Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #420 on: December 07, 2015, 08:34:34 AM »
Sanjalka, Rena, hvala obema za komentar.

Filmov nisem gledala, te sanje so se zdaj pojavile četrtič, povsem naključno.
Kaj mi pomeni helikopter? Ja, je mogočen stroj. Dojemam ga kot pomoč, ne kot destruktivnega (bolj bi z destrukcijo povezala letalo). Zdi se mi tudi prestižno plovilo.
Rena, zelo mi je pomagalo naprej razmišljat tvoje zadnje vprašanje ... Ker sem tudi sama iskala pomen helikopterja, ki ga viri povezujejo z ambicijami, uspehom, kariero, sem šla v to smer. Ja, želim si napredka v življenju, uveljavitve, dodatne odgovornosti, priznanja. In, priznam, imam dokaj visokoleteče cilje, v katere dvomim, da jih bom lahko kdaj dosegla (moj realistično pesimistični pristop k vsem ciljem, ki mi pomaga ostat na tleh in vse do potankosti organizirat in premislit, da so 120 % pripravljeni na implementacijo, ko pride pravi čas).
Realnost, pomisleki o ciljih, o delovanju ... Tudi relacija čustva/razum.
Ne razumem pa najbolj tistega paničnega strahu iz sanj - mogoče sanjanje vse občutke tako potencira. ::)

Helikopter je prevozno sredstvo, ki se prevaža po zraku, kot npr. letalo.
Se pravi je to naš um, razum, naše ideje, astrološko lahko povežeš tudi s planeti, ki jih imaš v zraku (vodnar, tehtnica, dvojček)
Je tvoj um preveč še za tvojo zemeljsko stanje, za nekaj prizemljenega, kaj napada tvoj um, kateri del tvoje zemeljske osebnosti? In notri sta otroka, ki upravljata ta tvoj um, te tvoje ideje...Nisi povedala še kaj ti predstavljajo otroci in kaj rdeča in kaj zelena barva?
Pri razlagi sanj se je najprej dobro opreti na svoje razlage simbolov v sanjah, ne toliko na to kaj piše v knjigah, saj vsakemu človeku nek določen simobl v sanjah lahko predstavlja povsem nekaj drugega...
Tebi helikopter predstavlja nekaj pozitivnega, kot pomoč, kot nekaj prestižnega-no sedaj pa to poveži kakšne ideje se ti trenutno podijo po glavi, kaj je trenutno v tvojem umu...le ta ti je v pomoč, ti se ga pa očitno bojiš, tvoja zemeljska realnost še ni pripravljena sprejeti ta napredni um...
kaj pa ti predstavljajo sosedje?
še to malo razmisli in bova lahko analizirali potem sanje naprej ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #421 on: December 07, 2015, 08:35:09 AM »
Maja, kakšno uro oddaje posta sem nanizala, ko sem pisala odgovor na tvoje sanje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #422 on: December 07, 2015, 08:55:11 AM »
Hm, otroci - nezrelost, neizkušenost, brezskrbnost ... Pa tudi nekaj, na kar (trenutno) nisem pripravljena.
Prva asociacija na rdeče/zeleno je prepoved/dovoljeno, omogočeno. Oz. NE in DA.
S temi sosedi smo si precej blizu - kot sem rekla, s sosedo sva prijateljici že iz otroštva. Sosedje mi na splošno pomenijo bližnjo okolico, bližnje ljudi, ker smo z vsemi v zlo dobrih odnosih. Je taka prava skupnost v našem koncu, vsega ravno prav - ravno prav druženja in nevmešavanja, en pravi balans.

Maja, kakšno uro oddaje posta sem nanizala, ko sem pisala odgovor na tvoje sanje ;)

8) 8) 8)

No, tudi moja zdaj ni od muh.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #423 on: December 07, 2015, 09:19:17 AM »
Hm, otroci - nezrelost, neizkušenost, brezskrbnost ... Pa tudi nekaj, na kar (trenutno) nisem pripravljena.
S temi sosedi smo si precej blizu - kot sem rekla, s sosedo sva prijateljici že iz otroštva. Sosedje mi na splošno pomenijo bližnjo okolico, bližnje ljudi, ker smo z vsemi v zlo dobrih odnosih. Je taka prava skupnost v našem koncu, vsega ravno prav - ravno prav druženja in nevmešavanja, en pravi balans.

