Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43672 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #30 on: May 21, 2015, 11:33:21 AM »
Saša, daj prilimaj še samo solarno karto, meni je tako lažje gledati :)

Imaš.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: May 21, 2015, 11:35:41 AM »
bom pogedala in ti napišem
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: May 21, 2015, 11:36:45 AM »
Hvala.

Upam, da me kmalu mine to, da bi vse sam tepla.  ??? Ne vem, ali je P Luna v  :ov kaj odgovorna za to, da samo sekam ven...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: May 21, 2015, 11:37:10 AM »
Hvala.

Upam, da me kmalu mine to, da bi vse sam tepla.  ??? Ne vem, ali je P Luna v  :ov kaj odgovorna za to, da samo sekam ven...

Kaj te pa pravzaprav zanima?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: May 21, 2015, 11:57:51 AM »
Na splošno, kako kaj kaže, kaj me kaj čaka. Ne vem.  ;D (ajme moja vaga)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: May 21, 2015, 03:19:51 PM »
Sasa, danes mi verjetno ne bo uspelo, imam popoldne se 2 stranki.
Drugace pa, ce se sama ne ves kaj bi rada slisala, jao kako potem naj vem jaz ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: May 21, 2015, 03:25:29 PM »
Ja kaj, kako ne veš, a moram na kej merkat, a bojo kakšni pretresi (poleg Saturna čez 12, ki že zdej dela svoje).  8) Pač ko boš.  ;D :D ;) :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: May 21, 2015, 03:41:56 PM »
Sam Saša ta ta nov je šele od septembra :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: May 21, 2015, 04:07:08 PM »
Ja bom mela 4 mesce cajta, da se psihično pripravim.  :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: May 22, 2015, 08:43:13 AM »
Maja - solarna

SAC - znamenje Dvojčkov in 5 hiša
To vsekakor označuje leto, ko se boš lahko izrazila na svojstven način, ko pridobiš svojo identiteto in v življenje priteguješ vse tisto, kar ljubiš - vse kar je osnovni princip 5 hiše. Gre za leto igrivosti, radosti, ustvarjalnosti, ki jo želiš ustvarjati na svojstven način - idej o tem, pa sploh ne bo manjkalo, saj gre vladar v konjunkcijo s Soncem v 6 solarno in 10 natalno - kar pomeni, da prav v svoje vsakodnevno življenje /navade, razvade, služba, odnosi s sodelavci ipd/ vnašaš veliko sebe, v smislu kariere pa boš ambiciozna in želela si boš napredovanja in pohvale - kar nama lepo potrujuje tudi solarni MC v 1 hiši - ki govori o tem, da boš imela življenje v svojih rokah, da bodo tvoji ustvarjalni projekti, ljubezen in strast do življenja oblikovani na samo tvoj in svojstven način in tako, kot boš želela. In tukaj je vsa skromnost odveč, saj je na rojstnem Jupitru
Ker je SAC seveda najpomemnejši napovedovalec energije leta - potem upoštevaj tukaj vse kar se 5 hiše tiče, da ne pišem predolgo analizo, ker toliko poznaš astrologijo.
Seveda pa ne morem mimo tega, da se ustavim pri vprašanju otrok - 5 hiša - solarna 5 gre namreč v 8 hišo /vladavina je Merkurjeva, ki skupaj s soncem v 10 govori tudi o spremembi statusa, če boš želela/ - 8 hiša v Devici pa lahko govori tudi o zanositvi. Tukaj seveda upoštevam tudi 8 hišo, ki pokriva 12 in 1 s Plutonom
Se pravi, da vse karkoli že bo tvoj kreativni projekt, bo izjemno močno vplival na tvoje življenje in tudi življenjsko preobrazbo, tvoje želje, tvoja hrepenenja in mišljenje o tem, kaj si želiš, bo v tem letu nekoliko spremenilo tvojo smer.
5 hiša v 8 - pripoveduje tudi zgodbo o dajanju in sprejemanju, pa o seksu in glede na to, da je polno zasedena, tako z Jupitrom /veliko/ in vozlom, venero, marsom, ki se dotikata natalnega marsa - potem bo tukaj energije na pretek. Seveda je to položaj, ki govori tudi o avanturi - če že ne spolni, pa o avanturi življenja - ki v takem letu strastno hodi v življenje. Se pravi, vse kar boš počela, bo obarvano s strastjo, idejami, novimi podvigi. Sam položaj je tudi tisti, ki ti dovoljuje dobitke v igrah na srečo ali pa kakšnihkoli drugih avanturističnih idejah, ki verjamem, da ti jih manjkalo ne bo.
Tudi 2 hiša v 6 - govori o neke vrste spremembi služenja denarja - ponavadi o skrbi glede njega, ali pa preveliki skromnosti glede dohodkov, ki pa ima v takem letu možnost napredovanja oz. tukaj se sprostijo lahko potenciali, da se zaveš, kaj vse vložiš v vsakodnevno delo in kaj lahko pričakuješ kot ustrezno plačilo. Kajti Jupiter vseeno aplicira v sekstil k Merkurju in Soncu - kar bi omogočilo prilive, ki jih ne pričakuješ: darila, dediščine, nagrade - ker je vladar Merkur v 10 je to prav možno, povišanje plače in določene statusne dobičke, na katere zdaj še ne računaš.
Pa še nekaj o odnosih:
- že sam zračni SAC - govori o tem, da bo to pomembno
- DC - pade v 11 hišo - vsebuje pa tudi Saturna - pomeni v vseh pomembnih odnosih gre za pomembno učenje in spoznanje
- 11 hiša v 2 - ki ti odpira nov pogled na tvoj lastno vrednost, pa vrednotenje denarja, pa vsega tistega, kar lahko v odnosih daš - predvsem v skupino ali pri skupinskem delu, ki bo v tem solarnem letu zate izjemno pomembno.
Že skozi samo to energijo je temeljna naloga, da se zaveš svoje individualne kreativnosti /SAC v 5/, pa na kakšen način to nosih v skupino /DC v 11/ in kaj lahko pričakuješ v zameno /11 v 2 natalni/ - tukaj se boš naučila razmejitve in prave ocene situacij, pa tudi skupine ljudi, ki bo v tem letu pomembna. Vključujeva tako starše, družino, kot tvojega ljubezenskega partnerja, kot tudi poslovnega partnerja in skupinskega dela v službi - zaradi Saturna lahko in moraš prevzeti vodilno vlogo, sicer bo nekdo drug v tvojem življenju odigral njegovo omejitev, zamrznitev in občutek pomamjkanja podpore drugih, da bi uresničila svoje življenjske sanje. In če govoriva že o čustvenem delu in subjektivnem dojemanju tega leta, potem morava pogledat še Luno - je v 7 hiši - se pravi samo potrjuje pomen odnosov vseh vrst - je pa tudi v Strelcu in o Jupitru sem že napisala /5 v 8/ - avantura, ki jo boš želela na nek način ponotranjiti /da ne rečem skriti/ in bo zelo pomembno vplivala na tvoje življenje, cilje, želje, upanja, odnose in ne nazadnje tudi na status in kariero, delo.
No tole na kratko

