Author Topic: Novičke na Astro-star.net 5. del  (Read 119326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Novičke na Astro-star.net 5. del
« Reply #180 on: October 28, 2015, 09:56:03 PM »
wooohooo :) komaj čakam za ovne!  8) :)

so že zgoraj ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: October 29, 2015, 04:27:21 AM »
Oooooo, všeč.
Hvala,Tea.
Itak zame bo delavno. Kdaj pa ni.
Odnosi... v službi so mi babe nehale v fris skakat. Samo še z vrati loputajo in z očmi streljajo. Prav patetično se obnašajo.
Partnerstvo privat... bolj v miru se kregava kot prej. Tako da - napredek je.
Računam na mir v deželi tej.

Na faksu v bistvu lezem gor. Ne namenoma in niti interesa nimam, da bi. Pa se kar znajdem tam, ne da bi kaj pričakovala ali koga za kaj prosila.
Je prav smešno opazovat. Folk grize, se živalsko grebe in udriha čez vse, kar leze in gre, da bi nekam prilezel, potem se pa en tihi "pejnovrit z mašnico" točno tam znajde, pa niti prepričljive akademske fasade nima. Še celo hihitat si upa vsake toliko kot polarna gos.
Posledica: v pisarni sama s sabo pijem čaj.
In mi nič ne manjka.  ;)

A ti si pa čist sigurna, da ne bi kdaj kakšen roman napisala .............  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: October 29, 2015, 04:28:34 AM »
A samo za skorpijone  :laugh:

DVOJČEK
Dom, služba, dom, služba, obveznosti – me je spomnilo na eno priljubljeno pesem naših sosedov. Na mestu je, da uredite dom, ga olepšate, okrasite in mu dodate nekaj miline in seveda praktičnosti ne sme manjkati. Zvezde pravijo, da marsikaj lahko naredite tudi sami, ali pa s pomočjo prijateljev, prijateljic. Pa pohiteti morate, saj ta vpliv, ko vam bo to interesantno deluje le do polovice meseca, potem pa bo bolj prevladalo delo oz. službeno področje. Se pa ob koncu meseca vračate nazaj na ljubezenska in partnerska vprašanja. No, pa pojdimo po vrsti.
Na službenem področju se dogajajo spremembe, ki so nekatere prav hitre in nepričakovane, vaš vladar Merkur vas sili v ideje, dogajanja, komunikacijo – ob tem dajte pozornost na vašo zgodovino in preteklost in ne ponavljate starih zgodb. Naj bo novo, sveže in zanimivo in pravi čas za akcije bo takoj po mlaju 11.11.
Ravno v sredinskem delu meseca boste namreč najbolj kreativni, ustvarjalni in žareli boste od idej, ki jih boste z lahkoto tkali v svoj posel. Če ste samostojni podjetnik, potem v tem času pričakujte tudi veliko strank, morate pa resno zaključit z vsemi, s katerimi niste bili zadovoljni. Čas je za nove projekte in sveže ideje, čas je za nove poslovne partnerje. Vendar pa od 21. Naprej priporočam večjo pazljivost. Najprej zaradi finančnih vprašanj, v nadaljevanju /29.11/ pa vas lahko nekdo pošteno nasmoli.
Lahko pa da se v tistem času tudi sami sebe nekoliko »naguncate«. Ljubezenske avanture ravno niso priporočljive.

Ja sej ne vem a ti pišeš horoskop po meni, al tvoj horoskop piše mene  :P

:P
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: October 29, 2015, 08:01:13 AM »
Oooooo, všeč.
Hvala,Tea.
Odnosi... v službi so mi babe nehale v fris skakat. Samo še z vrati loputajo in z očmi streljajo. Prav patetično se obnašajo.

Na faksu v bistvu lezem gor. Ne namenoma in niti interesa nimam, da bi. Pa se kar znajdem tam, ne da bi kaj pričakovala ali koga za kaj prosila.
Je prav smešno opazovat. Folk grize, se živalsko grebe in udriha čez vse, kar leze in gre, da bi nekam prilezel, potem se pa en tihi "pejnovrit z mašnico" točno tam znajde, pa niti prepričljive akademske fasade nima. Še celo hihitat si upa vsake toliko kot polarna gos.
In mi nič ne manjka.  ;)

A mi niste enkrat angleških črnih humoresk v zibko polagali?  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: October 29, 2015, 08:06:44 AM »
Oooooo, všeč.
Hvala,Tea.

In mi nič ne manjka.  ;)

A da smo  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #185 on: October 29, 2015, 08:10:18 AM »
Oooooo, všeč.
Hvala,Tea.

