Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #405 on: November 02, 2015, 08:56:38 PM »
Sanjala sem, da sem vodo zlila v posodo, ki je bila postavljena na stedilniku in v istem trenutku je prislo do elektricnega šoka, ki me je stresel, varovalko je vrglo ven in smo bili za trenutek brez elektrike. Pomislila sem kako je to mozno ali je slucajno kaj vode steklo mimo posode in prislo v stik z elektriko.... Ampak sem vedela, da to ni bilo mogoce in da dejansko je prislo do elektricnega kratkega stika kar tako... Elektrika je stresla samo mene, ostalih v moji blizini ne. Bila sem v kuhinji, tukaj kjer zdaj zivim.Poleg mene ne vem vec kdo je bil, ampak definitivno nekdo  od mojih bliznjih.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #406 on: November 10, 2015, 07:36:00 AM »
Imela sem sanjske sanje  ;D
Kupila sva hišo. Takooo lepo. Popolno.
Bila je v celoti poštimana v nulo. Tudi okolica je bila urejena in lepa.
Sprehajala smo se po hiši in si ogledovali vsak prostor posebaj. Bilo je tudi polno stopnic, po katerih smo se vzpenjali. Hiša je bila res lepa, čista, svetla, topla...imela je velike terase...prav sanjsko no.
V času ko smo imeli ogled hiše, je lastnik še živel noter. Spomnim se polnih omar raznih stvari. Na mizi v jedilnici je bil kos kruha na mizi, v kuhinji pa je bilo v vreči polno lepih belih jajc  :laugh:
V eni vreči kurje v eni pa nojove velike.  :laugh:

Lepe sanje, res. Tako sem bila ponosna na naju, na našo lepo hiško. Ni bila navadna :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #407 on: November 10, 2015, 08:28:38 AM »
Pa še jajca sta mela  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #408 on: November 10, 2015, 08:41:28 AM »
Imela sem sanjske sanje  ;D
Kupila sva hišo. Takooo lepo. Popolno.
Bila je v celoti poštimana v nulo. Tudi okolica je bila urejena in lepa.
Sprehajala smo se po hiši in si ogledovali vsak prostor posebaj. Bilo je tudi polno stopnic, po katerih smo se vzpenjali. Hiša je bila res lepa, čista, svetla, topla...imela je velike terase...prav sanjsko no.
V času ko smo imeli ogled hiše, je lastnik še živel noter. Spomnim se polnih omar raznih stvari. Na mizi v jedilnici je bil kos kruha na mizi, v kuhinji pa je bilo v vreči polno lepih belih jajc  :laugh:
V eni vreči kurje v eni pa nojove velike.  :laugh:

Lepe sanje, res. Tako sem bila ponosna na naju, na našo lepo hiško. Ni bila navadna :laugh:

Kaj ti v resnici pomeni hiša?
Drugače hiša simbolno kaže na našo osebnost in zunanjost hiše na našo masko,našo zunanjost;)
Skratka Gloria ena sama lepota te je;) Jajca, hm, kaj ti jajca v resnici pomenijo, kako jh dojemaš?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #409 on: November 10, 2015, 12:34:27 PM »
hiša (moja) mi pomeni zeloooo veliko. Veliko zato, ker mi ne predstavlja samo prostora kjer bivam, pač pa veliko več.
Kraj/prostor, kjer se počutim varno, kamor se vsak dan z veseljem vračam,  mir, sproščenost, veselje,...vse to in še več.
...že lep čas pa sanjamo o novi hiški, kjer bi bilo velikoooo dvorišče, velika terasa,....in polno jajc  :laugh: :laugh: :laugh: (joke)
nevem , res pa nevem kaj so mi jajce želele povedat v takih lepih sanjh.
Kaj mi pomenijo...nisem se nikoli tako poglabljala v to. pomemben faktor v kuhinji in prav tako pomemben faktor pri naših odločitvah  :laugh:
mogoče me vzpodbujajo "da naj mam jajca kupit hišo, ki jo gledamo  :laugh: "
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #410 on: November 10, 2015, 12:35:00 PM »
Pa še jajca sta mela  ;D
ja, in to velikaaa  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #411 on: December 05, 2015, 08:44:23 AM »
Večkrat sem že imela podobne sanje, kot danes ... Se mi zdi, da se mi pojavljajo o določenih obdobjih, moram še ugotovit, kakšnih ...  :blank:
Lepo prosim za razlago.

