Author Topic: Olajšaj se malo. Trinajsti del  (Read 112359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Olajšaj se malo. Trinajsti del
« Reply #30 on: June 10, 2015, 09:33:15 PM »
En mi je na vrtu spizdil vodo, v prazen kanister pa vrgel crknjeno miš. Mislim kaj ljudem vse ne pade na misel?!

Meni pade ena stvar na pamet : VUDU  ;D

škoda energije
saj narava, univerzum ali kakorkoli že hočeš, poskrbi sama za vse.

Jernej verjetno misli da meni kdo dela VUDU. Mu bom dala Vudu direkt v jajca :D

Ali to, ali pa ti je nevoščljiv zaradi lepšega paradižnika  8)
V vsakem primeru mu lahko daš direkt ...  ;D

Pa ne Jerneju?  ::)

Ne, Pika, ne meni. Neznanemu vuduistu  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: June 11, 2015, 06:41:50 AM »
En mi je na vrtu spizdil vodo, v prazen kanister pa vrgel crknjeno miš. Mislim kaj ljudem vse ne pade na misel?!

Jernej, zdaj si me pa presenetil. Saj ti ne verjameš v te štose  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #32 on: June 11, 2015, 07:34:20 AM »

Jernej, zdaj si me pa presenetil. Saj ti ne verjameš v te štose  :P

Itak, da ne. Ampak to še ne pomeni, da jih ne smem uporabljat v pogovoru za namene popestritve :P

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #33 on: June 11, 2015, 07:40:36 AM »
 ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #34 on: June 11, 2015, 07:42:28 AM »
Dans se bo pa men zmesal. Kako najt in najet stanovanje u Spaniji trenutno? Ocitno nemogoce. Kr zdrla bi se mau.

zamisli si kje in kakšno potrebuješ
potem 3x mantra pridobi, pridobi, pridobi
spusti "moram, nujno je" občutek v sebi
zaupaj in se prepusti
in te bo našlo

na koncu pa še javi kje boš po novem, da na obisk pridem  8) :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #35 on: June 11, 2015, 08:41:00 PM »
Mi2 pa iščeva hiško ( bungalov) al apartma čiso ob plaži za dopust( ne nakup  ;D ) pa me zanima a bi tudi pri tem pomagala tale mantra?

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #36 on: June 11, 2015, 10:07:47 PM »
Mi2 pa iščeva hiško ( bungalov) al apartma čiso ob plaži za dopust( ne nakup  ;D ) pa me zanima a bi tudi pri tem pomagala tale mantra?

Itak da ja  ;D
Pomaga tudi, če kaj izgubiš, če ti še pripada se vrne (enkrat so prijatelju ukradli avto, smo delali to mantro, plus še par stvari zraven, pa so avto res našli in ga je dobil nazaj še isti dan, sem se pa naučila kako oblikovat prošnje, ker sem pozabila reči naj se avto vrne nazaj nepoškodovan se je pač vrnil, bil je pa zaleten …)

Pa fajn je za založene stvari (ključe, očala, …. karkoli … skratka ni da ni.
Ti kar mantraj in uživaj na dpustu  :D 8) :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: June 12, 2015, 07:02:06 AM »
Vse pomaga. Meni je nagajal pri pralnem stroju programator, pa ravno preden sva šla za par dni na barko. Sem delala na tem in ko sva se vrnila sem lahko čist OK oprala vso žehto.

Ampak želim reči še nekaj. Kako delujejo naše misli in kako si kodiramo svoje življenje, tako zelo nezavedno. Ko sva se pred petimi leti - maja meseca - vselila v to stanovanje, sva najprej kupila pralni stroj. Sem tko po tiho rekla, kupim najcenešega, saj imajo vsi življenjsko dobo 5 let. Ni več kot včasih, ko so stroji delali tud 20 let. Ekola 5 let, hihi.
 :)

No v glavnem - dela
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #38 on: June 12, 2015, 09:06:06 AM »
Res bi se morali bolj zavedati svojih misli, ko pomislimo, pošljemo signal, tudi če potem pozabimo, prej ali slej pride kar smo "želeli", ker nas ima vesloje pač rado in nam rado izpolnjuje našo svobodno voljo, tudi v obliki poslanih misli.
Večkrat ko pomislimo, bolj je močna energija, hitreje se zgodi.

Sem imeal na terapiji gospo po prometni nesreči in ni in ni mogla razumeti, zakaj se je ravno njej zgodila nesreča, pa ni bila ona kriva, nekdo se je z neprednostne ceste zaletel direkt vanjo. So jo odpeljali z rešilcem, rehabilitacija… Skratka zanjo na koncu vse ok po par mesecih.

Debatirali sva tudi o mislih, čustvih, skratka naših notranjih procesih. Ko je bila na zadnji terapiji se je poslovila z besedami: ampak bi res rada vedela, zakaj se je ravno vame zaletel ta tipček.
Pa sem ji svetovala, naj to vprašanje poščje v vesolje in svojo podzavest in prosi naj dobi odgovor.

Zadnjič sem jo srečala, pa mi je rekla: sem dobila odgovor.
Ga sploh ne upam nobenemu povedat: Jaz sem si že ful časa zelo zelo želela, da bi se enkrat v življenju peljala z rešilcem. Me je zanimalo, kako to je.