8) 8) 8)

8) 8) 8)

no, vidiš, sedaj si si večinoma že sama odgovorila....
otroci-nezrelost, neizkušenost, brezskrbnost nekaj na kar nisem (trenutno) še pripravljena
je možno, da, ti podzavest sporoča, tvoj um vodijo trenutno zgoraj navedeni segmenti karakterja, da je v tvojih idejah trenutno nekaj na kar še nisi pripravljena..
tudi strah, panika v sanjah opozarja, da mogoče nisi še pripravljena na nekaj, kar živi v tvojih idejah, v tvojem umu, da zemeljska Maja še ni pripravljena na realizacijo..
in potem rdeča in zelena-spet nekaj kar govori za in proti, kar daje zeleno luč tvojim idejam in drugi del Maje, ki daje rdečo luč tem idejam..
Je trentuno v tebi nek razcep, nek strah pred uresničitvijo nekih idej, ki se porajajo v tebi?
sosedje, tam poiščeš pomoč. sosedje ti predstavljajo balans, vsega ravno prav,, ravnovesje...
se trenutno umikaš pred temi idejami še v ravnovesje, v stabilnost....soseda je prijateljica iz preteklosti-se počutiš varneje, stabilneje v nekih tradicionalnih vrednotah, v vrednotah, ki si jih pridobila že v preteklosti...
ampak helikopter te preganja-tvoj um, tvoje ideje te lovijo, ne vem ali jim boš lahko vedno ubežala ali se jim boš počasi morala bolj posvetiti, jih vzeti bolj resno? jim dati možnost, da te dohitijo? boš morala sprejeti svojo nezrelost, neizkušenost (otroka v helikopterju), se prepustiti otroški nevednosti...otroci nimajo vsega pod kontrolo, oni so radovedni, brezskrbni, si napisala...ti pa bežiš v varno okolje, k tradicionalnim vrednotam...vendar tvoj nemirni, brezskrbni, naivni, otroški prvinski duh te lovi in te preganja ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #424 on: December 07, 2015, 10:49:04 AM »
Hm, včerajšnje sanje tudi bile zanimive.
Sem sanjala, da sem v stanovanju, kjer naj bi živel en par (moji kolegi) in sem si to stanovanje ogledovala.
Videla sem, da je ena stena (vogalna) od tal navzgor namočena, bila je čista voda, nič umazana, vendar me je rešinilo, da jima moram povedati, da tukaj očitno vleče  vlago iz tal navzgor in da slej kot prej, se bo omet začel luščiti in bo prišlo do plesni, bivanje v takšnih pogojih pa vsekakor ni primerno, kaj šele zdravo.
V naslednjem kadru sem bila še vedno v tem stanovanju, vendar je bilo to pravzaprav moje stanovanje, bilo je zelo svetlo in lepo, tiste vlage se potem ne spomnim več, kot da je ne bi bilo. Stanovanje sem si šla ogledati še z zunanje strani in ugotovila, da je to polkletno stanovanje, ki ima takšna kletna okna. Začudena sem bila kako je mogoče, daje v tem stanovanju toliko svetlobe, če sedaj vidim, da je polkletno in da ima samo kletna okna, skozi katero ne gre ne vem kaj svetlobe.
Potem me prešine, kot razsvetljenje, da ja, saj res, v samem središču stanovanja je bila takšna ogromna steklena kupola, ki je segala vse do vrha in ven in skozi to kupolo je prihajalo ogromno svetlobe, ki je razsvetljevala celo stanovanje. Bila sem navdušena. Pomislila sem kako z zunanje strani nihče ne more niti predvidevati, pravzaprav se mu niti sanjati ne more, kakšo notranjo središčno, čudovito kupolo ima to stanovanje. Ja, bila sem presrečna ob tej ugotovitvi, da imam takšno svetlo stanovanje.

