O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
Missy:
--- Quote from: Žarek on February 09, 2015, 06:59:38 PM ---
--- Quote from: Missy on February 09, 2015, 06:24:37 PM ---Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln. ::)
--- End quote ---
Zaslužek na splošno pokaže v marcu. Bolj natančno bi rekel 10. marec, vendar se ne zanašati točno na ta datum, ampak glej na termin bolj na splošno. V marcu bi se torej na tem področju moralo začeti nekaj dogajati. Za informacijo dodam, da je zaslužek lahko tudi že v februarju. :)
Selitev se kaže med oktobrom in novembrom. Če sem bolj natančen bi rekel 6. november. :)
--- End quote ---
Dragi Zarek,
hvala za odgovor. Eno leto pri tastu in tasci je grozno moteca novica, sm pa vesela, da sm vprasala, da se mogoce mentalno prpravm, da je to pac tut ena velka opcija in da vcasih nimas kej. :) Javim takoj ko se kam premakne tale mrtva tocka, da dam feedback. :)
Žarek:
--- Quote from: Missy on February 09, 2015, 07:10:08 PM ---
--- Quote from: Žarek on February 09, 2015, 06:59:38 PM ---
--- Quote from: Missy on February 09, 2015, 06:24:37 PM ---Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln. ::)
--- End quote ---
Zaslužek na splošno pokaže v marcu. Bolj natančno bi rekel 10. marec, vendar se ne zanašati točno na ta datum, ampak glej na termin bolj na splošno. V marcu bi se torej na tem področju moralo začeti nekaj dogajati. Za informacijo dodam, da je zaslužek lahko tudi že v februarju. :)
Selitev se kaže med oktobrom in novembrom. Če sem bolj natančen bi rekel 6. november. :)
--- End quote ---
Dragi Zarek,
hvala za odgovor. Eno leto pri tastu in tasci je grozno moteca novica, sm pa vesela, da sm vprasala, da se mogoce mentalno prpravm, da je to pac tut ena velka opcija in da vcasih nimas kej. :) Javim takoj ko se kam premakne tale mrtva tocka, da dam feedback. :)
--- End quote ---
Če je za selitev to dolga doba, potem še povem, da so novice o selitvi možne med 29. marcem in 31. marcem. V omenjenih dnevih lahko gre za novice, konkretne pogovore o selitvi ali pa celo kaj več. :)
Na ta termin nisem polagal velike pozornosti, ker se mi ni zdelo smiselno. Namreč za marec je pokazalo že prej omenjeno finančno situacijo in torej ne razumem, kaj bi karte nakazovale med 29. marcem in 31. marcem. :)
No, bomo videli, če bo kaj od tega. Naj se ti situacija lepo zrihta. ;)
Žarek:
Če ima kdo vprašanja naj napiše. Odgovorim popoldan. :)
Maja:
Žarek, jaz bi eno za bo ali ne bo.
P.S.: Vprašanje je v skladu z vedeževalsko etiko. ;D
Žarek:
--- Quote from: Maja on February 10, 2015, 05:39:51 PM ---Žarek, jaz bi eno za bo ali ne bo.
--- End quote ---
Bo, bo. Zelo dobro kaže. Odprte poti in možnosti za nove priložnosti. ;)
--- Quote from: Maja on February 10, 2015, 05:39:51 PM ---P.S.: Vprašanje je v skladu z vedeževalsko etiko. ;D
--- End quote ---
:P :P 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version