Author Topic: Žarkove karte  (Read 19633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Žarkove karte
« Reply #45 on: June 30, 2015, 09:42:16 PM »
Pozdravljen Žarek, WB  :-*

Pozdravljena! :) In hvala za dobrodošlico. :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #46 on: June 30, 2015, 10:15:58 PM »
iiiiiiiiiiiiiiiiii, glej ga-prisijal je spet med nas  :-*
ce smem preizkusit te sijoce karte: vecja placa v tem letu? oz. sluzba nasploh-napredovanje, skrite pasti ipd. mogoče?

Plača se bo zvišala in brez dvoma boš napredovala. Pasti v glavnem ni, paziti moraš samo na negativne misli, ampak tudi teh bo malo. Zelo lep razplet vseh situacij, kar je res super. :)

Meni sicer vse skupaj izgleda, kot da ti že veš, da boš napredovala in da si v tem trenutku  preobremenjena ali pa si zaradi tega imela celo manjši spor (naprimer zavistni sodelavci). V glavnem ta trenutna situacija glede pasti se pokaže malo izstopajoča, ampak jaz ne bi polagal pozornosti na to situacijo. Samo pogumno naprej. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #47 on: June 30, 2015, 10:19:10 PM »
Jaz bi pa prosila za še en vpogled, če smem.
In sicer me zanima, ali se bom v prihodnosti (do cca enega leta) popolnoma preusmeri na drugo fakulteto, ali bom ostala (tudi) na sedanji.
Hvala!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #48 on: June 30, 2015, 10:22:26 PM »
Zarek, iz srca pozdravljen nazaj in upam, da ti nova tema prinese obilo novih spoznanj.  8) Zame bi lahko pogledala poslovno za naslednje tri mesece in sicer financno ter z vidika napredka v karieri. Pozdravcek!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #49 on: June 30, 2015, 10:27:20 PM »
Jaz bi pa vprašala za partnerstvo in družino.
Hvala:)

Najbolj se izpostavi nekaj glede financ, predvsem to, da pazi na izdatke. Druge stvari trenutno v tej situaciji ne vidim, čeprav sem ponovno poskusil s podobnim vprašanjem. Če želiš lahko ponovno poskusiš. :)

Super bi bilo, da so vprašanja postavljena bolj jasno in ne tako na splošno. Ni potrebno izpostavljati zasebnih zadev, ampak malo bolj jasno vprašanje bi zelo pomagalo. Kar v enem stavku, ni potrebno pisati romana. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #50 on: June 30, 2015, 10:53:49 PM »
In sicer me zanima, ali se bom v prihodnosti (do cca enega leta) popolnoma preusmeri na drugo fakulteto, ali bom ostala (tudi) na sedanji.

Vse kaže na to, da imaš res vse možnosti, da pride do preusmeritve, vendar pa je težava v tem, da  ne narediš koraka v to smer. Kar pa je razumljivo, ker nimaš nekega zagotovila, da bo potem tako in tako. Situacija v vsakem primeru govori, da ne narediš koraka in to je popolnoma razumljivo in menim, da bi vsi ravnali tako. Danes pač niso časi, da bi poskušali nekaj brez predhodnega zagotovila. Naredi korak, ko boš prepričana vase in o situaciji.  :)

Želel bi ti napisati bolj prijeten zaključek situacije, z "da" ali "ne", ampak karte pravijo zgoraj napisano in torej ne morem odgovoriti z "da" ali "ne". :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #51 on: June 30, 2015, 11:09:08 PM »
Zarek, iz srca pozdravljen nazaj in upam, da ti nova tema prinese obilo novih spoznanj.  8) Zame bi lahko pogledala poslovno za naslednje tri mesece in sicer financno ter z vidika napredka v karieri. Pozdravcek!

Hvala, Missy! :P

Finance se bodo povečale, glede napredka bi rekel, da isto tako, vendar pa malo počasneje. Napredek bo z nekaj zamude, ampak bo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: June 30, 2015, 11:16:58 PM »

Vse kaže na to, da imaš res vse možnosti, da pride do preusmeritve, vendar pa je težava v tem, da  ne narediš koraka v to smer. Kar pa je razumljivo, ker nimaš nekega zagotovila, da bo potem tako in tako. Situacija v vsakem primeru govori, da ne narediš koraka in to je popolnoma razumljivo in menim, da bi vsi ravnali tako. Danes pač niso časi, da bi poskušali nekaj brez predhodnega zagotovila. Naredi korak, ko boš prepričana vase in o situaciji.  :)

Želel bi ti napisati bolj prijeten zaključek situacije, z "da" ali "ne", ampak karte pravijo zgoraj napisano in torej ne morem odgovoriti z "da" ali "ne". :)

Žarek, hvala! Zelo resnično. Nesigurna situacija. Riziko.
Narediti korak zdajle bi bilo nepremišljeno.
Bom na dveh koncih, dokler se nebesa Krajncem ne bodo zjasnila.
 :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #53 on: June 30, 2015, 11:29:52 PM »

Žarek, hvala! Zelo resnično. Nesigurna situacija. Riziko.
Narediti korak zdajle bi bilo nepremišljeno.
Bom na dveh koncih, dokler se nebesa Krajncem ne bodo zjasnila.
 :-*

Točno tako, razmišljaš pametno in pravilno. Vse dobro. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: July 01, 2015, 06:25:38 AM »
Prosim.  :-*

Zanima me splošno vzdušje v "službi" v naslednjem semestru.
Hvala!  :)

Ja, trenutna čustvena povezava je stabilna, vendar se pokaže v prihodnjem semestru preobremenjenost in strah pred pomanjkanjem nekih financ, pa tudi nasprotnik se pokaže, ki se mu ne splača nasprotovati, saj se boš ob tem tudi "učila". Torej na splošno bo kar pestro in delavno, vendar vse v mejah normale.  :)

Zanimivo, Žarek, da se pokaže nasprotnik.
Ne razumem pa, kako je mišljeno, da se mu ne splača nasprotovati. Da se ne splača kregati ali kako? Ne braniti?

Ta nasprotnik sicer ne igra glavne vloge v situaciji, ampak sem ga vseeno omenil. Vedno se moraš zavzeti zase, to je jasno. Pri tem nasprotniku boš vedela, kdaj boš imela z njim opravka, saj se pokaže hinavščina in takšnemu se ne splača nasprotovati, saj ne boš veliko dosegla. Ta dogodek je stranski, torej ne preveč pozornosti nanj polagati. :)

Žarek, hvala.
Res zanimivo, da se je izpostavil nasprotnik in hinavščina. Ker to temo ravno predelujem in v bistvu zato nisem spraševala o tem, ampak ok, še eno opozorilo.
Ker ravno sem na miroljuben način skušala dopovedati nekaj stvari in osebi pojasniti. Ampak ne pali.
Hvala ti!  :-*

Ni problema. Samo počasi in pogumno naprej. Ne skrbi.  :) :)

Žarek, se opravičujem, ker spet gnjavim.
Pa gre pri tem nasprotniku za to isto osebo, s katero že skušam zgladiti odnos, ali se bo našel še kakšen drug Jebimir Sralica?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #55 on: July 01, 2015, 06:51:14 AM »
Žarek, jaz bi prosila za eno karto na DA ali NE.

Brez dvoma "NE". :)

Bilo je DA.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #56 on: July 01, 2015, 07:34:08 AM »
Žarek, jaz bi prosila za eno karto na DA ali NE.

Brez dvoma "NE". :)

Bilo je DA.

Zanimivo. Sodeč po kartah bi naj bil negativen rezultat. ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #57 on: July 01, 2015, 07:39:40 AM »
Prosim.  :-*

Zanima me splošno vzdušje v "službi" v naslednjem semestru.
Hvala!  :)

Ja, trenutna čustvena povezava je stabilna, vendar se pokaže v prihodnjem semestru preobremenjenost in strah pred pomanjkanjem nekih financ, pa tudi nasprotnik se pokaže, ki se mu ne splača nasprotovati, saj se boš ob tem tudi "učila". Torej na splošno bo kar pestro in delavno, vendar vse v mejah normale.  :)

Zanimivo, Žarek, da se pokaže nasprotnik.
Ne razumem pa, kako je mišljeno, da se mu ne splača nasprotovati. Da se ne splača kregati ali kako? Ne braniti?

Ta nasprotnik sicer ne igra glavne vloge v situaciji, ampak sem ga vseeno omenil. Vedno se moraš zavzeti zase, to je jasno. Pri tem nasprotniku boš vedela, kdaj boš imela z njim opravka, saj se pokaže hinavščina in takšnemu se ne splača nasprotovati, saj ne boš veliko dosegla. Ta dogodek je stranski, torej ne preveč pozornosti nanj polagati. :)

Žarek, hvala.
Res zanimivo, da se je izpostavil nasprotnik in hinavščina. Ker to temo ravno predelujem in v bistvu zato nisem spraševala o tem, ampak ok, še eno opozorilo.
Ker ravno sem na miroljuben način skušala dopovedati nekaj stvari in osebi pojasniti. Ampak ne pali.
Hvala ti!  :-*

Ni problema. Samo počasi in pogumno naprej. Ne skrbi.  :) :)

Žarek, se opravičujem, ker spet gnjavim.
Pa gre pri tem nasprotniku za to isto osebo, s katero že skušam zgladiti odnos, ali se bo našel še kakšen drug Jebimir Sralica?

Ni problema, Pika.  :) Težko je reči. Gre za stranski lik na katerega jaz ne bi polagal pozornosti, ker ne igra glavne vloge v situaciji. Pomoje je najboljše, da tega nasprotnika pustiva res kot stranskega, ker res nima večjega pomena, ne skrbi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #58 on: July 01, 2015, 09:18:06 AM »
Jaz bi pa vprašala za partnerstvo in družino.
Hvala:)

Najbolj se izpostavi nekaj glede financ, predvsem to, da pazi na izdatke. Druge stvari trenutno v tej situaciji ne vidim, čeprav sem ponovno poskusil s podobnim vprašanjem. Če želiš lahko ponovno poskusiš. :)

Super bi bilo, da so vprašanja postavljena bolj jasno in ne tako na splošno. Ni potrebno izpostavljati zasebnih zadev, ampak malo bolj jasno vprašanje bi zelo pomagalo. Kar v enem stavku, ni potrebno pisati romana. ;)

Hvala Žarek, zelo prijazno od tebe. Potem pa bom oblikovala tako: zanima me, kdaj bom ustvarila družino (imela otroke).
 :) :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #59 on: July 01, 2015, 09:29:45 AM »
Žarek, najlepša hvala.  :-*