Zf, kakšne žive sanje danes.
Spet moje ponavljajoče sanje in sicer, da sem iz mojega lepega stanovanja prišla v drugo stanovanje, ki je manjše, slabše in sem ful razočarana.
Vedno sem sanjala, da sem sama prodala prejšnje, boljše stanovanje, sedaj pa sem sanjala, da sta moje stanovanje prodala moja starša, moja mama.
Bila sem jezna nanjo, razočarana, po drugi strani se mi je smilila, ker je že stara in bolna, jaz pa se jezim nanjo.
Stanovanje je bilo kupljeno v okolici Ljubljane, bilo je manjše...Vendar potem sem videla, da je okolica zelo lepa, arhitekturno lepa, kot bi bilo neko avstrijsko, zelo urejeno mestece, same arhitekturno stare, vendar novo grajene stavbe...Vedela sem, da imam z avtom samo 5 min do mesta, vendar v prješnjem stanovanju sem vse to lahko opravila peš, imela sem blizu prijatelje,družino, sedaj pa bi se morala voziti z avtom ali avtobusom, ne bi mi bili več na dosegu roke.
Potem smo šli pogledati še stanovanje, najprej smo spili kavo v enem luštnem lokalu blizu tega objekta, kjer je bilo stanovanje, pogled na mestece je bil zelooo lep. Ko smo šli iz lokala do stanovanja, smo morali iti pod električnimi žicamo (kot daljnovod), kar mi spet ni bilo všeč.
No,stanovanje je bilo luštno, ampak precej manjše, dnevna soba kar velika, kuhinja tudi kar ok, najbolj zanimivo je bilo to, da je bila kuhinja iz omaric, ki sem jih v resnici imela v svoji prvi kuhinji, ko sem se selila kot 20 letno dekle. Pomislila sem, da ta kuhinja me pa ves čas mojega življenja oz mojih selitev spremlja in da je to moja stalnica. Potem sem šla pogledat še sobe, ena soba je bil kabinet, kjer bi lahko spala dva otroka in potem še spalnica. Vprašala sem se kje bodo spali 3 otroci, saj kabinet je bil samo za dva. Spalnica pa tudi zelo majhna. No in nato kopalnica, joj kako je bila majhna, kopalna kad je bila tako majhna, da nisem vedela kako bom sploh zlezla tja notri in kako se bom sploh lahko umivala v tej kadi. Pa mi rečejo, da bo že šlo, pod posebnim kotom bom pač stala in bo šlo :( To mi res ni bilo všeč. Nato vidim, da so še neki majšni prostori kot utility, kar najprej sploh nisem opazila, to mi je bilo všeč, da je bilo več prostorov kot sem sprva mislila. Nato vidim na koncu stanovanja kopalno kad, veliko, predvsem večjo kot je bila tista v kopalnici, joj kako sem se tega razveselila, samo bila je kar tako na koncu stanovanja, ne v kopalnici in poleg nje še en prostor, ne vem več kakšen je bil ta prostor. Kopalna kad ni bila priklopljena, vedela sem,da bo to potrebno še urediti, ampak ok, to bomo že uredili. Nad kopalno kadjo je bilo okno, ko pogledam skozenj, vidim strmo streho, ki je segala do tal, joj, streha je bila strma in bili smo kar visoko (npr 5.nadstr), to mi spet ni bilo všeč :(
Med ogledovanjem stanovanja se pogovarjam s starši in ugotovim, da je moje prejšnje stanovanje prodal moj oče in ne moja mama, bila sem jezna nanj, jezila sem se in potem mi je bilo spet hudo, da ga sekiram sedaj, ko je star, ampak res sem bila jezna nanj, kako je to lahko naredil, ne da bi me vprašal.
Vmes je zanimivo še to, da sem se sredi sanj zavedala,da spet sanjam te moje ponavljajoče sanje.
Nato grem v dnevno sobo, se vsedem na kavč in vidim, da se iz dnevne sobe vidi res lep, čudovit razgled. To mi je bilo všeč, zelo všeč. Ne vem več kdo,ampak nekdo mi je rekel, da je ta razgled pa res lepši kot iz prejšnjega mojega stanovanja, da to je pa prednost in morala sem pritrditi, da je razgled res lepši.
Na koncu je bil ob meni moj bivši mož, kot da bi bila z njim v tem stanovanju....
V teh sanjah sanjam vedno isto, najprej razočaranje, da se znajdem v slabšem stanovanju, nato ugotavljanje, da je v tem stanovanju polno nekih prostorov, ki jih sprva sploh ne vidim in na koncu ugotovitev, da mogoče pa le ni tako slabo, da so tudi prednosti... V tem primeru npr. lep razgled :)

