Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #255 on: November 04, 2015, 12:02:26 PM »
A ves da ne vem Tejka. Rece se drugace ja ni Vegovo ampak nek kengurujcek za take tamale. To o bronastem/srebrnem pa pomoje ne drzi, ker je uciteljica rekla da so imeli enega srebrnega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #256 on: November 04, 2015, 12:06:52 PM »
Res je. Kengurujček. V vseh treh barvah.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #257 on: November 04, 2015, 12:28:46 PM »
Saj lahko da sem vse skupaj pomešala. Vem da je za neko priznanje tako, da se za vsakega eno leto "borijo"... Je pa res, da je tega toliko, da sem že čisto zmedena
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #258 on: December 02, 2015, 08:50:54 AM »
Jaz se pa poglabljam v knjigo Carol Rushman, Umetnost astrološkega predvidevanja. Pa mi ne gre. Po njeni astro karti se poskušam naučiti aplikativnih aspektov, ki jih je v knjigi natančno obrazložila. Ampak jaz nekaterih njenih aplikativnih aspektov ne vidim?? Kot da bi ona upoštevala orbis 15 in tudi več stopinj, nikakor ne tistega iz astro.com. Ali je kdo na forumu šel po tej knjigi?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #259 on: December 02, 2015, 09:02:46 AM »
Žal ne poznam Cvetka.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #260 on: December 02, 2015, 06:37:21 PM »
Jaz se pa poglabljam v knjigo Carol Rushman, Umetnost astrološkega predvidevanja. Pa mi ne gre. Po njeni astro karti se poskušam naučiti aplikativnih aspektov, ki jih je v knjigi natančno obrazložila. Ampak jaz nekaterih njenih aplikativnih aspektov ne vidim?? Kot da bi ona upoštevala orbis 15 in tudi več stopinj, nikakor ne tistega iz astro.com. Ali je kdo na forumu šel po tej knjigi?

Ti si že prava strokovnjakinja Cvetka.   Po tem lahko pomeni tudi, da je astro.com fake.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #261 on: December 04, 2015, 09:30:07 PM »

Ti si že prava strokovnjakinja Cvetka.   Po tem lahko pomeni tudi, da je astro.com fake.