Ker pa solarca ne moreš gledat brez progresivno-tranzitne karte, sem šla pokukat
P Mars menja znamenje - zelo pomembno leto, ko boš manj diplomatska in boš svoje želje "zahtevala in pridobivala" na bolj Škorpijonski način
Mars bo R - ravno v škorpijonu in strelcu /10 in 11 hiši/ skoraj tekom celega leta - kar nama na nek način potrujeje solarno analizo
T Saturn bo aktiven preko Merkurja - vladar 6 in sovladar 8 in 5  in Urana - vladar 2 in sovladar 1 /Jan, feb 2016/ - tudi tukaj boš opazila, da gre za spremembo tvoje vrednosti, za spremembo pristopa do vsakdanjega življenja, za kreativnost, ustvarjalnost, avanturo življenja - ki če tega nisi počela na svojstven način prihaja v čas, ko bo potrebno vse skupaj malo zamenjati.
Marec bo pomemben - prehod P Lune v znamenje Vodnarja - manj boš zatežena  :P - ampak ne še v marcu, ker je solarni mrk v kvadratu z Luno - kar ti lahko da mesec, ko ne boš prenesla nobenih spon in ovir in boš čustveno želela biti svobodna in boš želela ustvarjat nek nov odnos do čustvenega življenja, do ljudi na katere si čustveno navezana in do svojih občutkov, kje si varna - Saturn v tranzitu bo že skoraj na rojstni luni.
Mrk bo aktualen junija ko bo kvadriral marčevskega - že vpliven pa bo tudi kvadrat p Lune na Plutona in Venero - kar bo peljajo še v julij in avgust - no tole bi lahko rekle, da bi šlo lahko za zavrnitve in prevare ali izgube v ljubezni ali pomanjkanje podpore - kar sva videli skozi Saturna v solarnem horoskopu.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #40 on: May 22, 2015, 10:23:46 AM »
WOW! To je pa stvar, ki me je direktno iz postelje potegnila za računalnik.  :laugh:
Tea, od srca ti hvala za tole. Za ves trud in čas, ki si ga vložila v mojo analizo.  :-* Mi je kar malo nerodno ...  :embarrassed: In ti rečeš, da je na kratko ...  :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Seveda je treba pokomentirat. Hehe, zdaj se bom razgalila.  ;D