Rena, tvoj vpogled mi je vedno všeč, tudi tokrat ga bom zelo vesela ;) :-*

Kaj ti pomeni stanovanje? Kakšno povezavo imajo stanovanje, tvoja mama, oče, otroci? Kaj bi še rada očistila? Kaj bi povedala mami, očetu, če ne bi rabla bit obzirna, usmiljena? Tako na direkt, brez da se razmišljaš, samo »pljuneš«? Če bi lahko povezala bano z inštalacijo, namesto da se kriviš v čudnih položajih pod težo nepovedanega, kaj bi odplaknila?
In pa še: kako je, ko si doma, z družino, v vašem majhnem svetišču – domu in kako je, ko si zunaj, v okolici in med ljudmi?

ja, stanovanje mi pomeni zatočišče,, varnost, nekaj kar je moje, kjer sem doma, kjer sem svobodna, kjer se lahko skrijem in samo sem, samo obstajam, delam norčije, spim, me briga za vse ostalo, sem lahko lena, lahko ustvarjam, se zakopljem v branje...skratka moj notranji kontiček, moja intima...
sem staršema povedala že marsikaj, se večkrat skregala in potem to obžalovanje, da sta stara...tako, da pljunit ven, o ja to pa znam, sploh staršema...se učim to delati tudi drugje, samo ne najdem vedno pravega takta, žal ;)
kaj bi odplaknila, se najde še kaj, čeprav odplakujem že marsikaj, ampak saj veš, dokler smo živi, imamo kaj za odplakniti, tako da sem vesela, da imam še kaj tega za narediti, potem vem, da je življenje tudi smiselno ;) mogoče se moram naučiti bolj direktno, ne da iščem nemogoče položaje in se matram, hm je za razmislit v to smer ::)
trenutno mi je lepše zunaj kot doma...tudi s partnerjem sem raje nekje zunaj kot doma, se imava zelo lepo in uživava skupaj, doma pa čutim pritisk, manipulacijo, hladnost, nesprejetost s strani njegove hčerke in se učim delovati v teh energijah, to na nek način sprejeti...
sem pa sama dojela to osvetljenost svojega stanovanja preko ogromne steklene kupole, ki gre v samo središče mojega stanovanja kot potrditev, da živim svoje jedro, da sem povezana s svetlobo, da sem nekako pokonektana s svojo notranjo bitjo, da živim sebe, da imam povezavo med podzavestjo (kletno stanovanje) in zavestjo (kupola, ki prepušča svetlobo)
uf, drugače pa sedaj, ko sem še enkrat prebrala svoje sanje, sem dojela za kaj gre...se mi je nekaj tega uresničilo v zadnjih dneh...
hvala Rena, da mi pomagaš razmišljati in ozaveščati kakšne podrobnosti :-* :-* :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #425 on: December 07, 2015, 11:45:18 AM »
otroci-nezrelost, neizkušenost, brezskrbnost nekaj na kar nisem (trenutno) še pripravljena
je možno, da, ti podzavest sporoča, tvoj um vodijo trenutno zgoraj navedeni segmenti karakterja, da je v tvojih idejah trenutno nekaj na kar še nisi pripravljena..
tudi strah, panika v sanjah opozarja, da mogoče nisi še pripravljena na nekaj, kar živi v tvojih idejah, v tvojem umu, da zemeljska Maja še ni pripravljena na realizacijo..
in potem rdeča in zelena-spet nekaj kar govori za in proti, kar daje zeleno luč tvojim idejam in drugi del Maje, ki daje rdečo luč tem idejam..
Je trentuno v tebi nek razcep, nek strah pred uresničitvijo nekih idej, ki se porajajo v tebi?
sosedje, tam poiščeš pomoč. sosedje ti predstavljajo balans, vsega ravno prav,, ravnovesje...
se trenutno umikaš pred temi idejami še v ravnovesje, v stabilnost....soseda je prijateljica iz preteklosti-se počutiš varneje, stabilneje v nekih tradicionalnih vrednotah, v vrednotah, ki si jih pridobila že v preteklosti...
ampak helikopter te preganja-tvoj um, tvoje ideje te lovijo, ne vem ali jim boš lahko vedno ubežala ali se jim boš počasi morala bolj posvetiti, jih vzeti bolj resno? jim dati možnost, da te dohitijo? boš morala sprejeti svojo nezrelost, neizkušenost (otroka v helikopterju), se prepustiti otroški nevednosti...otroci nimajo vsega pod kontrolo, oni so radovedni, brezskrbni, si napisala...ti pa bežiš v varno okolje, k tradicionalnim vrednotam...vendar tvoj nemirni, brezskrbni, naivni, otroški prvinski duh te lovi in te preganja ;)