No in se je …

Skrbno izbirajno naše misli, ker z njimi kreiramo svoj jutri, pojutrišnjem in …
 :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #39 on: June 12, 2015, 09:53:14 AM »
Res bi se morali bolj zavedati svojih misli, ko pomislimo, pošljemo signal, tudi če potem pozabimo, prej ali slej pride kar smo "želeli", ker nas ima vesloje pač rado in nam rado izpolnjuje našo svobodno voljo, tudi v obliki poslanih misli.

Sem imeal na terapiji gospo po prometni nesreči in ni in ni mogla razumeti, zakaj se je ravno njej zgodila nesreča, pa ni bila ona kriva, nekdo se je z neprednostne ceste zaletel direkt vanjo. So jo odpeljali z rešilcem, rehabilitacija… Skratka zanjo na koncu vse ok po par mesecih.

Debatirali sva tudi o mislih, čustvih, skratka naših notranjih procesih. Ko je bila na zadnji terapiji se je poslovila z besedami: ampak bi res rada vedela, zakaj se je ravno vame zaletel ta tipček.
Pa sem ji svetovala, naj to vprašanje poščje v vesolje in svojo podzavest in prosi naj dobi odgovor.

Ga sploh ne upam nobenemu povedat: Jaz sem si že ful časa zelo zelo želela, da bi se enkrat v življenju peljala z rešilcem. Me je zanimalo, kako to je.

No in se je …

jap 8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: June 12, 2015, 10:40:55 AM »
O ti matr.  :o
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #41 on: June 12, 2015, 02:48:19 PM »
Dans se bo pa men zmesal. Kako najt in najet stanovanje u Spaniji trenutno? Ocitno nemogoce. Kr zdrla bi se mau.

zamisli si kje in kakšno potrebuješ
potem 3x mantra pridobi, pridobi, pridobi
spusti "moram, nujno je" občutek v sebi
zaupaj in se prepusti
in te bo našlo

na koncu pa še javi kje boš po novem, da na obisk pridem  8) :-*

Draga Nensi, delamo na tem. :) sicer sedaj z daljave, ker sva se morala vrniti vmes na sever, ampak skrbno oblikujem svoje misli. Hvala in posljem feedback! :*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #42 on: June 12, 2015, 04:05:15 PM »
Hvala Nensi, hvala Tea  :-*
Men so mantre ful pri srcu, sploh una  "All of life comes to me with ease and joy and glory "
Ko me kaj zeza v službi recimo, tako, da bi najraje  orink preklinjala  :laugh: pol  raje (v mislih) začnem ponavljat to mantro.
Umirim se, pa še delo steče, kot bi moglo  ;D
Zanimivo res, tako da je nekaj v tem  ;)

Sem si pa že danes res ponavljala "pridobi" in ne samo, da sem si živo predstavljala  popolno počitniško hiško na plaži, tak sem padla not, kot da sem bila že tam :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #43 on: June 12, 2015, 05:09:53 PM »

No in se je …

ko sem se pred leti vlekla iz depresije, sem v eni od knjig prebrala razlago reka "pazi, kaj si zelis-ker se ti lahko uresnici" in sicer je slo takole: si zenska, ki se bori z odvecnimi dlakami na telesu, RES zeli jih izgubiti s...kemoterapijo? :o

merde, kak me je zadelo! poanta je (bila) namrec ta, da si mora ta zenska zeleti izgube dlak na ta in ta nacin, in ne samo izgube dlak-ker v tem primeru ji bo univerzum res pomagal jih izgubit, nacin bo pa poiskal sam.
skratka, od te razlage naprej jaz npr. ob depilaciji ne govorim vec "jooooj, ko jih le ne bi imela" ampak "se boste ze prej ve navelicale  rasti, kot jaz vas odstranjevati"  :laugh:
navelicale se se niso, jaz pa tudi ne. :P
od takrat pa resnicno pazim, kaj si "zelim" 8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: June 12, 2015, 06:15:08 PM »

No in se je …

ko sem se pred leti vlekla iz depresije, sem v eni od knjig prebrala razlago reka "pazi, kaj si zelis-ker se ti lahko uresnici" in sicer je slo takole: si zenska, ki se bori z odvecnimi dlakami na telesu, RES zeli jih izgubiti s...kemoterapijo? :o

merde, kak me je zadelo! poanta je (bila) namrec ta, da si mora ta zenska zeleti izgube dlak na ta in ta nacin, in ne samo izgube dlak-ker v tem primeru ji bo univerzum res pomagal jih izgubit, nacin bo pa poiskal sam.
skratka, od te razlage naprej jaz npr. ob depilaciji ne govorim vec "jooooj, ko jih le ne bi imela" ampak "se boste ze prej ve navelicale  rasti, kot jaz vas odstranjevati"  :laugh:
navelicale se se niso, jaz pa tudi ne. :P
od takrat pa resnicno pazim, kaj si "zelim" 8)

Hmmm...
Moda se spreminja...
Za vsak slučaj ne bom mantrala nič in se depilirala z mislimi na žgance in kislo mleko.

Moi, si prepričana, da se ti ob tvoji novi mantri ne bodo začele vraščati pod kožo?  ;)