Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #90 on: July 27, 2015, 10:56:11 AM »
A lahko N  :So v 4. kaže na to, da se oseba težko (ali pa se noče) odtrga od doma in staršev?

JA
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #91 on: July 27, 2015, 12:00:05 PM »
Vse jasno.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: July 27, 2015, 12:58:07 PM »
Vse jasno.

Jaz imam doma dragega z Luno v 4. Pa se pozna, "domače" se počuti samo v okviru družine, kamor spadajo tudi vse 3 sestre z družino.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: July 27, 2015, 01:39:11 PM »
Moje dete je sicer še malo ampak ima v četrti 3 planete, merkur, venero in marsa. Je veliko bolj navezan na dom in družino kot pa mlajša dveletnica, ki jo prav briga a smo zraven al ne :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #94 on: July 27, 2015, 04:16:34 PM »
Mene pa tisti kraj odbija - ne znam povedat zakaj, ampak me kar zaduši, če pomislim, da bi bila tam.

mah, kaj ti cem razlagat, da poslušaj svoj glasek.
jaz sem zavestno sla za dolocen cas (eno leto nekje) k mojemu domov iz porodnisnice, pa sem dvakrat tam prespala in tretji popoldan samo spakirala previjalno, kinderpet in otrokove stvari.nisem zdrzala, pa mi ni bilo hudega...samo tisto nepripadanje al kak naj recem.
no, potem smo slabi dve leti ziveli malo tu, malo tam-dokler se nismo v stanovanje preselili...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #95 on: July 27, 2015, 04:22:23 PM »
Hvala, da deliš svojo izkušnjo.
Tako je. Nimam kaj. Ni brez razloga tako ... In tudi vem, v kašen scenarij bi se razvilo na daljši rok.
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #96 on: July 27, 2015, 06:40:48 PM »
ti bos ze naredila, tako kot je prav-ne dvomim :-*
saj jaz bi tudi, pa sem popustila fino predstavljenim razumsko/financnim razlagam  :embarrassed:

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Dobrodošli na forumu Spletni simbol.
« Reply #97 on: July 28, 2015, 07:51:14 AM »
Hvala, Jane :)
Še eno vprašanje. A bi lahko moja karta kazala na profesorico (maternega jezika), ki bo življenje posvetila ne zgolj vcepljanju snovi otrokom v glavo, ampak jim bo skušala dati neko višjo modrost (karkoli že to je), širino skozi komunikacijo, branje literature? Občutek imam, da bom živela za tuje otroke in jim poskušala pomagati skozi pubrtetniško obdobje s to svojo rakovsko skrbjo za druge. Da bo stresa še in još, mi je jasno. Sploh na začetku. Če so otroci v 5H, kjer je moj  :PL, edini pozitivno aspektiran planet, ki se povezuje z 12 in 6H, bi šlo to skozi? Pa tudi  :Ve:Le, ta ima rada otroke ...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: July 28, 2015, 09:19:50 AM »
Nima veze čigavi so otroci, važno je kako jih ti dojemaš ;) Se spomnim svoje razredničarke iz srednje šole, ona je živela za nas in dihala z nami. Sekirala se je za vsakega posebej, lahko si jo poklical sredi noči in potožil. Vedno je govorila vsem moji otroci. Tako da ;) Veš kaj hočem povedat :)

In absolutno lahko profesorica ;) Dala sem pač samo eno izmed možnosti, le teh je veliko ;) Torej si že našla nekaj kjer lahko lepo živiš svojo karto ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: July 29, 2015, 10:07:05 AM »
Saturn je učitelj - glede na opozicijo z Merkurjem in postavitev v 6 bi si lahko izbrala učiteljski poklic
In ja, rak ima potrebo skrbeti za druge. Tudi Luna v 3 rada piše in objavlja literaturo /kvadrat Jupiter/
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #100 on: July 29, 2015, 10:38:42 AM »
Saturn je učitelj - glede na opozicijo z Merkurjem in postavitev v 6 bi si lahko izbrala učiteljski poklic
In ja, rak ima potrebo skrbeti za druge. Tudi Luna v 3 rada piše in objavlja literaturo /kvadrat Jupiter/

Luna v 3. hiši tudi zelo rada uči druge :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #101 on: July 29, 2015, 11:57:02 AM »
Ta moja  :Lu sploh rada uči in daje nasvete vsem okrog nje, pri sebi pa pogrne na celi črti ...   >:(  prav kontra delam.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #102 on: July 29, 2015, 12:22:58 PM »
Ta moja  :Lu sploh rada uči in daje nasvete vsem okrog nje, pri sebi pa pogrne na celi črti ...   >:(  prav kontra delam.

Ampak vladar tvoje lune je pa v 12. hisi in v konj. s kironom, oboje v raku.
Kako lahko ucis direktno, verjetno tezko. Tvoje ucenje drugih naj bo bolj iz ozadja, bolj duhovno ucenje kot golo pametovanje, bolj socutno, razumevajoce, kironsko... Tako, da zacutis rane drugih in jim poskusas pomagati z nekim 'duhovnim' nacinom komunikacije. Mogoce bolj poslusanje in tolazba, kot dajanje nasvetov. Najti moras nacin, da te drugi zacutijo, da jim sluzis v visje dobro oz. v njihovo dobro, ne da jih zelis kaj nauciti ampak da jim zelis pomagati, da nisi ti v ospredju, da ti je pomembna njihova bolecina, njihova rana, na ta nacin bos dala najvec tudi sama sebi, na ta nacin bos pizdravila tudi samo sebe. Dajaj toliko kot lahko, kot imas sama, vec NE dajaj, ker bi sla v svojo skodo.....
Zacuti svojo bolecino in jo poizkusi sprejeti, jo imeti rada, ji biti hvalezna, da si jo dozivela in potem bos sele lahko crpala iz te rane, sele takrat bo to postalo tvoje lastno bogastvo...
Srecno :-*

Offline Animsaj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #103 on: July 31, 2015, 12:20:44 PM »
Točno to poskušam delat. Sploh zdaj sem začela dojemat te stvari kot dar, ko so se vsi tranzitni planeti spokali iz 12H. Ko začenjam nov krog. :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #104 on: August 29, 2015, 08:44:14 PM »
Kje v karti že gledamo nepremičnine-hišo?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm