počakal pri naslednjem oknu. Potem sem iskala prostore in vogale, kjer ni oken.Da se vrnem nazaj k današnjim sanjam. Ko se je velik helikopter pojavil pred oknom, sem rekla, da je to tisti iz mojih sanj - kot bi v sanjah pravila, da sem sanjala (Inception varianta

). Umaknila sem se drugam, pa je šel za mano. Nikoli prej v sanjah nisem videla pilota, danes pa sem videla, da helikopter pilotirata dva človeka, lahko bi bila otroka, bila sta zelo majhna, eden je imel rdeča, drugi pa zelena očala. ???
V sanjah je bil strah ob vsem tem ogromen!

Ne vem, s čim bi v resničnem življenju primerjala tako prestrašenost ...

Pomembno se mi zdi, da sem v teh sanjah bila pri sosedih in ne doma. Pa to, da sem v sanjah govorila o sanjah ... In to, da sem videla pilota.
Že pred časom sem googlala, kaj bi to pomenilo, in nisem našla nič takega, le en tip je opisoval ISTE sanje - o helikopterju, ki se mu skrivaš, pa te vedno najde ...