Že na prvo oko, ko sem gledala zadnjič tole karto, se mi je zazdelo, da zna bit naslednje leto zanimivo. Pestro v odnosih in v življenjskih spremembah. Prva sprememba, ki jo pričakujem, se bo začela dogajat že v naslednjem mesecu in od te je v bistvu vse odvisno, kako se bo nadaljevalo v naslednjem letu. Junija (če se ne zavleče v kakšen kasnejši čas) bomo v službi vedeli, kaj bo z nami. Za lažjo predstavo naj povem, da se naš hotel prodaja na dražbi, ker je bivši lastnik ogoljufal banko, ki mu je dala kredit za hotel in ker ga ni odplačeval, so mu ga zasegli. Zdaj se mora stvar prodat, naš direktor je zainteresiran za nakup, se pa ves čas pojavljajo neki čudni tipi, ki jih stečajnik vlači noter, ki hočejo ali noro zvišat ceno s tem, da ponujajo bajne vsote za nakup, ali pa so res zainteresirani zanj. In se nam vsem po vrsti tresejo gate. Če bi se res pojavil nekdo, ki bi nas kupil, potem je vprašanje, če bosta naša vodilna ostala in tudi (če bi nam nov lastnik dal kakšno nemogočo najemnino) kako bi zmogli. Od teh dogodkov zdaj, ki se, kot sama interpretiram, spremljajo moj  :Sa povratek, bo odvisno vse naprej. Naj ponovno omenim, da se celotna zgodba o mojem delu tu, obrača po  :Sa, zato bi bilo skoraj nemogoče, da ne bi bilo nič na tem.

Naše vodstvo je povsem nekaj drugega, kot Slovenci v povprečju (ne posplošujem!) poznamo pod vodstvo ... Pošteno plačilo, spoštovanje delavcev, pravilna obravnava. Vidijo trud in so ga pripravljeni tudi nagraditi. Glede na to in na tvojo analizo, Tea, res po zdravi kmečki pameti pričakujem, da se bomo izmazali in šli naprej. Že nasploh je okolje tako pozitivno, da neke negativne entitete ne bi mogle vdret noter. Čisto po naravnem zakonu, kar nekam ne sodi, tam ne bo preživelo.
Z morebitnim dobrim izidom in uspešnim nadaljnjim delom, lahko pričakujemo povišice.
Povišica, v veliki meri pa tudi končna stabilnost delovnega razmerja oz. poslovanja podjetja, bi mi omogočila, da se "izstrelim" in začnem uresničevat sovje privatne želje. Prva je, da bi šla končno čisto na svoje. Moja želja po svobodi in neodvisnosti v zadnjih mesecih samo še raste ... Rada bi si doma, kjer sem zdaj, dokončno uredila svoje stanovanje (če se bomo uspeli tako dogovorit in če nanese tako) ali pa bi šla nekam XY. Lahko bi se z mojim preselila v hišo njegovih staršev - ta opcija bi bila, če gledam iz materialnega vidika, mogoče še najlažja - ampak, jaz tistega kraja ne začutim!  :o Saj sta starša OK, prostora bi bilo dovolj, ampak nekaj me odbija, kar še sama točno ne vem, kaj je. Kot drugo, bi se pa tam počutila preveč omejeno - še bolj, kot zdaj, pa že tu je klic po svobodi in neodvisnosti precej glasen. Da konkretizram ... Stanovanjska problematika se vleče že konkretno dolgo. Tako dolgo, da mi že visi kapljica čez rob, in sem se odločila, da takoj, ko bom finančno sposobna, začela zadevo reševat na svojo roko. Letos, si pravim, bom še počakala, da vidim, kako bo s službo. Potem bom stvari vzela v svoje roke in tu ne bom gledala ali bom šla v to sama ali v dvoje. Želim si spodobnega življenja za osebo moje starosti, prav tako pa mami, ki ji mladiči, tako rekoč, še vedno visijo na puklu. Recimo, da nam uspe, da se bom lahko podala v investicijo, da se odločim - kako in kaj se bom odločila, točno še ne vem, lahko bo pa pestro iz okolice okrog tega. In o tem sem pisala (sanjalka, v debati s tabo včeraj), ko sem omenila, da se bojim sprememb. Šla bom za svojimi potrebami in željami, ker druge opcije ni. Če bom čakala, ne bo nič - tudi dosedanje izkušnje se strinjajo s tem. Mogoče je  :So :kon :Sa v moji natalni karti kriv za to, da v življenju do vsega, kar imam, pridem s trdim delom in individualno.

