Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #75 on: July 13, 2015, 10:05:52 AM »
 :So :kon :Sa v natalu For The Win.  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #76 on: July 13, 2015, 10:11:08 AM »
:So :kon :Sa v natalu For The Win.  8)

:D :D  8)
Maja, ti imaš to v ločenih hišah... je najbrž razlika... Ne vem...

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Dobrodošli na forumu Spletni simbol.
« Reply #77 on: July 21, 2015, 01:45:04 PM »
Vem, da se ne spodobi takoj spraševat o tem, kaj si naj začnem v življenju s tako rojstno karto, ampak ne morem si pomagat ...

Bolj kot berem vse te interpretacije hiš, kotov, planetov, stopinj, bolj kot se seciram, analiziram, se vračam v preteklost in brskam po prihodnosti, vedno bolj sem čudna. Čeprav čudna ni ravno dober izraz. Zmedena? Prestrašena? Jezna, besna, divja, zakrčena? Ne vem. Vse skupaj. Vedno bolj se smilim sama sebi zaradi te 12H in to mi gre na živce. No, sej ni samo 12H hiša, tule je še 6H, pa ta moja uboga Luna, ki nosi vso težo 12&6 na svojih ramenih kot mitološki Atlas.
In potem  :Ve :kon :Ma:Le v 2H v  :kv s :PL, kjer je še zloglasni Južni vozel. Že itak imam težave z  identiteto, zdaj pa se naj začnem poslavljati še od te 2H, ki mi je dajala vsaj malo občutka lastne vrednosti?
Trenutno sem v obdobju, ko ne vem, kaj naj naredim sama s sabo. Moj namen je bil, da magistriram do septembra in se postavim na lastne noge. Uspelo mi ne bo ne eno, ne drugo. Razočarala bom sebe in svoja starša (ja, po Placidusu je moj  :PL v 5., po Kochu pa v 4. ...). Strah me je, da se bom mogla preselit nazaj k njima. Nočem. Na živce mi ge, da imata pri mojih 26ih še vedno tak vpliv name. Da se ne znam ločit od njiju, čeprav istočasno pospešeno bežim vstran.
Bila sem že na astro posvetu, ampak odgovora, česa se naj lotim v življenju, nisem dobila. Sama ga tudi ne najdem. Dokler se nisem spoznala z astrologijo, sem bila prepričana, da bom profesorica slovenščine. Ko me je astrologinja vpršala, kaj študiram, je bila začudena, hkrati pa me je opozorila, da ne bo enostavno ( :kv med  :Ve/ :Ma in  :PL v 5H, otroci). Seveda, ta moja Luna v devici v 3H dvomi vase, nima lastnega mnenja in zdaj se sprašuje, če je res tako kiksnila s študijem.

Zelo bom hvaležna, če bo kdo pokukal v mojo karto. Ni v moji navadi, da se takole razgaljam na spletu, pravzaprav sem prvič včlanjena na forum. Ampak trenutno ste samo astro ljubitelji tisti, za katere verjamem, da me lahko vsaj približno razumete.  Hkrati pa si želim končno najti neko skupino, ki bi jih pripadala, bila jaz jaz,  kjer bi lahko spraševala in s katero bi se lahko pogovarjala v astro simbolih, tako kot to ves čas delam v svoji glavi. Brez da bi izpadla čudak. 

