Author Topic: Žarkove karte  (Read 19640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Žarkove karte
« Reply #30 on: June 30, 2015, 01:03:11 PM »
Prosim.  :-*

Zanima me splošno vzdušje v "službi" v naslednjem semestru.
Hvala!  :)

Ja, trenutna čustvena povezava je stabilna, vendar se pokaže v prihodnjem semestru preobremenjenost in strah pred pomanjkanjem nekih financ, pa tudi nasprotnik se pokaže, ki se mu ne splača nasprotovati, saj se boš ob tem tudi "učila". Torej na splošno bo kar pestro in delavno, vendar vse v mejah normale.  :)

Zanimivo, Žarek, da se pokaže nasprotnik.
Ne razumem pa, kako je mišljeno, da se mu ne splača nasprotovati. Da se ne splača kregati ali kako? Ne braniti?
Hvala!  :-*

Ta nasprotnik sicer ne igra glavne vloge v situaciji, ampak sem ga vseeno omenil. Vedno se moraš zavzeti zase, to je jasno. Pri tem nasprotniku boš vedela, kdaj boš imela z njim opravka, saj se pokaže hinavščina in takšnemu se ne splača nasprotovati, saj ne boš veliko dosegla. Ta dogodek je stranski, torej ne preveč pozornosti nanj polagati. :)

Žarek, hvala.
Res zanimivo, da se je izpostavil nasprotnik in hinavščina. Ker to temo ravno predelujem in v bistvu zato nisem spraševala o tem, ampak ok, še eno opozorilo.
Ker ravno sem na miroljuben način skušala dopovedati nekaj stvari in osebi pojasniti. Ampak ne pali.
Hvala ti!  :-*

Ni problema. Samo počasi in pogumno naprej. Ne skrbi.  :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #31 on: June 30, 2015, 01:06:28 PM »
Dragi Žarek,

imam zame zelo pomembno vprašanje. Danes je moj zet podpisal pogodbo pri banki. Zanima me, kako se bo ta investicija odplačevala na dolgi rok. Ali bo šlo vse ok?

Drugo vprašanje pa je zame: ali se kažejo kake pomembne spremembe pri meni v roku 6 mesecev?

Zahvaljujem se že v naprej :-* :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #32 on: June 30, 2015, 01:07:15 PM »
Zdravo, Žarek!

Zanima me zdravje. Imam že kak teden blago aritmijo. Se bo uredilo ali se kaj hujšega pokaže?  ::)
Drugače nisem imela težav z zdravjem.
Hvala!

Zdravo, Azeleja! :)

Situacija se bo v prihodnosti izboljšala. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #33 on: June 30, 2015, 01:52:48 PM »
Dragi Žarek,

imam zame zelo pomembno vprašanje. Danes je moj zet podpisal pogodbo pri banki. Zanima me, kako se bo ta investicija odplačevala na dolgi rok. Ali bo šlo vse ok?

Drugo vprašanje pa je zame: ali se kažejo kake pomembne spremembe pri meni v roku 6 mesecev?

Na prvo vprašanje ne morem odgovoriti, ker ni v skladu s kodeksom.

Glede drugega vprašanja pa kaže na skupno življenje, poroko, čudežen dogodek in prenovo bivališča. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #34 on: June 30, 2015, 01:56:29 PM »
Vabljeni s čim več vprašanji... :D Ker zdajle še nisem v formi, je bilo premalo vprašanj. :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: June 30, 2015, 02:04:27 PM »
Dragi Žarek,

Glede drugega vprašanja pa kaže na skupno življenje, poroko, čudežen dogodek in prenovo bivališča. :)

Žarek hvala, sem spregledala 1. točko kodeksa.

Glede na to, da že živim skupaj z možem in sva poročena ali ima tvoja interpretacija mogoče še kak drug pomen, predvsem pa me zanima kaj je mišljeno s čudežnim dogodkom. Hvala

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: June 30, 2015, 02:17:00 PM »
Zarek pliz kdaj bo tale vrocina popustila (sem bolana). In kaj se ne "vidim"?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #37 on: June 30, 2015, 02:31:13 PM »
Dragi Žarek,

Glede na to, da že živim skupaj z možem in sva poročena ali ima tvoja interpretacija mogoče še kak drug pomen, predvsem pa me zanima kaj je mišljeno s čudežnim dogodkom. Hvala

Ne vem, kaj točno karte sporočajo, zato težko povem kaj več. Druga plat te zgodbe so težje odločitve. Pomisli, kaj se dogaja, o kakšnih težjih odločitvah se gre... Če nič od tega, potem velja prva napoved. :)

Čudežni dogodek je lahko interpretiran v več stvari in ga boš najlažje pojasnila sama, glede na trenutno situacijo in možen nadaljnji razplet, pričakovanja, itd. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: June 30, 2015, 02:37:14 PM »
Dragi Žarek,

Ne vem, kaj točno karte sporočajo, zato težko povem kaj več. Druga plat te zgodbe so težje odločitve. Pomisli, kaj se dogaja, o kakšnih težjih odločitvah se gre... Če nič od tega, potem velja prva napoved. :)

Čudežni dogodek je lahko interpretiran v več stvari in ga boš najlažje pojasnila sama, glede na trenutno situacijo in možen nadaljnji razplet, pričakovanja, itd. :)

Hvala srce :-* :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #39 on: June 30, 2015, 02:40:16 PM »

Vročina bo popustila hitro. Kot, da je že popustila.

Drugi odgovor pa je... Da je neki zastoj, ki ga boš presegla. Potrebno je zaupati, to moraš namreč "videti". 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: June 30, 2015, 02:42:00 PM »

Drugi odgovor pa je... Da je neki zastoj, ki ga boš presegla. Potrebno je zaupati, to moraš namreč "videti". 8)

Zaupanje ja, mas clo prav  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #41 on: June 30, 2015, 02:44:27 PM »

Zaupanje ja, mas clo prav  :-*

Me veseli :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #42 on: June 30, 2015, 03:14:56 PM »
iiiiiiiiiiiiiiiiii, glej ga-prisijal je spet med nas  :-*
ce smem preizkusit te sijoce karte: vecja placa v tem letu? oz. sluzba nasploh-napredovanje, skrite pasti ipd. mogoče?

Offline bilka

• Mojster
« Reply #43 on: June 30, 2015, 04:19:30 PM »
Jaz bi pa vprašala za partnerstvo in družino.
Hvala:)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #44 on: June 30, 2015, 04:43:05 PM »
Pozdravljen Žarek, WB  :-*