Bila sem na dvorišču moje sosede, prijateljice iz otroštva. Na nebu sem zagledala model helikopterja, ki se mi je bližal. Začel se je zaletavat vame, zato sem ga sklatila, ampak ga nisem uničila. Zbežala sem v njihovo hišo, ki jo dobro poznam, saj sem bila velikokrat pri njej, plovilo pa je šlo za mano. Kričala sem, naj ga ne spustijo noter, ker ga poznam. Potem je bil pred njim mir, ne vem, je odletel ali kaj, v glavnem, ni ga bilo več in šla sem spet iz hiše. Nato sem zaslišala glasen zvok helikopterja in videla, da se približuje pravi, večji. Spet sem zbežala v hišo. Doma sta bila njena starša in rekla sem jima, da je prišel zaradi mene, ampak da nisem zagrešila.
Zdaj naj omenim, da sem imela podobne sanje že prej, le da so se vedno dogajale pri meni doma. Na oknu sem opazila helikopter, zbežala v drug prostor, on pa, kot da me je videl, me je počakal pri naslednjem oknu. Potem sem iskala prostore in vogale, kjer ni oken.
Da se vrnem nazaj k današnjim sanjam. Ko se je velik helikopter pojavil pred oknom, sem rekla, da je to tisti iz mojih sanj - kot bi v sanjah pravila, da sem sanjala (Inception varianta :laugh:). Umaknila sem se drugam, pa je šel za mano. Nikoli prej v sanjah nisem videla pilota, danes pa sem videla, da helikopter pilotirata dva človeka, lahko bi bila otroka, bila sta zelo majhna, eden je imel rdeča, drugi pa zelena očala.  ???

V sanjah je bil strah ob vsem tem ogromen! :-X Ne vem, s čim bi v resničnem življenju primerjala tako prestrašenost ...  :blank:
Pomembno se mi zdi, da sem v teh sanjah bila pri sosedih in ne doma. Pa to, da sem v sanjah govorila o sanjah ... In to, da sem videla pilota.
Že pred časom sem googlala, kaj bi to pomenilo, in nisem našla nič takega, le en tip je opisoval ISTE sanje - o helikopterju, ki se mu skrivaš, pa te vedno najde ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #412 on: December 06, 2015, 06:03:43 PM »
Večkrat sem že imela podobne sanje, kot danes ... Se mi zdi, da se mi pojavljajo o določenih obdobjih, moram še ugotovit, kakšnih ...  :blank:
Lepo prosim za razlago.

Bila sem na dvorišču moje sosede, prijateljice iz otroštva. Na nebu sem zagledala model helikopterja, ki se mi je bližal. Začel se je zaletavat vame, zato sem ga sklatila, ampak ga nisem uničila. Zbežala sem v njihovo hišo, ki jo dobro poznam, saj sem bila velikokrat pri njej, plovilo pa je šlo za mano. Kričala sem, naj ga ne spustijo noter, ker ga poznam. Potem je bil pred njim mir, ne vem, je odletel ali kaj, v glavnem, ni ga bilo več in šla sem spet iz hiše. Nato sem zaslišala glasen zvok helikopterja in videla, da se približuje pravi, večji. Spet sem zbežala v hišo. Doma sta bila njena starša in rekla sem jima, da je prišel zaradi mene, ampak da nisem zagrešila.
Zdaj naj omenim, da sem imela podobne sanje že prej, le da so se vedno dogajale pri meni doma. Na oknu sem opazila helikopter, zbežala v drug prostor, on pa, kot da me je videl, me je počakal pri naslednjem oknu. Potem sem iskala prostore in vogale, kjer ni oken.
Da se vrnem nazaj k današnjim sanjam. Ko se je velik helikopter pojavil pred oknom, sem rekla, da je to tisti iz mojih sanj - kot bi v sanjah pravila, da sem sanjala (Inception varianta :laugh:). Umaknila sem se drugam, pa je šel za mano. Nikoli prej v sanjah nisem videla pilota, danes pa sem videla, da helikopter pilotirata dva človeka, lahko bi bila otroka, bila sta zelo majhna, eden je imel rdeča, drugi pa zelena očala.  ???