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: July 22, 2015, 02:28:45 PM »
Jaz sem na dopustu tako da zdej ravno ne bom gledala v karto, ampak kaj te pa moti pri dvanajsti hisi? Poglej mojo karto, polna dvanajsta. Vendar se da ziveti z njo, sploh ni tezko, samo ugotovit moras kaj ta hisa hoce od tebe.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #79 on: July 22, 2015, 08:58:41 PM »
Slabo aspektiran  :Me. Ta me jezi v 12H. Npr. zdaj se že 10 min lomim s temi parimi besedicami, ki sem jih uspela zapisat. Ker ni nikoli dovolj dobro, kar zapišem. Vsi ti moji notranji monologi, ki nikoli ne pridejo na plan v meni zadovoljivi obliki.
Pa te opozicije s 6. In vse negativne interpretacije. Itak, zraka mi manjka, da bi razumsko razmišljala in pol si napletem vse mogoče scenarije, vse bolezni, ki jih lahko fašem s tako bajtico in rdečimi črtami. In vse gorje, ki ga ta rdečica lahko potegne za sabo. Ajd, sej vem, rastemo z opozicijami in kvadrati, ampak vseeno se mi zdi veliko rdeče ...
In potem se smilim sama sebi, dokler ne prikličem leva. Pa še tega zdaj tlačim, ker se moram bojda v vodnarske vode spustit. Huda sem na svojo karto, ker kaže to, kar sem vedno tajila v sebi. Spiritualnost. Ker pač tega ne morem prijet. In ker je spiritualnost postala skomercializirana. In huda sem na astrologijo, ker sem se spoznala z njo ob nepravem času in ker mi je spodnesla tla pod nogami. S takimi stvarmi sem se nameravala ukvarjat tam pri 60ih, v penziji.
In jezna sem na sebe, ker ne vem dosti o njej, ampak ravno toliko, da se mučim s črnogledmi scenariji in pozabim živet v tem trenutku.

Tole sicer bolj spada v kako drugo temo, ampak ja, s takimi stvarmi se ubadam. Ker sem prestrašena.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #80 on: July 23, 2015, 01:41:11 AM »
Tukaj mam zelo slab wi fi, bova po soboti ko pridem domov ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #81 on: July 23, 2015, 10:07:05 AM »
Zelo zelo ti hvala. :)
In uzivaj na dopustu!
 Jaz bom na tem forumu še lep čas, se niti malo ne mudi. :D Pa odločla sem se, da bom dolgo živela (S vozel v 8. bi naj to tudi potrjeval, mnde), tak da ja, časa bo še na pretek :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #82 on: July 24, 2015, 05:38:36 AM »
ANDRES

Junij, julij in avgust bo še zadnji kvadrat T Saturna na tvoj Merkur v 1 hiši - ker je vladar 2, pa sovladar 10 in 11 - bo vsekakor manj ovir kar se tiče teh področij. Poleg tega, pa prav v teh treh mesecih Jupiter prehaja preko tvojega Sonca, AC, vstopa v 1 hišo in prvi teden avgusta tudi zelo lepo vpliva na Merkurja.
Ker socialna planeta Saturn in Jupiter vedno gledamo skupaj - v tem času pa tudi Venera iz sence in potem v R gibanju prehaja to pot - bo toliko bolj pomembno, da se osredotočiš na svoje vrednote in vrednosti. Venera kot vladarica tvoje 3 hiše in tudi 10 - še bolj poudari zgodbo, tako Saturna, kot tudi Jupitra, ki ga gledam kot sovladarja 4 in tudi kot dispozitorja tranzitnega Saturna v nadaljevanju.
Tukaj lahko samo zaključim, da se v teh treh mesecih zagotovo zaključuje neka pomembna zgodba, da dokončaš s projekti, ki so začeti in da oceniš, kaj je smiselno obdržati in kaj je potrebno opustiti, kaj pa popraviti in dopolniti ali pa drugače ravnati. Prav v tem času bo namreč tudi P Luna prehajala iz znamenja tehtnice v znamenje Škorpijona, ravno v tem času pa te zelo podpira v sekstilu na Merkurja, pa v sekstilu na rojstno Luno in boš pravzaprav zelo intenzivno obrnil svoj novi list papirja in pustil za seboj, kar pač ne služi več.
Tole je pomembno tudi zato, ker če gledamo tranzite na tvoj rojstni dan avgusta, vidiva, da je se Merkur, Venera, Jupiter in Saturn znajdejo prav na teh stopinjah tvojega Merkurja v 1 hiši. Prvi trije dobesedno /merkurjev povratek/, Saturn, pa kot sem že rekla v kvadratu - tako da je potrebno solarni povratek za leto 2015/16 gledati prav iz tega vidika.
Mrki so še vedno na osi 2/8

