9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zbrala potrebne dinarčke, 23-tega odpiram doo. Čist vesela
Potujem čez vikend.Last minute odločitev. Zadovoljna.
Quote from: Pika on April 15, 2015, 09:58:47 AMPotujem čez vikend.Last minute odločitev. Zadovoljna. O?
Mi vržeš tarot na to temo? By the way... potovanje ne bo uresničitev mojih današnjih erotičnih sanj.
Quote from: Pika on April 15, 2015, 10:32:38 AMMi vržeš tarot na to temo? By the way... potovanje ne bo uresničitev mojih današnjih erotičnih sanj.Nočem sugerirat, ampak lahko se zgodi, da ti tale podvig ne bo prinesel pričakovanega. Lahko zato, ker si se odločila tako iznenada in boš šla v neki ihti, stresu ... Bolj specifična ne bi upala bit.
Quote from: Maja on April 15, 2015, 10:39:11 AMQuote from: Pika on April 15, 2015, 10:32:38 AMMi vržeš tarot na to temo? By the way... potovanje ne bo uresničitev mojih današnjih erotičnih sanj.Nočem sugerirat, ampak lahko se zgodi, da ti tale podvig ne bo prinesel pričakovanega. Lahko zato, ker si se odločila tako iznenada in boš šla v neki ihti, stresu ... Bolj specifična ne bi upala bit. Hvala! Saj ne pričakujem nič.Ogled razstav pač. Nobenih randijev. Prevetritev mozga, inspiriranje.Lahko pa tudi sploh ne bom šla in bom odpovedala rezervacijo hotela.
Kot sem rekla na ZS. Tragedije ne bo, opozoril nimam ... Napetost, stres, ihta ... In gre bolj za notranje doživljanje.