V sanjah je bil strah ob vsem tem ogromen! :-X Ne vem, s čim bi v resničnem življenju primerjala tako prestrašenost ...  :blank:
Pomembno se mi zdi, da sem v teh sanjah bila pri sosedih in ne doma. Pa to, da sem v sanjah govorila o sanjah ... In to, da sem videla pilota.
Že pred časom sem googlala, kaj bi to pomenilo, in nisem našla nič takega, le en tip je opisoval ISTE sanje - o helikopterju, ki se mu skrivaš, pa te vedno najde ...

Maja, kaj ti v resnici pomeni helikopter?
Kaj ti pomenijo sosedje, ki si jih sanjala? In kako dozivljas otroke? Pilota sta bila otroka...
Eden je imel rdeca in eden zelena ocala? Rdeca in zelena, na kaj te asociirata?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #413 on: December 06, 2015, 06:26:38 PM »
Jaz pa danes sanjala velikega petelina, res ogromnega, vecjega od sebe...bila je noc. Vedela sem, da me bo napadel, ob meni je bila se ena kolegica in nekaj casa nisem vedela ali bo napadel njo ali mene, nato se je ona uspela umakniti in ta gromozanski petelin je sel proti meni, imel je grozljiv, morilski pogled v oceh, vedela sem, da me bo pokoncal. Od groze sem se zbudila :blank:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #414 on: December 06, 2015, 06:40:28 PM »
Hm, včerajšnje sanje tudi bile zanimive.
Sem sanjala, da sem v stanovanju, kjer naj bi živel en par (moji kolegi) in sem si to stanovanje ogledovala.
Videla sem, da je ena stena (vogalna) od tal navzgor namočena, bila je čista voda, nič umazana, vendar me je rešinilo, da jima moram povedati, da tukaj očitno vleče  vlago iz tal navzgor in da slej kot prej, se bo omet začel luščiti in bo prišlo do plesni, bivanje v takšnih pogojih pa vsekakor ni primerno, kaj šele zdravo.
V naslednjem kadru sem bila še vedno v tem stanovanju, vendar je bilo to pravzaprav moje stanovanje, bilo je zelo svetlo in lepo, tiste vlage se potem ne spomnim več, kot da je ne bi bilo. Stanovanje sem si šla ogledati še z zunanje strani in ugotovila, da je to polkletno stanovanje, ki ima takšna kletna okna. Začudena sem bila kako je mogoče, daje v tem stanovanju toliko svetlobe, če sedaj vidim, da je polkletno in da ima samo kletna okna, skozi katero ne gre ne vem kaj svetlobe.
Potem me prešine, kot razsvetljenje, da ja, saj res, v samem središču stanovanja je bila takšna ogromna steklena kupola, ki je segala vse do vrha in ven in skozi to kupolo je prihajalo ogromno svetlobe, ki je razsvetljevala celo stanovanje. Bila sem navdušena. Pomislila sem kako z zunanje strani nihče ne more niti predvidevati, pravzaprav se mu niti sanjati ne more, kakšo notranjo središčno, čudovito kupolo ima to stanovanje. Ja, bila sem presrečna ob tej ugotovitvi, da imam takšno svetlo stanovanje.

