Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on October 16, 2015, 11:11:24 AMEvo sem sklenila dober posel. Sem šla po pohodne čevlje za tamalega. In ko sem prišla na blagajno je prodajalec ravno zunaj kadil. Že hoče noter, ko sem mu rekla, da naj kar počasi da se ne mudi. Poračunava in ko grem ven, reče lep dan in jaz nazaj hvala, enako tudi vam. In on joj gospa tega mi pa res nikoli noben ne reče, počakte malo in mi prinese ven neko igračo (star wars za otroke) in reče na moj račun. Tamal bo čist presrečen
Evo sem sklenila dober posel. Sem šla po pohodne čevlje za tamalega. In ko sem prišla na blagajno je prodajalec ravno zunaj kadil. Že hoče noter, ko sem mu rekla, da naj kar počasi da se ne mudi. Poračunava in ko grem ven, reče lep dan in jaz nazaj hvala, enako tudi vam. In on joj gospa tega mi pa res nikoli noben ne reče, počakte malo in mi prinese ven neko igračo (star wars za otroke) in reče na moj račun. Tamal bo čist presrečen
južni vozel v enajsti ??? ne bo svobode, težave, strah, prijatelji, ni pravi čas
Ja kaj si pa ti to zvlekla?
Quote from: sasa on October 19, 2015, 09:22:48 AMJa kaj si pa ti to zvlekla? ah zgleda nič hujšega, sem mela eno kolegico na telefonu, ki mi je pol ure "jamrala" o strahovih in družinskih problemih. Zgleda je bilo to
Kaj pa: nimam časa sploh. Še na wc mi komaj uspe
Quote from: Jane on October 19, 2015, 08:37:12 AMjužni vozel v enajsti ??? ne bo svobode, težave, strah, prijatelji, ni pravi časMene je včeraj nekaj na to temo zje****.