WOW! To je pa stvar, ki me je direktno iz postelje potegnila za računalnik.

Tea, od srca ti hvala za tole. Za ves trud in čas, ki si ga vložila v mojo analizo.

Mi je kar malo nerodno ...

In ti rečeš, da je na kratko ...

Seveda je treba pokomentirat. Hehe, zdaj se bom razgalila.

Že na prvo oko, ko sem gledala zadnjič tole karto, se mi je zazdelo, da zna bit naslednje leto zanimivo. Pestro v odnosih in v življenjskih spremembah. Prva sprememba, ki jo pričakujem, se bo začela dogajat že v naslednjem mesecu in od te je v bistvu vse odvisno, kako se bo nadaljevalo v naslednjem letu. Junija (če se ne zavleče v kakšen kasnejši čas) bomo v službi vedeli, kaj bo z nami. Za lažjo predstavo naj povem, da se naš hotel prodaja na dražbi, ker je bivši lastnik ogoljufal banko, ki mu je dala kredit za hotel in ker ga ni odplačeval, so mu ga zasegli. Zdaj se mora stvar prodat, naš direktor je zainteresiran za nakup, se pa ves čas pojavljajo neki čudni tipi, ki jih stečajnik vlači noter, ki hočejo ali noro zvišat ceno s tem, da ponujajo bajne vsote za nakup, ali pa so res zainteresirani zanj. In se nam vsem po vrsti tresejo gate. Če bi se res pojavil nekdo, ki bi nas kupil, potem je vprašanje, če bosta naša vodilna ostala in tudi (če bi nam nov lastnik dal kakšno nemogočo najemnino) kako bi zmogli. Od teh dogodkov zdaj, ki se, kot sama interpretiram, spremljajo moj

povratek, bo odvisno vse naprej. Naj ponovno omenim, da se celotna zgodba o mojem delu tu, obrača po

, zato bi bilo skoraj nemogoče, da ne bi bilo nič na tem.
Naše vodstvo je povsem nekaj drugega, kot Slovenci v povprečju (ne posplošujem!) poznamo pod vodstvo ... Pošteno plačilo, spoštovanje delavcev, pravilna obravnava. Vidijo trud in so ga pripravljeni tudi nagraditi. Glede na to in na tvojo analizo, Tea, res po zdravi kmečki pameti pričakujem, da se bomo izmazali in šli naprej. Že nasploh je okolje tako pozitivno, da neke negativne entitete ne bi mogle vdret noter. Čisto po naravnem zakonu, kar nekam ne sodi, tam ne bo preživelo.
Z morebitnim dobrim izidom in uspešnim nadaljnjim delom, lahko pričakujemo povišice.
Povišica, v veliki meri pa tudi končna stabilnost delovnega razmerja oz. poslovanja podjetja, bi mi omogočila, da se "izstrelim" in začnem uresničevat sovje privatne želje. Prva je, da bi šla končno čisto na svoje. Moja želja po svobodi in neodvisnosti v zadnjih mesecih samo še raste ... Rada bi si doma, kjer sem zdaj, dokončno uredila svoje stanovanje (če se bomo uspeli tako dogovorit in če nanese tako) ali pa bi šla nekam XY. Lahko bi se z mojim preselila v hišo njegovih staršev - ta opcija bi bila, če gledam iz materialnega vidika, mogoče še najlažja - ampak, jaz tistega kraja ne začutim!

Saj sta starša OK, prostora bi bilo dovolj, ampak nekaj me odbija, kar še sama točno ne vem, kaj je. Kot drugo, bi se pa tam počutila preveč omejeno - še bolj, kot zdaj, pa že tu je klic po svobodi in neodvisnosti precej glasen. Da konkretizram ... Stanovanjska problematika se vleče že konkretno dolgo. Tako dolgo, da mi že visi kapljica čez rob, in sem se odločila, da takoj, ko bom finančno sposobna, začela zadevo reševat na svojo roko. Letos, si pravim, bom še počakala, da vidim, kako bo s službo. Potem bom stvari vzela v svoje roke in tu ne bom gledala ali bom šla v to sama ali v dvoje. Želim si spodobnega življenja za osebo moje starosti, prav tako pa mami, ki ji mladiči, tako rekoč, še vedno visijo na puklu. Recimo, da nam uspe, da se bom lahko podala v investicijo, da se odločim - kako in kaj se bom odločila, točno še ne vem, lahko bo pa pestro iz okolice okrog tega. In o tem sem pisala (sanjalka, v debati s tabo včeraj), ko sem omenila, da se bojim sprememb. Šla bom za svojimi potrebami in željami, ker druge opcije ni. Če bom čakala, ne bo nič - tudi dosedanje izkušnje se strinjajo s tem. Mogoče je :So

v moji natalni karti kriv za to, da v življenju do vsega, kar imam, pridem s trdim delom in individualno.
Ker mi trenutna služba ni samo vzvod za pridobivanje denarja, ampak jo res opravljam s strastjo, bi me ugoden razplet, seveda, še dodatno podžgal, da bi v delo vlagala še več. Ne v smislu garanja, ki bi pripeljalo do iztrošenja, ampak o srčnosti. Vedno sem si želela (sploh v prejšnji službi, ko je bilo vse v nasprotju s tem) opravljat delo, ki ga bom ljubila, dat najboljše od sebe - tudi v korist drugih. Položaj mi diši, ampak ne zaradi položaja samega, ampak kot orodja, s katerim bom lahko pomagala drugim, da bodo imeli več (sreče, uspeha, sredstev, vsega pozitivnega).
Imeti življenje v svojih rokah - ja, po tem hrepenim!
Malo za šalo, malo zares. Tema otrok in zanositve. Kot najbrž veš, si tega (trenutno) ne želim. Dopuščam 1% verjetnosti, da se bo mogoče to v prihodnjem letu, glede na položaje planetov, mogoče začelo spreminjat, ampak, če me danes vprašaš, veliko raje vzamem tistega ljubimca, ki skozi analizo kuka izza ovinka.

Igre na srečo - prejšnji mesec sem začela igrat eurjackpot ...

Vsak teden vplačam in vedno rečem, če mi je namenjeno, naj se zgodi. Če univerzum meni, da bi s tem denarjem naredila dobro in je dobitek v skladu z mojo potjo, naj se zgodi! Lahko me držite za besedo, če kdaj zadanem, boste vsi deležni pozornosti.
Z izrednim zanimanjem spremljam spremembo znamenja P

. Ta mi zna dat tisto piko na i moji odločenosti, da realiziram postavljene plane. Sem odločna oseba, ampak to odločenost mi mogoče rahlo zavira moja rahločutnost in usmiljenje (upravičeno ali ne) do drugih.
P

, ki bo zapustila

(tu prinaša res tisto, kar mora v tem znamenju) in zajadrala v

, lahko dodatno pospeši vso to mojo ustvarjalnost oz. avantgardnost, ki se je, glede na solarno karto, nadejam v naslednjem letu.
Izguba v ljubezni, pomanjkanje podpore ... Bi lahko tu rekli, da moj partner ne bi podpiral mojih podvigov in ne bi želel sodelovat v mojih željah/ciljih, če bo končno selitev pod vprašanjem? Naj omenim, da ima on v solarni karti za naslednje leto

IC.
OK, saj je mogoče strašno, da vprašam, ali pa se pojavi nova ljubezen? Ne bom si zatiskala oči, življenje prinaša lahko čisto vse, kar si zamislimo (ali si ne moremo zamislit).