In mi nič ne manjka.  ;)

A da smo  ;)

Ja ja, ste. Baje moje pozicije  :Me,  :U in  :PL kličejo po tem.  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #186 on: October 29, 2015, 09:51:25 AM »
Vagicaaaa  :D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: October 29, 2015, 10:08:10 AM »
Vagicaaaa  :D

TEHNICA
Če vam oktobra ni in ni šlo na ljubezenskem področju, bodo že po prvem tednu za vas prišle blagodejne spremembe. Pa ne samo tam, tudi družabno bo to boljši čas za vas in spet boste ujeli ravnotežje med vsemi vašimi aktivnostmi. Na ljubezenskem področju so vam energije zdaj naklonjene, pa tudi žareli boste, tako da znate biti neustavljivo privlačni za nasprotni spol, kar vam daje možnosti, da spoznate pravo osebo za partnerstvo, če si jo želite.
Vaše sonce bo žarelo na finančnem področju, morebiti se sprašujete o tem, kako bi zaslužili še kakšen evro. Možnosti vsekakor so. Verjetno je, da boste razmišljali tudi o pomembnem nakupu, investiranju, prav z lahkoto si boste privoščili tudi kakšno masažo, ali pa stilsko preobrazbo.
Proti koncu meseca bo več dogajanja, več poti, povabil, morebiti celo v tujino, lahko pa boste imeli tudi več stikov s tujci. Pravzaprav boste imeli v tistem času srečo, pa čeprav jo ne boste doživljali tako, saj bodo planetarni aspekti nekoliko težavnejši. Vendar skupek vsega prinese nekaj dobrega, kar pa boste ugotovili šele precej kasneje.
Bodite pa previdni, da se kje ne poškodujete, saj v tem času delujete precej hitro, morebiti tudi nepotrpežljivo. Naj bo vaša športna aktivnost previdna.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: October 29, 2015, 10:10:18 AM »
Ooo, kako lepa napoved.  :-*
9ZK 674

Offline bilka

• Mojster
« Reply #189 on: October 29, 2015, 10:22:32 AM »
wooohooo :) komaj čakam za ovne!  8) :)

so že zgoraj ;)

uf, še dobro. So opozorila in nasveti, ki se jih ne da (sme) spregledati ;)
hvala Tea!  :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #190 on: October 29, 2015, 10:25:09 AM »
 :B  :laugh:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: October 29, 2015, 01:23:31 PM »
BIK
Ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen. Vsaj še do polovice meseca, ko bo vaša vladarica v horoskopu prehajala področje, ki mu pripisujemo radost, igrivost, ljubezen, kreativnost, pa tudi avanture, zato vezanim ne priporočam ravno, da ste nepremišljeni, kaj hitro se bo razplamtel ogenj, ki ga boste težko pogasili. Vsekakor pa je to naravnost odličen čas, da uredite vaše partnersko življenje. Čas da se posvetite svoji ljubljeni osebi, pripravite presenečenje, jo povabite na izlet ali zmenek, ki lahko obogati vajino rutino v vsakodnevnih obveznostih.
V novembru boste tudi izjemno kreativni in ustvarjalni, to je tudi mesec, ko lahko razmislite, kako bi vaše sposobnosti vpeli v vsakodnevnem delu v službi, lahko pa se seveda tudi odločite, da odprete popoldansko obrt. Dela bo veliko, kar bo precej izrazito v drugi polovici meseca, ko se lahko prižge lučka strasti tudi do sodelavca ali sodelavke v vašem službenem okolju. Strasti bodo močne, razmišljanja o vašem seksualnem življenju tudi, poleg tega pa se vaši interesi dotikajo tudi zaslužkov, vlaganj, dolgoročnih načrtovanj vaše prihodnosti. V drugi polovici meseca bo vsekakor čas, da v sebi in z pomembnimi drugimi /partnerjem ali pa poslovnim partnerjem/ dorečete tudi ta vidik vašega poslovnega delovanja in sklenete nek dogovor oz. pogodbo.
www.Astro-Star.net

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #192 on: October 29, 2015, 03:39:32 PM »
Ahm, ze cutm te vplive zadnji tedn. K da je neki v zraku.  :laugh: hvala!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: October 29, 2015, 05:16:20 PM »
Zdaj pa je že horoskop tudi že na spletni strani
Uživajte
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #194 on: October 29, 2015, 05:26:01 PM »
Hvala, prebrala in sem super zadovoljna  8)
Kaj piješ  ;) ;D