Andres

Ne, ne, astro.com ni fake, samo jaz ene stvari ne vidim.
Sem pa porajtala, da je astro.com ukinil prikaz orbisov pri natalnih aspektih in tudi oznako za vrsto aspekta (aplikativni/separativni); verjetno bo vse manj stvari brezplačnih.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #262 on: December 07, 2015, 12:26:49 PM »
maja, glede tvojih sanj, sem pogledala še tvojo karto in v karti imaš veliki trigon v zračnih znamenjih:
 :J  :vo (1.hiša) :tr :ki :dv (5.hiša) :tr :Ma :te (9.hiša)
no, vidiš, tudi astrološko imaš ta zapis, je pa res, da je to veliki trigon, kar nas lahko uspava,da se ne premaknemo...kvadrati nas bolj mučijo kot trigoni...
skratka jupiter kot vladar tvojega stelija (merkur, uran, luna) je v vodnarju v 1. hiši, ta bo hotel od tebe drugačnost, izvirnost, ekscentričnost, tvoj nastop, tvoja podoba bi morala slediti temu, pri tem mu pomaga še mars v tehtnici v 9. hiši (9. hiša-naša vera, naša življenjska filozofija, v kaj verjamemo, kdo je naš bog), vlagati energijo v odnose, tak mars je neodločen, težko naredi prvi korak, težko gre v akcijo na način kot bi to naredil oven...vlada pa mu venera v škorpijonu s plutonom...želiš imeti moč, nadzor, takšna venera težko spusti, ko nekaj prime, je to njeno....ampak, če se vrneva, mars je v 9. hiši, hiši svobode, intelektualnosti, filozofije....za kaj si se pripravljena zares boriti, kam si v resnici pripravljena vlagati energijo...?
in mars in jupiter sta v velikem trigonu še s kironom v dvojčku, glej ga zlomka, le-ta pa je v 5. hiši ::) hiši otrok, tukaj je neka rana, neka globoka rana, ki se ne more zaceliti in tukaj si lahko lajšamo bolečino le tako, da pomagamo drugim...
se mi zdi, da boš nekako morala ozavestiti tale trigon in ga polno živeti, mu dati energijo, mu pustiti, da zapiha (zrak) in zakuri ogenj....
ti želim vse dobro na tvoji poti individuacije, ki nikoli za nikogar ni lahka, le pogum je potreben in mogoče kdaj pomaga tudi malo naivnosti ( v sanjah sta otroka vozila helikotper), saj če bi vnparej vedeli kaj nas vse na tej poti individuacije čaka, se mogoče res ne bi odločili zanjo, bi lahko tudi odnehali...ampak otroci nikoli ne odnehajo v svoji igri, v svoji radovednosti...oni se igrajo, za njih je vse igra, mi pa si potem vse otežujemo...poizkusi gledati na vse skupaj kot na igro, ki se jo igraš in ti jo je življenje namenilo oz. vsadilo v tebe....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #263 on: December 08, 2015, 07:45:55 AM »
maja, glede tvojih sanj, sem pogledala še tvojo karto in v karti imaš veliki trigon v zračnih znamenjih:
no, vidiš, tudi astrološko imaš ta zapis, je pa res, da je to veliki trigon, kar nas lahko uspava,da se ne premaknemo...kvadrati nas bolj mučijo kot trigoni...
skratka jupiter kot vladar tvojega stelija (merkur, uran, luna) je v vodnarju v 1. hiši, ta bo hotel od tebe drugačnost, izvirnost, ekscentričnost, tvoj nastop, tvoja podoba bi morala slediti temu, pri tem mu pomaga še mars v tehtnici v 9. hiši (9. hiša-naša vera, naša življenjska filozofija, v kaj verjamemo, kdo je naš bog), vlagati energijo v odnose, tak mars je neodločen, težko naredi prvi korak, težko gre v akcijo na način kot bi to naredil oven...vlada pa mu venera v škorpijonu s plutonom...želiš imeti moč, nadzor, takšna venera težko spusti, ko nekaj prime, je to njeno....ampak, če se vrneva, mars je v 9. hiši, hiši svobode, intelektualnosti, filozofije....za kaj si se pripravljena zares boriti, kam si v resnici pripravljena vlagati energijo...?
in mars in jupiter sta v velikem trigonu še s kironom v dvojčku, glej ga zlomka, le-ta pa je v 5. hiši ::) hiši otrok, tukaj je neka rana, neka globoka rana, ki se ne more zaceliti in tukaj si lahko lajšamo bolečino le tako, da pomagamo drugim...
se mi zdi, da boš nekako morala ozavestiti tale trigon in ga polno živeti, mu dati energijo, mu pustiti, da zapiha (zrak) in zakuri ogenj....
ti želim vse dobro na tvoji poti individuacije, ki nikoli za nikogar ni lahka, le pogum je potreben in mogoče kdaj pomaga tudi malo naivnosti ( v sanjah sta otroka vozila helikotper), saj če bi vnparej vedeli kaj nas vse na tej poti individuacije čaka, se mogoče res ne bi odločili zanjo, bi lahko tudi odnehali...ampak otroci nikoli ne odnehajo v svoji igri, v svoji radovednosti...oni se igrajo, za njih je vse igra, mi pa si potem vse otežujemo...poizkusi gledati na vse skupaj kot na igro, ki se jo igraš in ti jo je življenje namenilo oz. vsadilo v tebe....

Vse napisano popolnoma drži. Posebnost, extravaganca ... Močne ideje, ki, ko se razvijejo, morajo it v implementacijo. Ideje so, kljub temu, da so mogoče nenavadne, vedno dobro premišljene iz vseh gledišč. In tu mogoče manjka te naivnosti, spontanosti ... Najbrž da konservativnost tudi  :So :kon :Sa. No, na drugi strani pa  :Lu :kon :U kliče po izvirnosti. Dva nasprotna pola.
Ne razumem najbolj položaja svojega  :ki. Ali ga še nisem imela priložnosti spoznat ali pa ni tako močan, da bi ga opazila?  ::)
Težko gledam na življenje kot igro, ker je v meni toliko odgovornosti in skrbi za posledice. :blank: Življenje jemljem resno, čeprav imam malo odbite ideje in poteze. ;D Ampak do tudi te odgovorno organizirane. Mogoče pa že s tem najdem tisti balans? Saj ni treba, da se mi popolnoma strga in vse uide izpod nadzora.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #264 on: December 08, 2015, 08:29:31 AM »