Solarni horoskop pa potrjuje vso zgodbo. Solarni AC pade v znamenje Device v tvojo 2 hišo, kar pomeni, da bo šlo za potrebo, da na novo analiziraš tvoj pristop do življenja, tvoje vrednote in da se to solarno leto v življenje podajaš zelo analitično, premišljeno in preudarno, vendar pa bo potreba po spremembi, revoluciji ali transformaciji /Uran, Pluton, Venera vrednostnega sistema  tako velika, da boš imel s tem precej dela in to vsak dan - DC seveda pade blizu Saturna in tukaj lahko računaš na to, da bodo ovire na tvoji poti večje. DC in 7 hiša predstavljata vse pomembne druge - ki ti v tem solarnem letu pač ne bodo v tolikšno pomoč, kot bi pričakoval - je pa res, da gre za veliko učenje na teh področjih.
Vidiš gre za Kironov povratek tudi - zato, da končno začneš sebe vrednotititi in ceniti na taprav način in da zato dobiš tudi v povratek neko energijo /fizično/. Gre tudi zato, da boš v tem letu srečeval mnogo "ranjencev" in da se lahko bolj analitično in resneje lotiš "zdravljenja" - najprej samega sebe in nato drugih. Čaka te veliko dela in tudi boš veliko delal, je pa pri AC v Devici pomembno to, da se ne "žrtvuješ" za druge in se naučiš zaračunati svoje storitve in jih ne podcenjuješ in se ne razdajaš kar tako. Tole je tudi položaj, če lahko dam svojo opombo, ko bo BK doživela veliko preobrazbo tudi znotraj tebe - sama kot veš, te že dalj spodbujam, da se tega vprašanja lotiš resnejše......
Solarni MC gre namreč v tvojo 10 - v znamenje Dvojčkov - to veš kaj pomeni. Gre za širjenje, za učenje, poučevanje, za potovanja ........... to je zelo dober položaj /vsebuje vozel, jupitra/ solarna Luna pa je tudi v Dvojčkih v 9 - se pravi tujina bo zelo pomembna v tem solarnem letu
Je pa to odvisno od tega, kako boš ti opravil s tvojim Merkurjem v natalni karti - tudi solarna luna je v kvadratu nanj, gor pa vidimo, kar sem omenila že na začetku tranzitne analize tudi Jupitra, Merkurja in Venero. Zelo pomembno, da v nulo tole proučiš, kajti to je v solarni 12 hiši - ki poudari delo z energijami, okultnim in duhovnim delom tebe.

Tea je dol na Hrvaškem.  Nisem prebral še enkrat, ker mi je kar dolgčas po njej.  Predvsem zato, ker je podobne stvari treba brati večkrat. Očitno se mi je del tega kar je napisala že začelo realizirati.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #83 on: July 26, 2015, 11:04:57 AM »
Slabo aspektiran  :Me . Ta me jezi v 12H. Npr. zdaj se že 10 min lomim s temi parimi besedicami, ki sem jih uspela zapisat. Ker ni nikoli dovolj dobro, kar zapišem. Vsi ti moji notranji monologi, ki nikoli ne pridejo na plan v meni zadovoljivi obliki.
Pa te opozicije s 6. In vse negativne interpretacije. Itak, zraka mi manjka, da bi razumsko razmišljala in pol si napletem vse mogoče scenarije, vse bolezni, ki jih lahko fašem s tako bajtico in rdečimi črtami. In vse gorje, ki ga ta rdečica lahko potegne za sabo. Ajd, sej vem, rastemo z opozicijami in kvadrati, ampak vseeno se mi zdi veliko rdeče ...
In potem se smilim sama sebi, dokler ne prikličem leva. Pa še tega zdaj tlačim, ker se moram bojda v vodnarske vode spustit. Huda sem na svojo karto, ker kaže to, kar sem vedno tajila v sebi. Spiritualnost. Ker pač tega ne morem prijet. In ker je spiritualnost postala skomercializirana. In huda sem na astrologijo, ker sem se spoznala z njo ob nepravem času in ker mi je spodnesla tla pod nogami. S takimi stvarmi sem se nameravala ukvarjat tam pri 60ih, v penziji.
In jezna sem na sebe, ker ne vem dosti o njej, ampak ravno toliko, da se mučim s črnogledmi scenariji in pozabim živet v tem trenutku.

Tole sicer bolj spada v kako drugo temo, ampak ja, s takimi stvarmi se ubadam. Ker sem prestrašena.

