maja, glede tvojih sanj, sem pogledala še tvojo karto in v karti imaš veliki trigon v zračnih znamenjih:
:J

(1.hiša)

(5.hiša)

(9.hiša)
no, vidiš, tudi astrološko imaš ta zapis, je pa res, da je to veliki trigon, kar nas lahko uspava,da se ne premaknemo...kvadrati nas bolj mučijo kot trigoni...
skratka jupiter kot vladar tvojega stelija (merkur, uran, luna) je v vodnarju v 1. hiši, ta bo hotel od tebe drugačnost, izvirnost, ekscentričnost, tvoj nastop, tvoja podoba bi morala slediti temu, pri tem mu pomaga še mars v tehtnici v 9. hiši (9. hiša-naša vera, naša življenjska filozofija, v kaj verjamemo, kdo je naš bog), vlagati energijo v odnose, tak mars je neodločen, težko naredi prvi korak, težko gre v akcijo na način kot bi to naredil oven...vlada pa mu venera v škorpijonu s plutonom...želiš imeti moč, nadzor, takšna venera težko spusti, ko nekaj prime, je to njeno....ampak, če se vrneva, mars je v 9. hiši, hiši svobode, intelektualnosti, filozofije....za kaj si se pripravljena zares boriti, kam si v resnici pripravljena vlagati energijo...?
in mars in jupiter sta v velikem trigonu še s kironom v dvojčku, glej ga zlomka, le-ta pa je v 5. hiši

hiši otrok, tukaj je neka rana, neka globoka rana, ki se ne more zaceliti in tukaj si lahko lajšamo bolečino le tako, da pomagamo drugim...
se mi zdi, da boš nekako morala ozavestiti tale trigon in ga polno živeti, mu dati energijo, mu pustiti, da zapiha (zrak) in zakuri ogenj....
ti želim vse dobro na tvoji poti individuacije, ki nikoli za nikogar ni lahka, le pogum je potreben in mogoče kdaj pomaga tudi malo naivnosti ( v sanjah sta otroka vozila helikotper), saj če bi vnparej vedeli kaj nas vse na tej poti individuacije čaka, se mogoče res ne bi odločili zanjo, bi lahko tudi odnehali...ampak otroci nikoli ne odnehajo v svoji igri, v svoji radovednosti...oni se igrajo, za njih je vse igra, mi pa si potem vse otežujemo...poizkusi gledati na vse skupaj kot na igro, ki se jo igraš in ti jo je življenje namenilo oz. vsadilo v tebe....