Vse napisano popolnoma drži. Posebnost, extravaganca ... Močne ideje, ki, ko se razvijejo, morajo it v implementacijo. Ideje so, kljub temu, da so mogoče nenavadne, vedno dobro premišljene iz vseh gledišč. In tu mogoče manjka te naivnosti, spontanosti ... Najbrž da konservativnost tudi  :So :kon :Sa. No, na drugi strani pa  :Lu :kon :U kliče po izvirnosti. Dva nasprotna pola.
Ne razumem najbolj položaja svojega  :ki. Ali ga še nisem imela priložnosti spoznat ali pa ni tako močan, da bi ga opazila?  ::)
Težko gledam na življenje kot igro, ker je v meni toliko odgovornosti in skrbi za posledice. :blank: Življenje jemljem resno, čeprav imam malo odbite ideje in poteze. ;D Ampak do tudi te odgovorno organizirane. Mogoče pa že s tem najdem tisti balans? Saj ni treba, da se mi popolnoma strga in vse uide izpod nadzora.  ;D

5. hiša je področje življenja, ki govori o našem otroštvu, o nas kot otroku, o naših otrocih, o igri, na kakšen način se igramo, o naši kreativnosti, o naših potrencialih, o naši srčnosti, to je hiša srca...tukaj imaš kirona..tukaj je neka rana..kiron je v dvojčku, vladar merkur pa v strelcu v konj. z uranom in luno...gre mogoče za nenadno izgubo otroštva?koliko si lahko sploh bila otrok, koliko je bilo svobode izražanja v otroštvu...? kakšen je bil odnos z mamo in bratom...je bilo tukaj kaj ranjeno?
helikopter vozita otroka....ti pa bežiš pred tem, panično te je strah tega helikopterja...rekla bi,da helikopter predstavlja to tvojo zračno dimenzijo v karti, otroka notri....lahko gre za tega kirona v dvojčku pred katerim tako zelo bežiš....prav panično te je strah se soočiti s to rano, saj se bojiš, da bi te spet ranilo...
kiron se vsekakor dotika nekaj iz otroštva, tvojega notranjega otroka...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #265 on: December 08, 2015, 08:34:52 AM »
Bila sme resen, zaskrbljen, otožen otrok. Brezskrbne igre pri sebi nikakor ne povezujem z otroštvom. Pa mi ni ničesar manjkalo, niti nisem bila izpostavljana kakršni koli obliki nasilja ali zapostavljenosti. Starša sem imela do 18. leta oba.
Taka oseba, kot sem, sem od nekdaj. Premišljenost, odgovornost, discipliniranost. Ne bi rekla, da je to slabo in da sem kadarkoli karkoli zamudila zaradi tega in da bi bila drugačna, če bi šla še enkrat ... Mogoče bi mogla samo DODAT nekoliko ostalega.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #266 on: December 08, 2015, 08:39:48 AM »
Bila sme resen, zaskrbljen, otožen otrok. Brezskrbne igre pri sebi nikakor ne povezujem z otroštvom. Pa mi ni ničesar manjkalo, niti nisem bila izpostavljana kakršni koli obliki nasilja ali zapostavljenosti. Starša sem imela do 18. leta oba.
Taka oseba, kot sem, sem od nekdaj. Premišljenost, odgovornost, discipliniranost. Ne bi rekla, da je to slabo in da sem kadarkoli karkoli zamudila zaradi tega in da bi bila drugačna, če bi šla še enkrat ... Mogoče bi mogla samo DODAT nekoliko ostalega.

ja, otrok naj bi bil brezskrben, sproščen, naiven...pri tebi ta resnost....
Mogoče bi mogla samo DODAT nekoliko ostalega.
Kaj bi DODALA?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #267 on: December 08, 2015, 08:41:14 AM »
Brezskrbnost, nepremišljenost. V smislu, da ne bi vedno v sebi nosila tolikšnega čuta za odgovornost in skrbi za posledice.
« Last Edit: December 08, 2015, 08:44:38 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #268 on: December 08, 2015, 08:50:58 AM »
Brezskrbnost, nepremišljenost. V smislu, da ne bi vedno v sebi nosila tolikšnega čuta za odgovornost in skrbi za posledice.

Bravo :-*
Vidiš kako lepo si sedaj opisala svojega kirona ;)
kiron v dvojčku-seveda bi bil rad brezskrben in nepremišljen, oboje sta dimenziji dvojčka...v tebi pa toliko odgovornosti...
nekako si mogla biti ranjena v tem smislu, da se nisi smela izražati na ta brezskrben, nepremišljen način...sedaj lahko ti koga raniš, če se obnaša preveč brezskrbno in nepremišljeno? rano lahko zdraviš tako, da drugim (mogoče otrokom) pomagaš in jih vzpodbujaš k brezskrbni in nepremišljeni igri...
verjetno bi tudi otroci tebi lahko pomagali v tej dimenziji brezskrbnosti ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #269 on: December 08, 2015, 08:51:58 AM »

poglej tvojo uro oddaje posta ;) :-*