Ker mi trenutna služba ni samo vzvod za pridobivanje denarja, ampak jo res opravljam s strastjo, bi me ugoden razplet, seveda, še dodatno podžgal, da bi v delo vlagala še več. Ne v smislu garanja, ki bi pripeljalo do iztrošenja, ampak o srčnosti. Vedno sem si želela (sploh v prejšnji službi, ko je bilo vse v nasprotju s tem) opravljat delo, ki ga bom ljubila, dat najboljše od sebe - tudi v korist drugih. Položaj mi diši, ampak ne zaradi položaja samega, ampak kot orodja, s katerim bom lahko pomagala drugim, da bodo imeli več (sreče, uspeha, sredstev, vsega pozitivnega).

Imeti življenje v svojih rokah - ja, po tem hrepenim!

Malo za šalo, malo zares. Tema otrok in zanositve. Kot najbrž veš, si tega (trenutno) ne želim. Dopuščam 1% verjetnosti, da se bo mogoče to v prihodnjem letu, glede na položaje planetov, mogoče začelo spreminjat, ampak, če me danes vprašaš, veliko raje vzamem tistega ljubimca, ki skozi analizo kuka izza ovinka.  :laugh: :laugh: :laugh:
Igre na srečo - prejšnji mesec sem začela igrat eurjackpot ...  ;D Vsak teden vplačam in vedno rečem, če mi je namenjeno, naj se zgodi. Če univerzum meni, da bi s tem denarjem naredila dobro in je dobitek v skladu z mojo potjo, naj se zgodi! Lahko me držite za besedo, če kdaj zadanem, boste vsi deležni pozornosti. ;)

Z izrednim zanimanjem spremljam spremembo znamenja P :Ma. Ta mi zna dat tisto piko na i moji odločenosti, da realiziram postavljene plane. Sem odločna oseba, ampak to odločenost mi mogoče rahlo zavira moja rahločutnost in usmiljenje (upravičeno ali ne) do drugih.
P :Lu, ki bo zapustila  :ko (tu prinaša res tisto, kar mora v tem znamenju) in zajadrala v  :vo, lahko dodatno pospeši vso to mojo ustvarjalnost oz. avantgardnost, ki se je, glede na solarno karto, nadejam v naslednjem letu.

Izguba v ljubezni, pomanjkanje podpore ... Bi lahko tu rekli, da moj partner ne bi podpiral mojih podvigov in ne bi želel sodelovat v mojih željah/ciljih, če bo končno selitev pod vprašanjem? Naj omenim, da ima on v solarni karti za naslednje leto  :Ma :kon IC.
OK, saj je mogoče strašno, da vprašam, ali pa se pojavi nova ljubezen? Ne bom si zatiskala oči, življenje prinaša lahko čisto vse, kar si zamislimo (ali si ne moremo zamislit).
« Last Edit: May 22, 2015, 10:40:54 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: May 22, 2015, 10:37:27 AM »
Jaz lahko samo rečem obema UAU.  :o
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #42 on: May 22, 2015, 11:15:00 AM »
Majke mi....Maja mi je naredila lušte, da sem še sama šla gledat mojega solarca  ;D

Mene pa zanima moje službeno področje v tem letu...(prosim, prosim, prosim - če bo katera imela čas)
To je res zame poglavitna tema tega leta :) (druga področja me ne zanimajo)
Prilagam karte...

Če poskušam sama, zveni to nekako takole  ;D
MC v natalni 10 - je dober za poklic, ugled in veliko sreče  - ter prav tako zelo pomembno leto na tem področju.
v 10 hiši je tudi jupiter  ;D
ker ima dober aspekt z uranom v 6 hiši (ki je počutje in vsakodnevno delo) Bi lahko šlo za priložnost, da se človek začne ukvarjati (službeno) z tistim kar ga veseli.z uspešnimi idejami in izzivi si riše uspešno prihodnost. Kaže na obetavno, vznemirljivo in uspešno leto.
no, pol pa malo manj ugodni aspekti z venero in merkurjem v 4. hiši...raztrešenost, odsotnost,...težav ne jemlje dovolj resno...prenagljena dejanja, pretiranemu čustvovanju,...

MC v levu kaže na željo po istopanju, pomembnosti...
10 h. v levu kaže na veliko ambicioznost, želi si uspeti...

« Last Edit: May 22, 2015, 11:21:43 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: May 22, 2015, 11:40:33 AM »
Tea, odlična interpretacija ;)
Maja odlična povratna informacija, to je pri analizi vedno zelo dobrodošlo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: May 22, 2015, 01:07:35 PM »
Zanimivo bo kako se bodo energije odražale. Ja, vse to, kar si že zdaj opisovala, bo dobilo neko podobo in večje razumevanje prav skozi leto 2016. Te bom prosila za poročilo, če ne bomo že sproti spremljali vsega, kar se bo dogajalo.
Nimaš pa se česa bat. Vse OK zate  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif