IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Fajn bi bilo pa tud vedet, zakaj glih mene.
Quote from: Pika on April 14, 2015, 12:15:28 PMFajn bi bilo pa tud vedet, zakaj glih mene. Kaj ma pa to veze? Sej mam tud jaz tak folk okrog sebe, važno je kako ti reagiraš In dokler reagiraš kot reagiraš so seveda okrog tebe
Quote from: Jane on April 14, 2015, 01:32:56 PMQuote from: Pika on April 14, 2015, 12:15:28 PMFajn bi bilo pa tud vedet, zakaj glih mene. Kaj ma pa to veze? Sej mam tud jaz tak folk okrog sebe, važno je kako ti reagiraš In dokler reagiraš kot reagiraš so seveda okrog tebe Saj bodo okoli tebe tudi potem, ko ne boš več reagirala. Bistvo tu je v reakciji. Torej se moraš kemično spremenit Iz reagenta se pretvori v katalizator, ali pa še najbolje v intertni plin.
Quote from: Jernej on April 14, 2015, 01:37:49 PMQuote from: Jane on April 14, 2015, 01:32:56 PMQuote from: Pika on April 14, 2015, 12:15:28 PMFajn bi bilo pa tud vedet, zakaj glih mene. Kaj ma pa to veze? Sej mam tud jaz tak folk okrog sebe, važno je kako ti reagiraš In dokler reagiraš kot reagiraš so seveda okrog tebe Saj bodo okoli tebe tudi potem, ko ne boš več reagirala. Bistvo tu je v reakciji. Torej se moraš kemično spremenit Iz reagenta se pretvori v katalizator, ali pa še najbolje v intertni plin. Ja vedno so, sam se jih naučiš ne opazit, ne reagirat.
In potem se napenjajo, repenčijo, cepetajo in grizejo, ti pa trden in kamnit. Pa si zobe polomijo.