Ja, na več področjih imam želje in cilje, ampak po eni strani še niso povsem definirani, po drugi pa še ne vem, kako jih bom realizirala. Najprej definirat, potem se bo že začelo odvijat ...
Razcep med tradicionalnim/extravagantnim me trga na pol. Po kateri poti iti, da mi na dolgi rok ne bo žal. Iz enega zornega kota se mi zdi, da bi bila mogoče srečna, če bi šla po tradicionalni poti - to prepričanje najbrž rahlo sooblikujejo tuja mnenja ljudi, ki menijo, da je ta pot edina srečna pot. Po drugi strani po povsem svoji poti, unikatni, drzni ... Moji. Na obeh straneh so plusi in bodo žrtve.
Včasih si mislim, da bi mi bilo veliko lažje, če bi bila bolj "povprečna", podobna večini ...  :blank:
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #426 on: December 07, 2015, 11:54:13 AM »

Ja, na več področjih imam želje in cilje, ampak po eni strani še niso povsem definirani, po drugi pa še ne vem, kako jih bom realizirala. Najprej definirat, potem se bo že začelo odvijat ...
Razcep med tradicionalnim/extravagantnim me trga na pol. Po kateri poti iti, da mi na dolgi rok ne bo žal. Iz enega zornega kota se mi zdi, da bi bila mogoče srečna, če bi šla po tradicionalni poti - to prepričanje najbrž rahlo sooblikujejo tuja mnenja ljudi, ki menijo, da je ta pot edina srečna pot. Po drugi strani po povsem svoji poti, unikatni, drzni ... Moji. Na obeh straneh so plusi in bodo žrtve.
Včasih si mislim, da bi mi bilo veliko lažje, če bi bila bolj "povprečna", podobna večini ...  :blank:

Odgovori so na dlani...Ljudje se sprememb najbolj bojimo. Strah pred novim, neznanim. Vzgojili so nas tako, da se čim bolj uklapljamo v tradicionalne kalupe, da ne opozarjamo nase, da ne gremo po svoji, posebni poti... Čeprav se na zavestni ravni trudimo, da bi to presegli, so globoko v nas, položeni v zibko, omejitve, vzorci... In pot, na kateri želimo to preseči, ni lahka. To je pravzaprav, po mojem mnenju, izziv našega življenja. Sprejmi sebe, svoje strahove in vsak dan vizualiziraj, da izdihavaš svoje strahove, kot cigaretni dim. Ali kot da teče iz tebe voda, bazen strahu v tebi pa se prazni, prazni... Čim večkrat dihaj s spodnjim delom trebuha, kajti tam smo povezani z materjo naravo (popkovnica, rojstvo...).

Podčrtano misel sem pa ravno prejšnji teden "galamila" naokoli. Sem dobila eno zavrnitev, v družini, in me je bolelo. Pa sem si rekla, ko vsaj ne bi želela več, ampak bi mi zadoščal ustaljen vsakdanji način življenja. Ampak ne, sem srečna, da hočem več, da stremim k osebni rasti. Ne bom čakala na druge in njihove privolitve, še več bom vzela zase...

