PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lahko še jaz prosim? Bi tudi vprašala, če je kaj takšnga na kar naj bom pozorna v roku enega meseca? Prihajajo "zanimivi" dogodki, pa bi blo fajn vedeti... Hvala
Pa poglejva kaj drugače - bolj konkretno ...?
Maja, ce si se kje blizu tarota, bi lahko nekaj vprasala? Na kaj moram biti pozorna, zdej za naprej (za cas enga meseca recimo)?
Quote from: nensi on May 21, 2015, 11:23:06 AMQuote from: Maja on May 21, 2015, 09:58:25 AMČe ima kdo kakšno vprašanje, sem danes pri tarotu. Ja prosim, posel 1 in posel 2.Hvala ti za odgovora. Ideja o poslu 1 je padla že kar nekaj časa nazaj in implementacija se bo dogajala dokaj počasi. O tem poslu imaš velike sanje, romantične predstave, če se tako izrazim ... Uspeh je pa čisto na meji - lahko se razvije v zelo dober posel ali pa popolnoma propade. Odgovora, kako bo, ne dobim. Tudi na posel 2 si se v preteklosti že precej pripravljala. V bistvu mu manjka samo še pika na i. Tu je vse bolj v tvojih rokah, če primerjam s poslom 1.
Quote from: Maja on May 21, 2015, 09:58:25 AMČe ima kdo kakšno vprašanje, sem danes pri tarotu. Ja prosim, posel 1 in posel 2.Hvala ti za odgovora.
Če ima kdo kakšno vprašanje, sem danes pri tarotu.
Quote from: hannah on May 21, 2015, 04:10:39 PMMaja, ce si se kje blizu tarota, bi lahko nekaj vprasala? Na kaj moram biti pozorna, zdej za naprej (za cas enga meseca recimo)?Bodi pripravljena tudi na kaj novega, česar se mogoče bojiš in se upiraš. Stopi iz svojih okvirjev, mogoče te tam čaka sreča.
A lahko prosim ja ali ne?
Quote from: sasa on May 22, 2015, 09:57:06 AMA lahko prosim ja ali ne?Saša Trojka novcev...hmmmmm,Karta je sicer pozitivna, ampak se je pametno posvetovat z tretjo osebo.
Quote from: Maja on May 21, 2015, 12:19:23 PMPa poglejva kaj drugače - bolj konkretno ...?Mah lažni alarm kot posledica dosedanjih izkušenj s sodelovanji. Potem je pa človek previden tam, kjer ni potrebe.Sem pa najbrž s tem načela odnos s sodelavko, ker sem pokazala nezaupanje.Serjem klamfe.