Kot prvo nehaj se mučit s črnogledimi scenariji, če sem se kaj naučila pri astrologiji je vedno lahko ali -ali. Odvisno od tebe ;) Torej tvoj merkur lahko kaže na nekoga, ki ima težave s tem, da ga razumejo, po drugi strani pa kaže na nekoga z domišljijo (pazi merkur v raku si hitro lahko napelete kake fobije, sploh pa v dvanajsti), ki bi lahko npr. pisal knjige za otroke, nekoga ki dala v javnem zavodu (socialna služba in ima izreden čut da razume otroke, družine), socialna delavka v šoli ipd. Poglej kaj vse rak nudi in najdi neko zadevo,kjer ga lahko izkoristiš. Torej vse svoje planete v dvanasjti vzemi v SVOJ prid, naj delujejo zate, izkoristi svoje potenciale, ne svoje strahove. Ne se pustit ujet v merkurjeve fobije, ampak izkoristi njegove boljše strani.

Rak je tudi sinonim za preteklost, zato se mogoče na momente preveč ukvarjaš z njo, svetovala bi ti vsaj zaradi tega ker je to v dvansjti, da mogoče ozavestiš prejšnja življenja, kaj se je tam dogajalo ipd. Ne rabiš se potem zapletat v te zgodbe, vendar očitno neke rane iz preteklosti nosiš s seboj, ker je notri tudi kiron. Ko boš ugotovila, da vse kar se dogaja zdaj ima smisel in da se je brezveze s tem ukvarjati lahko komot vklopiš boljšo pozicijo raka. Določene stvari lahko vlečeš tudi iz otroštva. Razmisli kaj se je zgodilo takrat.

Glede na to, da imaš te stvari obremenjene z saturnom pomeni samo da je zate to malo težje, do določene mere je to karmično povezano, zdej ko poznam biokibernetiko bi rekla, da so to tvoji strahovi ki si jih potencirala do onemoglosti, ki so ti jih vlagali drugi ko si bila otrok/nekaj si jih prinesla s sabo iz prejšnjega življenja (saturn čas) - kot bi rekel ANdres, če umreš na beti, potem vlečeš beto s sabo. Moj namen NI da te prestrašim, ker v bistvu vse to je rešljivo. Moraš vedet, da nam z dvanajsto pač vedno dogaja, vedno je nekje nek horuk, ki nas spravi iz tira, ampak na področju duhovnosti lahko dosežeš veliko več kot drug. Ne mislim zdaj neke instant duhovnosti, nekih fatalnosti, sekt ipd. Nekaj kar bo veljalo za tvojo resnico-kaj to je boš vedela, ko boš odkrivala ;)

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #84 on: July 27, 2015, 10:05:20 AM »
A lahko N  :So v 4. kaže na to, da se oseba težko (ali pa se noče) odtrga od doma in staršev?
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: July 27, 2015, 10:10:28 AM »
Pomoje, da lahko, ker Sonce nakazuje na to, kako se nekje počutimo oz kje najbolj sijemo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: July 27, 2015, 10:11:14 AM »
Vsekakor ji je dom zelo pomemben, odvisno sicer od aspektov, ampak sem opazila, da ljudje s poudarjeno 4-to z lepimi aspekti in planeti nekako težje odidejo od doma, ali pa ostanejo bolj povezani z družino kot tisti s težjimi planeti.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #87 on: July 27, 2015, 10:21:31 AM »
Moj ima ta položaj.
In se mi dozdeva, da naju to dokaj ovira pri stanovanjski problematiki.  ::)

Joj, to bo tudi še pestro v prihodnosti ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: July 27, 2015, 10:27:23 AM »
A živita pri njegovih? Pol pa probajta najdit kaj v bližini, da bo še vedno blizu  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #89 on: July 27, 2015, 10:31:08 AM »
Pri meni.
Ampak bi rada šla čisto na svoje.
Je pa težko, prevelik finančni zalogaj bi bil.
Vsake toliko ga zaflešira in mi vrže naprej, da nočem bit pri njem ... Mene pa tisti kraj odbija - ne znam povedat zakaj, ampak me kar zaduši, če pomislim, da bi bila tam.
9ZK 656