IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Organ mu spraviš v erekcijo, prilepiš s sekundnim lepilom na stegno in poliješ z mrzlo vodo, da se s kolenom nažuli v čelo.
Mož ima zdajle pomemben sestanek in sem mu obljubila, da mu bom pošiljala podporo.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:33:25 PMMož ima zdajle pomemben sestanek in sem mu obljubila, da mu bom pošiljala podporo. Ja ja, itak si že dovolj naredila, ko si mu čevlje zavezala in je revež, skoncentriran na sestanek, spregledal in padel
Zvezani še čakajo na levji skok.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:36:55 PMZvezani še čakajo na levji skok.Nate?
Quote from: Maja on February 18, 2015, 01:30:21 PMOrgan mu spraviš v erekcijo, prilepiš s sekundnim lepilom na stegno in poliješ z mrzlo vodo, da se s kolenom nažuli v čelo. Maja...je kaj takega, kar je globoko skrito v tebi?
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:25:36 PMKar se moža tiče, sem slepec. V najboljšem primeru belouška.Ponoči se pa že od nekdaj trudim njegovo dreto nekam zavezat. Jz sem lahko tud črv, ne samo belouška...
Kar se moža tiče, sem slepec. V najboljšem primeru belouška.Ponoči se pa že od nekdaj trudim njegovo dreto nekam zavezat.
Kaj pa glista?
Uf ... Je.
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:39:57 PMKaj pa glista? To je variacija na isto temo
Grem stavit, da Maja brska po internetu in išče sočno fotko glist, da bi jo prilepila.