Zf, kakšne žive sanje danes.
Spet moje ponavljajoče sanje in sicer, da sem iz mojega lepega stanovanja prišla v drugo stanovanje, ki je manjše, slabše in sem ful razočarana.
Vedno sem sanjala, da sem sama prodala prejšnje, boljše stanovanje, sedaj pa sem sanjala, da sta moje stanovanje prodala moja starša, moja mama.
Bila sem jezna nanjo, razočarana, po drugi strani se mi je smilila, ker je že stara in bolna, jaz pa se jezim nanjo.
Stanovanje je bilo kupljeno v okolici Ljubljane, bilo je manjše...Vendar potem sem videla, da je okolica zelo lepa, arhitekturno lepa, kot bi bilo neko avstrijsko, zelo urejeno mestece, same arhitekturno stare, vendar novo grajene stavbe...Vedela sem, da imam z avtom samo 5 min do mesta, vendar v prješnjem stanovanju sem vse to lahko opravila peš, imela sem blizu prijatelje,družino, sedaj pa bi se morala voziti z avtom ali avtobusom, ne bi mi bili več na dosegu roke.
Potem smo šli pogledati še stanovanje, najprej smo spili kavo v enem luštnem lokalu blizu tega objekta, kjer je bilo stanovanje, pogled na mestece je bil zelooo lep. Ko smo šli iz lokala do stanovanja, smo morali iti pod električnimi žicamo (kot daljnovod), kar mi spet ni bilo všeč.
No,stanovanje je bilo luštno, ampak precej manjše, dnevna soba kar velika, kuhinja tudi kar ok, najbolj zanimivo je bilo to, da je bila kuhinja iz omaric, ki sem jih v resnici imela v svoji prvi kuhinji, ko sem se selila kot 20 letno dekle. Pomislila sem, da ta kuhinja me pa ves čas mojega življenja oz mojih selitev spremlja in da je to moja stalnica. Potem sem šla pogledat še sobe, ena soba je bil kabinet, kjer bi lahko spala dva otroka in potem še spalnica. Vprašala sem se kje bodo spali 3 otroci, saj kabinet je bil samo za dva. Spalnica pa tudi zelo majhna. No in nato kopalnica, joj kako je bila majhna, kopalna kad je bila tako majhna, da nisem vedela kako bom sploh zlezla tja notri in kako se bom sploh lahko umivala v tej kadi. Pa mi rečejo, da bo že šlo, pod posebnim kotom bom pač stala in bo šlo :( To mi res ni bilo všeč. Nato vidim, da so še neki majšni prostori kot utility, kar najprej sploh nisem opazila, to mi je bilo všeč, da je bilo več prostorov kot sem sprva mislila. Nato vidim na koncu stanovanja kopalno kad, veliko, predvsem večjo kot je bila tista v kopalnici, joj kako sem se tega razveselila, samo bila je kar tako na koncu stanovanja, ne v kopalnici in poleg nje še en prostor, ne vem več kakšen je bil ta prostor. Kopalna kad ni bila priklopljena, vedela sem,da bo to potrebno še urediti, ampak ok, to bomo že uredili. Nad kopalno kadjo je bilo okno, ko pogledam skozenj, vidim strmo streho, ki je segala do tal, joj, streha je bila strma in bili smo kar visoko (npr 5.nadstr), to mi spet ni bilo všeč :(
Med ogledovanjem stanovanja se pogovarjam s starši in ugotovim, da je moje prejšnje stanovanje prodal moj oče in ne moja mama, bila sem jezna nanj, jezila sem se in potem mi je bilo spet hudo, da ga sekiram sedaj, ko je star, ampak res sem bila jezna nanj, kako je to lahko naredil, ne da bi me vprašal.
Vmes je zanimivo še to, da sem se sredi sanj zavedala,da spet sanjam te moje ponavljajoče sanje.
Nato grem v dnevno sobo, se vsedem na kavč in vidim, da se iz dnevne sobe vidi res lep, čudovit razgled. To mi je bilo všeč, zelo všeč. Ne vem več kdo,ampak nekdo mi je rekel, da je ta razgled pa res lepši kot iz prejšnjega mojega stanovanja, da to je pa prednost in morala sem pritrditi, da je razgled res lepši.
Na koncu je bil ob meni moj bivši mož, kot da bi bila z njim v tem stanovanju....
V teh sanjah sanjam vedno isto, najprej razočaranje, da se znajdem v slabšem stanovanju, nato ugotavljanje, da je v tem stanovanju polno nekih prostorov, ki jih sprva sploh ne vidim in na koncu ugotovitev, da mogoče pa le ni tako slabo, da so tudi prednosti... V tem primeru npr. lep razgled :)

