Vem, da se ne spodobi takoj spraševat o tem, kaj si naj začnem v življenju s tako rojstno karto, ampak ne morem si pomagat ...
Bolj kot berem vse te interpretacije hiš, kotov, planetov, stopinj, bolj kot se seciram, analiziram, se vračam v preteklost in brskam po prihodnosti, vedno bolj sem čudna. Čeprav čudna ni ravno dober izraz. Zmedena? Prestrašena? Jezna, besna, divja, zakrčena? Ne vem. Vse skupaj. Vedno bolj se smilim sama sebi zaradi te 12H in to mi gre na živce. No, sej ni samo 12H hiša, tule je še 6H, pa ta moja uboga Luna, ki nosi vso težo 12&6 na svojih ramenih kot mitološki Atlas.
In potem

v

v 2H v

s

, kjer je še zloglasni Južni vozel. Že itak imam težave z identiteto, zdaj pa se naj začnem poslavljati še od te 2H, ki mi je dajala vsaj malo občutka lastne vrednosti?
Trenutno sem v obdobju, ko ne vem, kaj naj naredim sama s sabo. Moj namen je bil, da magistriram do septembra in se postavim na lastne noge. Uspelo mi ne bo ne eno, ne drugo. Razočarala bom sebe in svoja starša (ja, po Placidusu je moj

v 5., po Kochu pa v 4. ...). Strah me je, da se bom mogla preselit nazaj k njima. Nočem. Na živce mi ge, da imata pri mojih 26ih še vedno tak vpliv name. Da se ne znam ločit od njiju, čeprav istočasno pospešeno bežim vstran.
Bila sem že na astro posvetu, ampak odgovora, česa se naj lotim v življenju, nisem dobila. Sama ga tudi ne najdem. Dokler se nisem spoznala z astrologijo, sem bila prepričana, da bom profesorica slovenščine. Ko me je astrologinja vpršala, kaj študiram, je bila začudena, hkrati pa me je opozorila, da ne bo enostavno (

med

/

in

v 5H, otroci). Seveda, ta moja Luna v devici v 3H dvomi vase, nima lastnega mnenja in zdaj se sprašuje, če je res tako kiksnila s študijem.
Zelo bom hvaležna, če bo kdo pokukal v mojo karto. Ni v moji navadi, da se takole razgaljam na spletu, pravzaprav sem prvič včlanjena na forum. Ampak trenutno ste samo astro ljubitelji tisti, za katere verjamem, da me lahko vsaj približno razumete. Hkrati pa si želim končno najti neko skupino, ki bi jih pripadala, bila jaz jaz, kjer bi lahko spraševala in s katero bi se lahko pogovarjala v astro simbolih, tako kot to ves čas delam v svoji glavi. Brez da bi izpadla čudak.