Sanjalka, super si ti to razčlenila  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #427 on: December 07, 2015, 12:01:56 PM »

hm, ne vem, če boš helikopterju lahko ubežala, te preveč močno preganja v sanjah..si pa sama rekla, da ti v resnici predstavlja nekaj pozitivnega...
citiram tvoj zapis helikopterja:
Ja, je mogočen stroj. Dojemam ga kot pomoč, ne kot destruktivnega (bolj bi z destrukcijo povezala letalo). Zdi se mi tudi prestižno plovilo.
lahko bi si razložila,da je tvoj razum mogočen stroj, da dojemaš svoj razum kot pomoč in da se ti zdi prestižen ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #428 on: December 07, 2015, 12:06:36 PM »
Matr, tk fajn sem ti odgovorila Sanjalka, pa vmes pogledala na un "Warning", da je nekdo odgovoril...pa vse ušlo. Po je pa že tako namenjeno...v glavnem...kot si sama spoznala... Svetloba je s tabo, najsi imaš stanovanje na vrhu nebotičnika, najsi v kleti  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #429 on: December 07, 2015, 12:12:07 PM »
Matr, tk fajn sem ti odgovorila Sanjalka, pa vmes pogledala na un "Warning", da je nekdo odgovoril...pa vse ušlo. Po je pa že tako namenjeno...v glavnem...kot si sama spoznala... Svetloba je s tabo, najsi imaš stanovanje na vrhu nebotičnika, najsi v kleti  :-*

ja, kupola je segala s stanovanja v nebo, bila je mogočna, velika...in na ta način je osvetljevala celo stanovanje..
ah, škoda, da se ti je zbrisalo, daj poskusi še enkrat ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #430 on: December 07, 2015, 12:13:46 PM »

ja, kupola je segala s stanovanja v nebo, bila je mogočna, velika...in na ta način je osvetljevala celo stanovanje..

Hehe, ne ne. Je že prav, kot je... Sem že rajtam preveč bluzila  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #431 on: December 07, 2015, 12:28:32 PM »

Hehe, ne ne. Je že prav, kot je... Sem že rajtam preveč bluzila  :D

;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #432 on: December 07, 2015, 12:28:53 PM »
Maja, tebi sem odgovorila še v astrološki sobi.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #433 on: December 07, 2015, 12:41:09 PM »
Danes sem sanjala, da sem zlivala neko vodo v stranisce, voda je bila cista nic umazana, samo ker je iz posode zletelo toliko vode ven sem unicila stranisce. Del stranisca majhen koscek se je kar odlomil. S sinom sva probala dati tisti koscek gor, pa ni slo ker je bil v prevec kosih. Potem sva pa rekla ma saj je OK pustiva tako, nobeden se ne more poskodovat, mogoce pa nihce ne bo opazil, ce dava desko gor.

Zanimivo. Da je voda lahko poškodovala stranišče... Voda - čustva. Čista voda, nič takega, a vendarle, svet ki je samo tvoj in v tebi se skriva toliko vsega. Kaj misliš, da bi bilo, če bi naenkrat začela govoriti o vsem, kar razmišljaš? Bi se kaj spremenilo?   :D :-*

A poleg tega da me peljejo v umobolnico :D o vsem govorim samo z osebo, dve....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #434 on: December 07, 2015, 12:59:41 PM »

A poleg tega da me peljejo v umobolnico :D o vsem govorim samo z osebo, dve....

Hehe...saj do tja je lahko včasih samo majhen korak  ;). Pač prišla sem do asociacij : voda - čustva, stranišče - čiščenje... In pa porcelan (školjka) mi deluje kot, da se ne prilagaja raztezanju in krčenju, torej hitro poči, če pride do enega ali drugega pola (recimo vročina in nato ohladitev z vodo), kar lahko simbolizira različna mnenja, pristope, tehnike. In ponavadi svoje različno mišljenje, ki odstopa od splošnih vzorcev, pokrijemo - skrijemo.