Rena, tvoj vpogled mi je vedno všeč, tudi tokrat ga bom zelo vesela ;) :-*

Kaj ti pomeni stanovanje? Kakšno povezavo imajo stanovanje, tvoja mama, oče, otroci? Kaj bi še rada očistila? Kaj bi povedala mami, očetu, če ne bi rabla bit obzirna, usmiljena? Tako na direkt, brez da se razmišljaš, samo »pljuneš«? Če bi lahko povezala bano z inštalacijo, namesto da se kriviš v čudnih položajih pod težo nepovedanega, kaj bi odplaknila?
In pa še: kako je, ko si doma, z družino, v vašem majhnem svetišču – domu in kako je, ko si zunaj, v okolici in med ljudmi?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #415 on: December 06, 2015, 06:58:09 PM »
Danes sem sanjala, da so nas ugrabili nezemljani.
Niso bile ravno prijetne sanje...
Prav neko tesnobo sem občutila " kaj pa zdaj?"
Zavedanje, da določenih oseb mogoče nikoli več ne bom videla, je bilo vse prej kot prijetno. S tem sem se ful obremenjevala.
Pa ta nemoč, ko dejansko nismo imeli možnosti za umik, za samoobrambo, za obrambo svoje okolice.
Nezemljanov ( bitja) sicer nisem videla, bilo pa je vsepolno letečih krožnikov in nekih vesoljskih plovil.
Prav tako so na nas spuščali neke xxl žuželke, najbrž zato, da so nas čuvale.

Je že kar nekaj časa minilo...Se morda vseeno spomniš, kaj se je dogajalo? Mogoče celo lažje vidiš situacijo, če pogledaš nazaj. Kakšne odnose si imela s prijatelji, širšo družino, svojo družino? Se ti je zdelo, da si izolirana, da te napačno razumejo? Si se bala začetka česa novega, ustvarjalnega, zelo drugačnega?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #416 on: December 06, 2015, 07:09:34 PM »
Danes sem sanjala, da sem zlivala neko vodo v stranisce, voda je bila cista nic umazana, samo ker je iz posode zletelo toliko vode ven sem unicila stranisce. Del stranisca majhen koscek se je kar odlomil. S sinom sva probala dati tisti koscek gor, pa ni slo ker je bil v prevec kosih. Potem sva pa rekla ma saj je OK pustiva tako, nobeden se ne more poskodovat, mogoce pa nihce ne bo opazil, ce dava desko gor.

Zanimivo. Da je voda lahko poškodovala stranišče... Voda - čustva. Čista voda, nič takega, a vendarle, svet ki je samo tvoj in v tebi se skriva toliko vsega. Kaj misliš, da bi bilo, če bi naenkrat začela govoriti o vsem, kar razmišljaš? Bi se kaj spremenilo?   :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #417 on: December 06, 2015, 07:24:12 PM »
hiša (moja) mi pomeni zeloooo veliko. Veliko zato, ker mi ne predstavlja samo prostora kjer bivam, pač pa veliko več.
Kraj/prostor, kjer se počutim varno, kamor se vsak dan z veseljem vračam,  mir, sproščenost, veselje,...vse to in še več.
...že lep čas pa sanjamo o novi hiški, kjer bi bilo velikoooo dvorišče, velika terasa,....in polno jajc  :laugh: :laugh: :laugh: (joke)
nevem , res pa nevem kaj so mi jajce želele povedat v takih lepih sanjh.
Kaj mi pomenijo...nisem se nikoli tako poglabljala v to. pomemben faktor v kuhinji in prav tako pomemben faktor pri naših odločitvah  :laugh:
mogoče me vzpodbujajo "da naj mam jajca kupit hišo, ki jo gledamo  :laugh: "

Poleg jajc je bil na mizi tudi kruh, na mizi v jedilnici. Kruh naš vsakdanji, ki pomeni hrano in ima tudi pomen dušne hrane. Jajca pa so zametek plodnosti, novega rojstva, novih začetkov... Le previden je še na začetku treba bit z njimi, da se ne strejo. Ne vem pa, ali boš posegla po tem, kar je bolj običajno, znano ali po čem velikem, novem oz. po pravi znanstveno fantastični ideji?  ;) :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #418 on: December 06, 2015, 07:55:17 PM »
Lepo prosim za razlago.

Maja, kaj ti v resnici pomeni helikopter?
Kaj ti pomenijo sosedje, ki si jih sanjala? In kako dozivljas otroke? Pilota sta bila otroka...
Eden je imel rdeca in eden zelena ocala? Rdeca in zelena, na kaj te asociirata?

Jz pa bi se bolj osredotočila na tvoj občutek strahu. Pred helikopterjem ne moreš nikamor pobegnit, ker te vedno najde. Mogoče je to samo vpliv kakšnih filmov, ki si jih gledala? Sama sem recimo pogosto sanjala, kako bežim pred Nemci (2.svet.vojna). In na begu nato nisem mogla več bežat, utrujena, noge me niso več nesle naprej in podobno, v meni pa grozovit strah. Vem pa, da sem to sanjala vedno po ogledu partizanskih filmov (še v socialist.Jugi), kjer so Nemci zverinsko mučili pogumne partizane.

Česa se v življenju najbolj bojiš? Kaj je takega, da se ti zdi, da ne bi mogla ubežat, pa da te najde ali doma, pri sosedih, kjerkoli? Ali da ne bi želela delit, pa ne moreš skrit pred "rentgenskim pogledom"? Ali da je to v tvojem srcu (barva srčne čakre: zelena). Rdeča pa je prva čakra, povezanost z zemljo, realnost, stvarnostjo, smisel za uresničitev idej, obvladovanje časa... Mogoče razpetost med stvarnostjo, prizemljenostjo in čustvi - srce? Za helikopter sem vprašala karte, dobila šestico mečev. Una ženska, ki odhaja (kako zanimivo, otrok je z njo). Veslač pelje čoln. Kaj se bojiš izgubiti? Kakšne ambicije, za katere se moraš izboriti, ker bi z njimi poletela...?

Nanizala sem nekaj izhodišč, asociacij...pa razmisli  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #419 on: December 07, 2015, 07:40:10 AM »
Sanjalka, Rena, hvala obema za komentar.

Filmov nisem gledala, te sanje so se zdaj pojavile četrtič, povsem naključno.
Kaj mi pomeni helikopter? Ja, je mogočen stroj. Dojemam ga kot pomoč, ne kot destruktivnega (bolj bi z destrukcijo povezala letalo). Zdi se mi tudi prestižno plovilo.
Rena, zelo mi je pomagalo naprej razmišljat tvoje zadnje vprašanje ... Ker sem tudi sama iskala pomen helikopterja, ki ga viri povezujejo z ambicijami, uspehom, kariero, sem šla v to smer. Ja, želim si napredka v življenju, uveljavitve, dodatne odgovornosti, priznanja. In, priznam, imam dokaj visokoleteče cilje, v katere dvomim, da jih bom lahko kdaj dosegla (moj realistično pesimistični pristop k vsem ciljem, ki mi pomaga ostat na tleh in vse do potankosti organizirat in premislit, da so 120 % pripravljeni na implementacijo, ko pride pravi čas).
Realnost, pomisleki o ciljih, o delovanju ... Tudi relacija čustva/razum.
Ne razumem pa najbolj tistega paničnega strahu iz sanj - mogoče sanjanje vse občutke tako potencira. ::)
9ZK 656